Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»


Είναι ένα «θέμα», έως κατόρθωμα, πώς το κατάφερε αυτό με τις διαδικασίες της η FIFA, να φέρει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, τον Μέσι, σε θέση «σχεδόν απολογούμενου». Καθώς πράγματι τη «Χρυσή Μπάλα», εκτός από το ότι ούτε που την έχει ανάγκη ο Αργεντινός για να ξέρει όλη η υφήλιος ποιος είναι ο top, στο συγκεκριμένο 2010 δεν την άξιζε.
Η Μπαρτσελόνα «φράκαρε» στην Ιντερ, στο Champions Ligue. Ο ίδιος ο Μέσι, στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν περίπου ότι και σε εκείνους τους δύο ημιτελικούς με την Ιντερ. Χώμα!!!

Αν όμως, την χρονιά του μουντιάλ, δεν κερδίζουν τον τίτλο, κάποιος από τους δύο Ισπανούς, που όχι μόνο έλαμψαν με την φανέλλα της Μπαρτσελόνα (ίδια τρόπαια με τον συμπαίκτη τους), αλλά κατέκτησαν και το τρόπαιο στη Νότιο Αφρική, με τον έναν από αυτούς μάλιστα, να σημειώνει και το νικητήριο γκολ, τότε πότε θα το κερδίσουν;
Με αυτά τα κριτήρια λοιπόν, τα Κύπελλα Ευρώπης και το Παγκόσμιο Κύπελλο συνδυαστικά, η νορμάλ τριπλέτα υποψηφίων θα ήταν ο Σνάιντερ, ένας από Τσάβι ή Ινιέστα, και ο Φορλάν ή ο Σβάινσταϊγκερ. Ο Σνάιντερ δεν χώρεσε καν στην τριπλέτα. Και ο Φορλάν με τον Σβάινσταϊγκερ δεν χώρεσαν καν στην ιδανική ενδεκάδα!
Ο Μέσι ορισμένες στιγμές είναι απλά από άλλο πλανήτη. Ομως είναι αδικία για ένα «κομπιούτερ», όπως ο Τσάβι, να μην αναγνωρίζεται η συμμετοχή του στο παιχνίδι.
Επιπλέον, ανάμεσα στους «τρεις», κέρδισε ο παίκτης, που παίζει λιγότερο για το σύνολο.

Σύμφωνα με την αθλητική ισπανική εφημερίδα «Sport», είναι σημαδιακό ότι ο Πεδράθα έχασε τη μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε την ώρα που τρεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα φυτώρια της Μπαρτσελόνα διεκδικούσαν τη Χρυσή Μπάλα της FIFA. Και αυτό γιατί ο Πεδράθα ήταν ένας από τους ιδρυτές της περίφημης «Λα Μασία», του αθλητικού κέντρου για τα τμήματα υποδομής της Μπάρτσα. Ακόμη και οι δηλώσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ είναι χαρακτηριστικές: «Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τον Ανχελ Πεδράθα. Δυστυχώς χάθηκε δύο ημέρες πριν από την πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα, που ο ίδιος ξεκίνησε» είπε ο Ροσέλ και προανήγγειλε ότι στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τη Ρεάλ Μπέτις θα γίνουν εκδηλώσεις στη μνήμη του...

Η ΑΕΛ, λιώνει σαν κερί και αργοσβήνει.
Προσωπικά δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι σε κάθε περίπτωση «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Ειδικά μάλιστα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο η συγκεκριμένη φράση ταιριάζει απόλυτα και έχει καθημερινή εφαρμογή. Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που ο Πηλαδάκης, «λέγεται ότι είναι το αφεντικό της ΠΑΕ Λάρισα», δεν θέλει να δώσει εισιτήρια για τους οπαδούς του Ηρακλή, μη σεβόμενος ούτε την συμφωνία που υπάρχει από τον πρώτο γύρο, αλλά ούτε και την ίδια την υπογραφή του. Ο Πηλαδάκης είναι ένας από «αυτούς». Ποιοι είναι αυτοί; Μα ποιοι άλλοι από τους υπεύθυνους που ο κόσμος ακούει για Ελληνικό ποδόσφαιρο και αλλάζει δρόμο, ποιοι άλλοι από αυτούς που ακούν για βία στα ελληνικά γήπεδα και «δηλώνουν» ότι φταίνε μόνο οι άλλοι και ποτέ οι ίδιοι. Ενας από αυτούς είναι και ο Πηλαδάκης.
Από κοντά στο «φεστιβάλ κοροϊδίας» και η αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία απαίτησε να μην βρεθούν στο γήπεδο καθόλου φιλοξενούμενοι οπαδοί, λόγω εγκατάλειψης των εργασιών εξωτερικών χώρων από την εταιρεία, που τα ανέλαβε και ατελειών στους εσωτερικούς χώρους!!! Εδώ αυτομάτως, μπαίνει το ερώτημα: γιατί χορηγήθηκε άδεια για αγώνες Super League σε ένα ατελές και επικίνδυνο για την διεξαγωγή τους γήπεδο; Από όποια πλευρά και αν δει κάποιος την άρνηση του Πηλαδάκη να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Ηρακλή, σε ένα συμπέρασμα θα καταλήξει. Οτι σε κάτι τέτοιες «ώρες» φαίνεται πόσο ασήμαντοι και ανεύθυνοι άνθρωποι βρίσκονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πάντα θα υπάρχει ένας Πηλαδάκης για να μας το θυμίζει.
Πριν τέσσερα χρόνια, ο Ηρακλής βρέθηκε σε ανάλογη θέση. Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε, ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στη Λάρισα για να διατηρηθεί ζωντανός στη μάχη της παραμονής. Παρόλα αυτά, δόθηκαν εισιτήρια στη Λάρισα και οπαδοί της βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, όπως είχαν βρεθεί και φίλοι του Ηρακλή στο Αλκαζάρ. Κάποιοι φοράνε παντελόνια όχι απλά για να μην κρυώνουν...
Κρίμα, γιατί ήθελα να δω το «ΑEL FC» και τα... «Arena» από κοντά και τώρα ποιος ξέρει, σε πόσα χρόνια, θα έχω και πάλι αυτή την ευκαιρία...

Αρκετά παιχνίδια εξ αναβολής για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, έναν αγώνα για τον τρίτο γύρο του FA Cup και έναν ημιτελικό του Carling Cup περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα που κατά κύριο λόγο στοιχηματικά είναι επικεντρωμένη στο «μεγάλο νησί». Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να βρούμε τις καλύτερες επιλογές από τα παιχνίδια που διεξάγονται μετά από ένα πολύ καλό Σάββατο, από πλευράς πρόβλεψης αποτελεσμάτων.

Πρόταση:
ΓΙΟΡΚ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ 1 (2,20)
ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ 2 (2,15)
ΤΟΡΚΙ - ΚΡΟΥ 2 (2,70)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket