Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«Σημαδεμένη» τράπουλα…


Καλημέρα
και καλή εβδομάδα.


Η «Κυριακή του Τυφλού» γιορτάζεται την πέμπτη Κυριακή μετά το Πάσχα. Σύμφωνα με το Πεντηκοστάριο, παρουσιάζεται η θαυματουργική δύναμη του Κυρίου, αφού δίνει φως στο σκοτάδι!
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης την γιόρτασε νωρίτερα, δίνοντας φως στον Ολυμπιακό, ο οποίος με το πέναλτι «εφεύρεση» πήρε το τρίποντο στην Τρίπολη και ουσιαστικά στέφθηκε πρωταθλητής. Στη 19η αγωνιστική έπεσαν οι μάσκες έστω και αν ακόμα οι απόκριες αργούν.
Πλέον, ο Μαρινάκης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τα φαινόμενα διαφθοράς. Μια κάθαρση που τόσο «επιθυμεί».
Οι «αιώνιοι» κάνουν ότι θέλουν στη διαιτησία την ώρα που η ΑΕΚ Βολο(δέρνει) και εμείς έχουμε ακόμα διάθεση να μιλάμε για πρωτάθλημα στην Ελλάδα!

Ο Αχιλλέας Μπέος, σχολιάζοντας με τον δικό του τρόπο την αναμέτρηση της ομάδας του με την ΑΕΚ, τόνισε ότι δεν μιλάει μετά από «τσόντες». Δυστυχώς, κάποιοι δεν μιλάνε και όταν παρουσιάζεται η «αλήθεια γυμνή». Ο Κουκουλάκης, που έμεινε εκτός ορισμών για τρεις μήνες από τον αγώνα του πρώτου γύρου του Αστέρα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ επειδή δεν έδωσε τρία πέναλτι, φαίνεται πήρε το «μάθημά» του και τώρα τα δίνει «αβέρτα».
Να τον χαίρεται η ΚΕΔ, ο Τεροβίτσας, ο Πιλάβιος, η Super League με τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Μαρινάκη.
O Κάκος, που έδωσε το «πέναλτι» στη Νέα Σμύρνη, για να μην ισοφαρίσει το λάθος του, δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Κουμορτζί. Ούτε φυσικά τον Μήτρογλου που μας έδειξε τα απόκρυφά του (ξεβράκωμα της αισθητικής), για να πανηγυρίσει. Το 1-1 βέβαια για τον Παναθηναϊκό που αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται, ήρθε φυσιολογικά. Διότι πολύ απλά τα...παλικάρια δεν μπορούν ούτε με σπρώξιμο.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη είναι αντίστοιχη, τουλάχιστον, περίπτωση με το πέναλτι που καταλόγισε ο Γιώργος Δαλούκας στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να φύγει νικητής από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να το αξίζει. Επιβάλλεται να ζητήσει από την ΕΠΟ να έχει ο Κουκουλάκης την τύχη του Δαλούκα. Και επιβάλλεται η ΕΠΟ να κάνει δεκτό το αίτημα του προέδρου του συνεταιρισμού των ιδιοκτητών των ομάδων, όπως έκανε και με τον πρώην πλέον Βολιώτη διαιτητή.

Αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο δρόμο για τη Νέα Σμύρνη έβλεπαν τη «μαϊμουδιά» στην τηλεόραση το πιθανότερο είναι πως θα λέγανε στον οδηγό του πούλμαν, να τους γυρίσει πίσω. Τι να πάνε να κάνουνε δηλαδή;
Το μόνο που μας δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα είναι οι τρόποι τους οποίους θα βρει ο Ολυμπιακός για να κερδίζει στο μέλλον. Και είναι αλήθεια πως στην ποικιλία τους αυτή, η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. Τα πράγματα είναι απλά και όποιος έχει μάτια βλέπει. Οι υπόλοιποι ξεσαλώστε με την ευκαιρία «διαλόγου» που σας δίνουν τα site, βγάλτε τα συμπλέγματά σας, κάντε και την πλακίτσα σας που είναι απαραίτητη, παπαγαλίστε αυτά που σας σερβίρουν και πάμε «παραπάνω». Έτσι είναι αυτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket