Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

«Το ξύλο της κότας»



Καλή εβδομάδα σε όλους!

Δουλεμένη αυτή η φάση του φάουλ από τον Παναθηναϊκό στις προπονήσεις. Ο Χάβος έχει δουλέψει το τείχος στις προπονήσεις; Άμα δεν το γράφει το «χαρτάκι» του Ζαγοράκη, δεν τις δουλεύει.
Εκτός κι αν το «χαρτάκι» το έγραφε, αλλά δεν είχε το «γνήσιο της υπογραφής» και ο Μάκης αμφισβήτησε ότι ήτανε του «Τέο». Μπορεί να νόμιζε ότι ήτανε του Παντελή, και να θύμωσε γιατί ο τεχνικός διευθυντής, παρεμβαίνει στο έργο του! Τελικά, ο Θοδωρής είναι και τεράστιος προπονητής, αλλά κι ο Χάβος άξιος «διεκπεραιωτής!»
Το «άμα δεν σε θέλει η μπάλα» στην περίπτωση μας δεν ισχύει. Σε ένα παιχνίδι που ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έπρεπε να νικήσει με σχετική άνεση, το έχασε γιατί η μπάλα, σαν κορίτσι που είναι, ήθελε «χάδια». Όπως της φέρεσαι, ανταποκρίνεται. Είναι γένους θηλυκού, κατ΄ επέκταση είναι πεισματάρα. Η μπάλα, είναι σαν τη γυναίκα. Άμα της φερθείς άγρια, θα σε στείλει από εκεί που ήρθες. Η γυναίκα θέλει τρόπο. Όπως και η μπάλα. Άμα της φερθείς γλυκά, όμορφα κι ωραία της γυναίκας, θα σου κάτσει και θα περάσεις καλά. Έτσι και η μπάλα. Μάλλον, οι παίκτες του Φερέιρα της «έκλεισαν» πιο πονηρά το μάτι σε σχέση με τους παίκτες του Χάβου.
Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι με τους αριθμούς, που αυτοί αποφασίζουν για το ποιος θα διακριθεί και ποιος όχι, θα πρέπει να τους διαβάζουμε σωστά κι όχι όπως μας συμφέρει.
Κοιτάζουμε λοιπόν τη βαθμολογία και βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα: Ο «Δικέφαλος του Βορρά», πήγαινε για πρωτάθλημα ή κάτι τέτοιο, στόχο τον οποίο «απέσυρε» στις 4 του περασμένου Οκτώβρη, μετά την ήττα από τον Άρη, στην Τούμπα. Αν «αποσύρεις» το στόχο του πρωταθλητισμού, δικαιολογείται να υπάρχει απόσταση 20 βαθμών από τον πρώτο; Δικαιολογείται να υπάρχει απόσταση 13 βαθμών από τον δεύτερο; Δικαιολογείται να βρίσκεσαι στην τρίτη θέση και να έχεις μόνον τρεις βαθμούς από τον πέμπτο, πράγμα που σημαίνει ότι, όσο σταθερός κι αν είσαι, την ανάσα του τη νοιώθεις και δεν είναι λίγες οι αγωνιστικές που απομένουν. Έχω την εντύπωση ότι η σταθερότητα του ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί από τώρα και στο εξής.
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος χαρακτήρισε «καμικάζι» τον εαυτό του, αλλά ας με συγχωρέσει, στην προκειμένη περίπτωση «καμικάζι» δεν χρειαζόταν ο Άρης για να φύγει με το διπλό από την Αθήνα, απέναντι σε μια ΑΕΚ που δείχνει να «καταρρέει» αγωνιστικά. Χρειαζόταν απλά, έναν καλά διαβασμένο προπονητή, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά και της κατάστασης του Άρη, για να «κλειδώσει» το παιχνίδι και να φύγει νικητής. Και ο Μιχαλήτσος είχε αυτά τα συστατικά, οδήγησε με μαεστρία την ομάδα σε ένα από τα πιο καθοριστικά τρίποντα της χρονιάς και έβαλε ξανά τον Άρη στο παιχνίδι της Ευρώπης.
Ο Άρης προχθές πέτυχε μια μεγάλη νίκη και αντί ο προπονητής του να επωφεληθεί από την εν λόγω επιτυχία, να κερδίσει χρόνο και να βοηθήσει στην προσαρμογή των νέων παικτών, καθώς αυτοί είναι που θα του δώσουν το «κάτι» παραπάνω, αναλώνεται σε γραφικές δηλώσεις (όπως πάντα), προσπαθώντας να περάσει το προφίλ του «μοντέρνου» προπονητή, που πήρε τη θέση ενός «ανίκανου». Τα καρφιά προς τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν έλειψαν ούτε μετά τη προχθεσινή νίκη της ομάδας του επί της 'Ενωσης, καθώς μίλησε για ξέπλυμα της ντροπής αναφερόμενος στο 0-4 του πρώτου γύρου, αλλά και στο απαρχαιωμένο ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα επί Κούπερ. Προφανώς στις δύο προηγούμενες λευκές ισοπαλίες της ομάδας του, σε Κρήτη και με τον συμπολίτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η «τακτική Κούπερ» εξυπηρετούσε τον ίδιο κρύβοντας τις ατέλειες της ομάδας του.
Χάλασε τα σχέδια ορισμένων ο Ηρακλής με το «διπλό» στις Σέρρες. Κάποιοι ήθελαν να τον βάλουν από κάτω στη βαθμολογία, για να τον ρίξουν και να σωθούν αυτοί! Αν ο Ηρακλής νικήσει και τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή, τότε άπαντες θα ασχοληθούν με τα σοβαρά εξωαγωνιστικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας.
«Παίζει μπάλα» μόνος του ο Μανόλο Χιμένεθ. Μια ομάδα όλος. Τόλμη και παρρησία; Μάλλον απελπισία. Για αυτό και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ισπανία. Αν και μεταξύ μας το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πως βρέθηκε εδώ!!!
Ώρα επιστροφής στη «βου» για τον «περούκα». Όταν έχεις καβούρια στην τσέπη και νομίζεις πως ξέρεις μπάλα επειδή είσαι πρόεδρος, αυτά παθαίνεις.
«Το ξύλο της κότας» έπεσε στο Αγρίνιο στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στον Καινούργιο και τον Άρη Αιτωλικού. Το ερασιτεχνικό ματς έληξε ισόπαλο 2-2 αλλά μόλις οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας μπήκαν στα αυτοκινητά τους για να αποχωρήσουν, εκεί τους περίμεναν κάτοικοι της ομάδας του Καινούργιου και τους έκαναν «τόπι» στο ξύλο. Δέκα άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ πιο σοβαρά είναι ένας οπαδός που χτυπήθηκε με σίδερο στο κεφάλι. Οι οπαδοί του Άρη Αιτωλικού έτρεχαν στα χωράφια για να αποφύγουν το ξύλο με τα μαδέρια. Ένας μάλιστα απ' αυτούς για να γλυτώσει πήγε να κρυφτεί μέσα σε κοτέτσι, ενώ άλλοι δύο σε αποθήκη με μπάλες από χόρτο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του Αστέρα δεν φοράει περούκα φίλε μου @!!! Για όσους και όσες κατάλαβαν.

cooltobeblue είπε...

Σεβαστή η άποψή σου φίλε μου, θα γινόταν δεκτή αν τη «σφύριζες» από πριν. «Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket