Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ο Darren Bent «δείχνει» το δρόμο...


Δύο εξ αναβολής αγώνες διεξάγονται απόψε για την Premier League. Στον πρώτο, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο Μπλάκπουλ για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια, με στόχο να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της. Στο δεύτερο η Γουίγκαν φιλοξενεί την Αστον Βίλα με τις δύο ομάδες να είναι στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Μπλάκπουλ έχασε 1-2 εντός από τη Γουέστ Μπρομ, γνωρίζοντας πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια, όπου έχει κερδίσει μόνο τη Λίβερπουλ. Ακόμη έχει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει πλέον το πρόβλημα του αρχηγού της, Charlie Adam, ο οποίος θέλει να φύγει.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 5-0 εντός τη Μπέρμιγχαμ, παίζοντας εντυπωσιακά κατά διαστήματα και συνεχίζει ακάθεκτη και αήττητη να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, δύο βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Αρσεναλ. Ο Berbatov (το «πουλέν» του Dacotieri), είναι σε «δαιμονιώδη» φόρμα, έχοντας φτάσει τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα. Επιστρέφει ο Rafael από τιμωρία, αλλά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Carrick, Ferdinand. Εκτός έδρας η Γιουνάιτεντ παίζει πιο συντηρητικά και έχει πάρει μόλις δύο νίκες σε δέκα αναμετρήσεις. Το διπλό βρίσκεται μόλις στο 1,40. Δεν «πληρώνει» καλά το goal-goal στο 1,55 σε σχέση με το 1,90 του no goal (η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει «δέσει» πολύ στα μετόπισθεν).
Στα παιχνίδια της Μπλάκπουλ έχουν μπει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλης ομάδας, περίπου 3,18 κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα (μαζί με την Τσέλσι) της κατηγορίας. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει, κυρίως λόγω του τρόπου που αγωνίζεται η Μπλάκπουλ (9 στα 9 goal-goal στο γήπεδο της).
Το θέμα, με τις μικρομεσαίες ομάδες τύπου Αστον Βίλα, είναι ότι δεν μπορούν να βρουν σταθερότητα και αν ήταν να «εξαργυρώνουν» τέτοιες μεγάλες νίκες (όπως αυτή επί της Σίτι), με κολλητά διπλά σε μικρομεσαίες ομάδες, όπως αυτή της Γουίγκαν, τώρα θα ήταν στην 6άδα. Αυτή τη στιγμή η Αστον Βίλα είναι σε καλύτερη κατάσταση, τόσο ψυχολογική όσο και αγωνιστική, ενώ διαθέτει και πολύ καλύτερο υλικό, ευνοείται από την παράδοση, η ομάδα είναι πιο πλήρης από ποτέ και ο Darren Bent, χρειάστηκε μόλις 18 λεπτά για να αρχίσει την απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την μεταγραφή του. Όλα «δείχνουν» Αστον Βίλλα, αξίζει κάποιος να ρισκάρει στο διπλό.
Από τους αγώνες της League 1 αξίζει κάποιος να ρισκάρει στο διπλό της Ολνταμ. Έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, έχοντας χάσει μόνο από την πολύ δυνατή Σαουθάμπτον, ενώ η αντίπαλος της η Γουόλσολ, συνεχίζει να παραπαίει, αφού είναι ουραγός χωρίς νίκη και με τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία της παιχνίδια.
Στη League 2, ξεχωρίζει το over στο Τσέλτεναμ-Λίνκολν, κυρίως λόγω των συνεχόμενων που έχει η Λίνκολν, τα οποία έχουν φτάσει στα εννιά! Μπορεί να βοηθήσει και η Τσέλτεναμ στο συγκεκριμένο κομμάτι, καθώς είναι ομάδα που σκοράρει και δέχεται σχετικά εύκολα γκολ.
Στην Premier Conference βλέπω «διπλό» της Φλίτγουντ που υπερτερεί της Κέτερινγκ.
Δυο παιχνίδια από την Ιταλία, υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα. Στο κύπελλο, έχουμε φτάσει στη φάση των «8» και η Παλέρμο υποδέχεται την Πάρμα, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο θα υπάρξει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά, τη νικήτρια του Σαμπντόρια-Μίλαν, που θα διεξαχθεί αύριο στη Γένοβα. Η Παλέρμο, βάσει των ρεπορτάζ δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για το κύπελλο, ενώ η Πάρμα, δεν παίζει καλά γενικώς και έχει πρωταρχικό στόχο την παραμονή. Άσος.
Για τη Serie B, έχουμε την εξ αναβολής αναμέτρηση, ανάμεσα στη Λιβόρνο και την Πάντοβα. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, «παίζει το κεφάλι του» απόψε, καθώς σε περίπτωση νέας αποτυχίας, θα χάσει τη θέση του. «Δεν αξίζει» στον προπονητή Πιλόν να φύγει σαν αποτυχημένος από τη Λιβόρνο και σήμερα η ομάδα του που έχει σημαντικές επιστροφές, θα κερδίσει την Πάντοβα, που είναι «χλωμή» στα εκτός έδρας παιχνίδια και ταξίδεψε χωρίς επτά βασικούς. Άσος.
Πρόταση:
ΛΙΒΟΡΝΟ - ΠΑΝΤΟΒΑ 1 (1,85)
ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2 (2,15)
ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ 2 (2,30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket