Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Δεν κερδίζει εκτός χωρίς Αγουέρο

Καλησπέρα σε όλους.
Πανωλεθρία η παρουσία της Βέρντερ στην Κολωνία, ατυχία στο διπλό της Νυρεμβέργης που άξιζε να γυρίσει το ματς στο Φράιμπουργκ έφεραν μια γενικά πολύ κακή εικόνα στη χθεσινή μέρα. Πάντως, είναι φυσιολογικό να βλέπουμε διφορούμενες εμφανίσεις από τη μία αγωνιστική στην άλλη από κάποιες ομάδες της Bundesliga με δεδομένο ότι τώρα ξαναμπαίνουν σιγά σιγά σε ρυθμό αγώνων. Εδώ το τρένο της κατηγορίας, Ντόρτμουντ και δεν κατάφερε, παρά τις 7-8 κλασικές ευκαιρίες να κερδίσει τη Στουτγάρδη.
Η Ατλέτικο παίζει σήμερα στο Χιχόν, χωρίς τον τραυματία Αγουέρο και το έργο της προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολο. Η τελευταία φορά που νίκησε μακριά από το Καλντερόν σε παιχνίδι που ο Αργεντίνος δεν βρισκόταν στη σύνθεση της, ήταν πριν από σχεδόν 5 χρόνια. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν μεγάλη εξάρτηση από το δίδυμο Φορλάν-Αγουέρο καθώς όταν λείπει ο ένας από τους δύο, το ποσοστό νικών πέφτει στο μισό!!!
Μέγεθος  γραμματοσειράς
Έξι φορές στα τελευταία 17 Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν έχει εμφανιστεί το τελικό σκορ 2-2, με την γηπεδούχο να μην έχει καμία νίκη σε αυτά τα παιχνίδια! H Γκλάντμπαχ είναι «πρωταθλήτρια» στα over 2,5, με 15 σε 18 αγωνιστικές.
Ο Πανσερραϊκός με ενδεκάδα κατά τα 6/11 διαφορετική από αυτή που αγωνίστηκε στο Καραϊσκάκη παίζει σήμερα τη μισή κατηγορία απέναντι στον Ατρόμητο, με διαιτητή τον Τριτσώνη. Ο Αθηναίος ρέφερι ταξίδεψε για τέταρτη φορά φέτος στις Σέρρες, τις τρεις προηγούμενες ο Πανσερραϊκός πέτυχε ισάριθμες νίκες με 1-0. Ο Άρη στο πρώτο ματς μετά την παραίτηση του Κούπερ, πήγε στο Ηράκλειο με πολλές απουσίες και υπηρεσιακό τον Μιχαλήτσο με τον οποίο μετρά 11 ήττες 14 εκτός έδρας ματς. Ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει το 7Χ7 στη επαρχία απέναντι στον Αστέρα όπου ντεμπουτάρει ο Δερμιτζάκης, ενώ ο ΠΑΟ παίζει στη Νέα Σμύρνη όπου τον περιμένουν Μήτρογλου και Λεμονής.

Ο Ηρακλής στα τέσσερα πρώτα εκτός έδρας ματς της σεζόν έφερε ισάριθμες ισοπαλίες, αλλά στη συνέχεια γνώρισε πέντε σερί ήττες. Ο Ουζουνίδης θα έχει στη διάθεση του για πρώτη φορά τους Ζερκά (φορ), Μαχόπ (δεξιός χαφ), αλλά δεν υπολογίζει στους Πίτου, Παπαστεριανό και Επαλέ. 4-4-2 ετοιμάζει ο προπονητής του Γηραιού με ψηλό-κοντό στην επίθεση, Γιάκομπ-Ζερκά. Η Καβάλα έχει δεχτεί γκολ στα 8 από τα 9 φετινά εντός έδρας ματς.

Με «ρίσκο» 2/3:
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 4-6 Goals (2,50)
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΕΤΣΕ 4-6 Goals (3,00)
KIEBO - TZENOA X (2,85)

Τριάδα Κυριακής:
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1 (2,05)
ΑΛΜΕΡΙΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1 (2,00)
ΝΙΣ - ΛΥΩΝ 2 (1,80)

Μονό αποδεκτό:
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 2 (5,00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket