Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Το μέταλλο της επιβίωσης.


Την καλησπέρα μου
σε όλη την παρέα του Dacotieris Bet.

«Στα τελευταία αρνητικά πέντε χρόνια ο Ηρακλής απέκτησε κάτι που τον βοηθά να ξεπερνά δύσκολες καταστάσεις. Το «μέταλλο της επιβίωσης».
Κάθε φορά που οι κυανόλευκοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο και έπαιζαν αγώνες «τελικούς» σαν και το χθεσινό στις Σέρρες, έβρισκαν τρόπο και τα κατάφερναν. Να θυμίσω παιχνίδια όπως στο Αλκαζάρ με το 0-1 του Φορτούζι, το διπλό στο Αιγάλεω με τον Πρίττα, το περσινό διπλό στα Γιάννινα και άλλα τέτοια.
Ο χθεσινός αγώνας ήταν χωρίς αύριο γιατί το «αύριο» μπορεί να έβρισκε τον Ηρακλή ακόμα και στην επικίνδυνη ζώνη. Πλέον με την συγκεκριμένη ανάσα ξεφεύγει και βάζει ηρεμία στο δρόμο του. Ηρεμία που μπορεί να αυξηθεί με μία ακόμα νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο.

Όποιος βέβαια πει πως δεν αγχώθηκε χθες θα πει ψέματα, καθώς από την στιγμή που μείωσε ο Λεοζίνιο, το άγχος κυριάρχησε.

Το πρώτο μέρος ήταν αυτό που του έδωσε το «τρίποντο», χάρη στο ότι γυάλιζε το μάτι των παικτών του Γιώργου Παράσχου. Ο προπονητής κατάφερε να τους αλλάξει την ψυχολογία και όπως γίνεται συνήθως, όταν αλλάζει ο τεχνικός στον πάγκο οι ομάδες παρουσιάζονται διαφορετικές. Έτσι λοιπόν ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος με το «μέταλλο» που λέγαμε και πέτυχε δύο σημαντικά γκολ, που του χάρισαν ουσιαστικά και την νίκη. Με καλό στήσιμο από τον Παράσχο (παρά τα ρίσκα με ορισμένες εσωτερικές αλλαγές), με έναν Μαχόπ που έδειξε και χθες ότι είναι ικανότατος παίκτης και με καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Ηρακλής κυριάρχησε. Το χθεσινό παιχνίδι έμοιαζε με αυτά της Κέρκυρας, της Λάρισας και της Καβάλας, μόνο που σε εκείνα ο Ηρακλής γνώρισε έναν αποκλεισμό από το κύπελλο και δύο ήττες.

Τα αποτελέσματα κάνουν την διαφορά και όχι το αν έχεις καλή κυκλοφορία της μπάλας. Χθες ο Ηρακλής σκόραρε, ήταν ουσιαστικός και πλέον μπορεί να «αναπνέει» (βαθμολογικά), πιο άνετα.

Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό και από τους ανθρώπους της Πανσερραϊκού και από αυτούς της Αστυνομίας ότι υπήρχε πολύς κόσμος του Ηρακλή στις Σέρρες προτιμήθηκε να βάλει τους φιλάθλους στην κεντρική θύρα, δίπλα-δίπλα δηλαδή με αυτούς των γηπεδούχων αντί να ανοίξει, έστω και την τελευταία στιγμή, το πέταλο. Απορίας άξιον. Ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο παίρνοντας τα εισιτήρια χωρίς να τον σταματήσει η μη διάθεση εισιτηρίων από τους γηπεδούχους (προσπέρασε και τις όποιες αντεγκλήσεις από την Αστυνομία μιας και υπάρχουν στοιχεία για το πώς κάποιοι εμποδίστηκαν με εισιτήριο να μπούνε στο γήπεδο!!!

Πρόταση:
ΜΠΡΕΣΙΑ - ΜΠΑΡΙ 1 (1,90)
ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝ 2 (1,90)
ΟΣΕΡ - ΛΙΛ 2 (2,00)

Πρόταση 3/4:
ΛΕΤΣΕ - ΠΑΛΕΡΜΟ Χ (3,10)
ΠΑΡΜΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ (2,90)
ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ «ΝG» (1,75)
ΙΝΤΕΡ - ΡΟΜΑ «4-6 GOALS» (2,60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket