Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

«Μου αρέσει να μου βάζουν...γκολ»


Καλή σας μέρα!

Ούτε με τον Εορδαϊκό πήρε ο ΠΑΟΚ τόσο εύκολη πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ είχε πάθος, ο Ολυμπιακός ήταν άψυχος. Τα περί τακτικής, διατάξεων, ρόμβων, ορθογωνίων και παραλληλογράμμων, τα αφήνω για τους ειδικότερους από μένα στο ποδόσφαιρο. Προσωπικά είδα ότι την πρόκριση την πήρε η ομάδα που την ήθελε περισσότερο.
Φάση δεν έκαναν οι «ανύπαρκτοι» 95 λεπτά. Ένα ξεψυχισμένο σουτ υπό πίεση του Τοροσίδη ήταν όλο το άγχος που μας προσφέρανε οι «πρωταθλητές».
Ηταν ένα καλό μάθημα αυτό για τον Ολυμπιακό. Όχι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, εκεί πρέπει να «αυτοκτονήσει» και να «αναστηθεί» ο Παναθηναϊκός για να ανατραπεί το σκηνικό. Αλλά για να αντιληφθεί ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από καλύτερος σε ένα χαμηλής ποιότητας πρωτάθλημα. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι με «ελληνικό παιδομάζωμα» μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στο Champions Ligue.
Αν ήμουν ο Βαγγέλης, θα φόρτωνα τους ποδοσφαιριστές, μαζί και τον Βαλβέρδε, στο «Μεταφορές-Μετακομίσεις, ο Κυριάκος» και θα τους έστελνα άρον άρον και με όλες τις ανέσεις της καρότσας στον Πειραιά.
Πάντως, ευτυχώς που έγινε το ματς, για να νιώσουμε ότι μέσα σε όλες τις γελοιότητες των τελευταίων ημερών, είχαμε και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Η «πανκρατική» κινητοποίηση απεδείχθη ότι έγινε χωρίς λόγο και τώρα περιμένουμε την απάντηση στο ερώτημα ποιος θα πληρώσει ένα σωρό χρήματα που πετάχτηκαν για να προστατευθεί η αποστολή του Ολυμπιακού από τα «φαντάσματα». Γιατί κουβαλήθηκαν αυτά τα «χελωνονιντζάκια» με τα παπάκια, προσφέροντάς μας βέβαια, μία εικόνα που σε κάνει να γελάς μέρες; Η όλη επιχείρηση στήθηκε για να προστατευθεί ένα λεωφορείο από έναν ανύπαρκτο εχθρό. Από τη μια πλευρά 2.000 αστυνομικοί και από την άλλη κανείς. Όλοι το ξέραμε, εκτός από τους «φωστήρες» της Ελληνικής Αστυνομίας. Ίσως τους χτυπήσει λίγο αεράκι για να συνέλθουν, με μια βόλτα με το ελικοπτεράκι. Αυτός, είναι ένας σοβαρός λόγος για να το χρησιμοποιήσουν!
«Εγώ τους έφερα, ντρέπομαι που είμαι Έλληνας και αστυνομικός» είπε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας έξω από την Τούμπα. Το κακό είναι πως εγώ ντρέπομαι χρόνια τώρα που είμαι Έλληνας, γιατί έχει καταντήσει η χώρα του μαλάκα.
Ο Τσιρώνης, αυτό το «ανθρώπινο σκάνδαλο», έχει φτιάξει έναν μηχανισμό που είναι να σε τρελαίνει. Μέχρι και τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΕΠΟ είχαν μαζί τους για να κάνουν παιχνίδι.
Ο Ραχωβίτσας πάντως επέστρεψε στην Αθήνα. Οι δικοί του έτρωγαν φάπες από τους ΑΕΚτσήδες στο ΟΑΚΑ και αυτός ήταν 500 χιλιόμετρα μακριά. Σε λάθος παιχνίδι πήρε έκτακτα μέτρα ο τσάκαλος.
Τελικά, εμάς τους Θεσσαλονικείς, μας αρέσουν πολύ οι βιζιτούδες, τις οποίες πάντα ρωτάμε μετά το πήδημα: «Πώς ξέπεσες έτσι;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket