Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Vulcano il «San Paolo»


Τρεις ομάδες της Τσβάιτε Λίγκα υποδέχονται αντίστοιχες της Μπουντεσλίγκα, ώστε να προκύψουν οι 4 ομάδες των ημιτελικών στο κύπελλο Γερμανίας (χθες η Σάλκε προκρίθηκε με γκολ στο 119ο λεπτό της παράτασης). Το κίνητρο της κατάκτησης του κυπέλλου και της εξόδου στην Ευρώπη συμπληρώνεται από το σούπερ οικονομικό κίνητρο, που δεν μπορεί να αγνοηθεί ούτε από τα μεγαλύτερα κλαμπ, με τις ομάδες που θα προκριθούν να παίρνουν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.
Το δίλλημα ήταν αν θα επιλέξουμε Κότμπους ή Ντούισμπουργκ. Με την Μπάγερν ας ασχοληθούν οι «κυνηγοί» των φαβορί. Θα προτιμήσω την Κότμπους γιατί στο κύπελλο έχει ήδη αποκλείσει τις Φράιμπουργκ και Βόλφσμπουργκ και δείχνει να μπορεί να επαναλάβει το θαύμα του 1997 όταν και βρέθηκε στον τελικό, χάνοντας από τη Στουτγάρδη. Η Χοφενχάιμ είχε μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση, ενώ και η εμφάνισή της στο τυχερό 2-2 με την Σαν Πάουλι, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αισιοδοξία. Η αναζήτηση επιθετικού έλαβε τέλος με την απόκτηση του Ολλανδού Μπάμπελ, αυτός όμως ακόμη δεν έχει καν φτάσει στη Γερμανία. Στο κύπελλο είναι τιμωρημένος ο Ιμπίσεβιτς (επιθετικός 5 γκολ), ενώ ο Μπα (επιθετικός 6 γκολ) αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Όλα τα δεδομένα οδηγούν σε έναν καλοπληρωμένο άσο.
Η Παλέρμο έγινε χθες, η πρώτη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας, αφού απέκλεισε στα πέναλτι την Πάρμα. Ο αντίπαλος της θα προκύψει από το πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, Σαμπντόρια-Μίλαν, που θα αναμετρηθούν σήμερα, το απόγευμα στο «Λουίτζι Φεράρις». Οι προπονητές των δυο ομάδων, πονοκεφαλιάζουν για τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν, καθώς από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οκτώ παίκτες και από τη Μίλαν δώδεκα!!!
Πιθανή ενδεκάδα της Μίλαν: Roma, Oddo, Παπασταθόπουλος, Yepes, Antonini, Van Bommel, Thiago Silva, Emanuelson, Robinho, Pato, Ibrahimovic. Με τόσες απουσίες που έχουν οι δυο ομάδες και με τρεις παίκτες να κάνουν ντεμπούτο, Μακαρόνε για Σαμπντόρια, Φαν Μπόμελ και Εμάνουελσον για Μίλαν, χωρίς προπόνηση, δεν μπορεί να γίνει αξιόπιστη πρόβλεψη.

Μεγάλο ματς, θα γίνει το βράδυ στο «Σαν Πάολο», με την Νάπολι, να υποδέχεται την Ίντερ. Περισσότεροι από 50.000 «τιφόζι» των «παρτενοπέι», θα βρεθούν στις εξέδρες, δημιουργώντας καυτή ατμόσφαιρα. Ο προπονητής Ματζάρι, θα παρατάξει τη βασική του ενδεκάδα μια και ποντάρει σε διάκριση, μέσω του κυπέλλου. Η Ουντινέζε, έκανε «κουδούνι» την Ίντερ (3-1). Το σίγουρο είναι πως ο Λεονάρντο ψάχνει έναν ακόμη φορ, για να συμπληρώσει το ρόστερ. Λουίς Φαμπιάνο και Πατζίνι είναι οι βασικοί στόχοι. Παραμένουν εκτός οι Ζούλιο Σέρτζιο, Σάμουελ, Σνέιντερ και Μιλίτο.
Πιθανές ενδεκάδες
Νάπολι: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Pazienza, Gargano, Zuniga, Hamsik, Lavezzi, Cavanni.
Ιντερ: Castellazzi, Maicon, Cordoba, Ranocchia, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Mariga, Stankovic, Pandev, Eto’o.
H Νάπολι έχει εξαιρετική ψυχολογία και η Ίντερ ήταν απογοητευτική στο Ούντινε. Το «Σαν Πάολο» θα «βράζει» και εγώ θα ποντάρω στον άσο.
Τα «τύμπανα του πολέμου», βάρεσαν από νωρίς για τον σημερινό πρώτο ημιτελικό, του «Κόπα ντελ Ρέι», ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο, που έκαναν οι Σεβιγιάνοι, με πρωταγωνιστές τους παίκτες τους, να προκαλούν, τον Ζοζέ Μουρίνιο (www.youtube.com/watch?v=QNbQeD3XeZ0&feature=player_embedded). Το βιντεάκι έκανε μεγάλο ντόρο στην Ισπανία, οι της Ρεάλ λένε πως προκαλεί βία, ενώ ο πρόεδρος της Σεβίλλης, είπε πως επέκτεινε με έξτρα μπόνους, το συμβόλαιο του παίκτη που εμπνεύστηκε το «σκηνικό», χωρίς να αποκαλύψει όμως, ποιος είναι. Ο Μουρίνιο δεν παραβρέθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στέλνοντας για μια ακόμη φορά φέτος, τον βοηθό του. «Ο προπονητής μας δεν ήθελε να μιλήσει, γιατί θα κινδύνευε με τιμωρία» είπε ο βοηθός του. Ο Ίκερ Κασίγιας είπε πως «το βίντεο μας δίνει επιπλέον κίνητρο».
Το «Σάντσεθ Πιθχουάν» θα είναι κατάμεστο, η Σεβίλλη είναι κομπλέ, στην Ρεάλ επιστρέφει ο Κεντίρα, παραμένουν εκτός οι Ιγκουαϊν και Πέπε. Ο Μουρίνιο έχει γενέθλια, καθώς κλείνει τα 48 του χρόνια. Οι παίκτες θα ήθελαν να του κάνουν δώρο μία νίκη, ωστόσο το ματς είναι ζόρικο. Πάντως η Ρεάλ βλέπει «ζεστά» φέτος το κύπελλο, το οποίο έχει να κατακτήσει πάνω από μία 20ετία, με τον τελικό να διεξάγεται στο «Μπερναμπέου». Από την σεζόν 2003-2004 και μετά, η Σεβίλλη υποδέχτηκε την Ρεάλ εννέα φορές για πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ με απολογισμό επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Πιο «safe» οι επιλογές του G/G, και του over, εγώ θα ρισκάρω στον άσο, που πληρώνει πολύ καλά.
Πρόταση 2/3:
ΚΟΤΜΠΟΥΣ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1 (2,60)
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΑΛ 1 (3,80)
ΝΑΠΟΛΙ - ΙΝΤΕΡ 1 (2,40)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket