Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Πρόταση «βόμβα» για την παραμονή του Βέλλιου!


Μέχρι σήμερα το πρωί, υπήρχαν δύο ερωτήματα στο σήριαλ Βέλλιου. «Θέλει ο Ηρακλής τον Βέλλιο;», το πρώτο και «Θέλει ο Βέλλιος να μείνει στον Ηρακλή», το δεύτερο. Το πρώτο απαντήθηκε με τον πλέον πειστικό τρόπο από την πλευρά της ΠΑΕ. Στα χέρια του, ο νεαρός φορ έχει μία πολύ μεγάλη οικονομική προσφορά από τους κυανόλευκους. Του προσφέρουν 480.000 ευρώ (!!!) καθαρά για την επόμενη τριετία, θέλοντας να τον καταστήσουν τον πιο ακριβοπληρωμένο 19χρονο της Super Ligue.
«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή της να διατηρεί στο δυναμικό της όλους τους ποδοσφαιριστές, που έχουν την επιθυμία προσφοράς στην ομάδα και ιδίως εκείνους, που προέρχονται από τα σπλάχνα της και συμμεριζόμενη την ανάλογη διάθεση, που εξέφρασε η πλευρά του Απόστολου Βέλλιου, κατέθεσε, σήμερα, Τρίτη 25/01/2011, στον ποδοσφαιριστή επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ύψους 480.000 ευρώ για τρία χρόνια, πέρα από τους μισθούς, τα ομαδικά και προσωπικά πριμ, που προβλέπει το νέο συμβόλαιο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ και καταλήγει: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί την πλευρά του ποδοσφαιριστή να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας, την Παρασκευή 28/01/2011».
Το «μπαλάκι» πλέον περνάει στα χέρια του Βέλλιου και των ανθρώπων του. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Ηρακλής θέλει να επενδύσει πάνω στο ταλέντο του και γι' αυτό του προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ σε ποδοσφαιριστή με μία μόλις συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα. Από τη στιγμή που ο ίδιος λέει ότι γουστάρει που παίζει στον Ηρακλή και ο πατέρας του κρίνει ότι θα ήταν καλύτερο για τον Αποστόλη να παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον 2-3 ακόμη χρόνια, όλοι περιμένουν ότι την Παρασκευή θα υπάρχει happy end στο σήριαλ των τελευταίων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket