Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ουίσκι με πάγο


«Πρέπει να βρω έναν τρόπο να διασκεδάζω τους παίκτες
για να μην πηγαίνουν στα μπουζούκια»


«Χμμ...»


«Τα ριάλια, ριάλια, ριάλια...»


«τα σελίνια μονά και διπλά...»


«τα μονόλιρα, πεντόλιρα και πού ’ντα...»



«ο πεζεβέγγης που τα ’χει στη πούγγα...»


«ω, ωωωωωω!!»


Καλημέρα σε όλους!
Στην ΑΕΚ ο Χιμένεθ είναι ο μετρ της τακτικής. Κάποιοι από τους παίκτες όμως προτιμούν τον «μετρ» στα νυχτερινά κέντρα! Γιατί μπορεί να μη βρίσκουν θέση στην ενδεκάδα, αλλά τι τους νοιάζει; Σημασία έχει να βρουν μια θέση στα μπουζούκια! Πώς να μην λέει μετά ο Χιμένεθ ότι κάποιοι παίκτες του έχουν μαύρα μεσάνυχτα; Τότε ακριβώς βγαίνουν και τα φαντάσματα. Για αυτό κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι «εξαφανισμένοι» μέσα στο γήπεδο. Κι αυτό δεν το λένε δημοσιογραφικοί κύκλοι, αλλά οι «μαύροι κύκλοι», κάτω από τα μάτια.
Όσο γι’ αυτούς που έρχονται στην προπόνηση από ξενύχτι έχουν τρόπο για να τους ξυπνήσει κάτι. Έχουν συμπαίκτη τους τον…Καφέ!!! Πάντως κάποιο λένε ότι ο Χιμένεθ θα φύγει νύχτα. Ααα, εκείνη την ώρα μπορεί έξω και να συναντήσει τους Γκερέιρο, Γιάχιτς και Μπερνς. Στην αρχή ο Γιάχιτς και ο Γκερέιρο δεν ήθελαν να κάνουν παρέα με τον Μπέρνς επειδή είναι Αυστραλός και ως εκ τούτου, μεγάλος «Κάγκουρας!»
Σε μια προπόνηση μετά από ξενύχτι ένας από τους γλεντζέδες έβαλε γκολ από κόρνερ. «Πού τα έμαθες αυτά τα φάλτσα;» τον ρώτησε ο Χιμένεθ. Και ο παίκτης απάντησε: «Χτες το βράδυ σε μια μπουζουκλερί από μια παράφωνη τραγουδίστρια που μέχρι το πρωί μας τρέλανε στα φάλτσα. Ε, όλο και κάτι μου έμεινε». Τελικά νομίζετε πως το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι πως οι παίκτες της δεν «αυτομαστιγώθηκαν», αλλά πήγαν για ποτά μετά την ήττα από τον Αρη; Δε νομίζω. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι πιωμένοι, ίσως να παίζουν καλύτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket