Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Αγιαξ» στο γήπεδο, βλαξ στην εξέδρα!


Καλημέρα σε όλους.
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν χθες βράδυ στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον ΟΦΗ για τη 17η αγωνιστική της Football League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς που κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες, κέρδισε 1-0 τον ΟΦΗ και έκανε άλμα ανόδου, η βλακεία όμως ενός οπαδού που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο τον βάζει σε περιπέτειες.
Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν συνολικά τέσσερις διακοπές. Οι τρεις από αυτές έγιναν επειδή ο διαιτητής ζήτησε να απομακρυνθούν οι φίλαθλοι που ήταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Η τέταρτη ήταν και η φαρμακερή! Ενα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το τετράλεπτο των καθυστερήσεων ένας ανεγκέφαλος «φίλος» των γηπεδούχων μπήκε στο γήπεδο και κινήθηκε απειλητικά, χωρίς πάντως να τον χτυπήσει, εναντίον του γκολκίπερ του ΟΦΗ, Βεζυρίδη, ο οποίος τον απώθησε.
Ακολούθησε χάος με τους παίκτες των δύο ομάδων να πέφτουν πάνω του αλλά και σεκιουριτάδες να τον απομακρύνουν. Τελικά, ο οπαδός σπρώχτηκε προς την κερκίδα και εξαφανίστηκε. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο διαιτητής αποφάσισε να πάει στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μετά από διακοπή μίας ολόκληρης ώρας και ένα σωρό διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αποφασίστηκε να συνεχιστεί το ματς. Ο Βεζυρίδης πάντως υποστήριξε πως δεν μπορεί να συνεχίσει και έτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Ο αγώνας ξεκίνησε από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Πριν από αυτό όμως ο Μπερτίν αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο επειδή έπεσε πάνω στον οπαδό και τον χτύπησε, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

«Ο Ηρακλής είχε κέφια».
Σε «παράσταση» για ένα ρόλο μετατράπηκε το παιχνίδι στο Αλικάντε (4-1), με το οποίο ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική της Primera Division, ανάμεσα στην Ερκουλες και την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η νεοφώτιστη ομάδα χρειάστηκε μόνο ένα ημίχρονο για να διασύρει τους «Ροχιμπλάνκος» και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, που έβαλε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, αλλά στο σκοράρισμα τον βοήθησαν οι Τότε, Νέλσον Βαλντές και Ολιβιέ Τομέρ. Για τους φιλοξενούμενους απλά μείωσε ο Ρέγιες.
Πάντως, αυτό δεν ήταν το μόνο αποτέλεσμα για το οποίο έχουμε να θυμόμαστε την Ερκουλες, καθώς είναι η μοναδική ομάδα τη σεζόν 2010-2011, η οποία υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα τη Μπαρτσελόνα, καθώς την είχε κερδίσει με δύο γκολ του Βαλντές 2-0.

«Ο Κόντης είχε κέφια».
«Γέφυρες» στον Ολυμπιακό έριξε ο Γιάννης Κόντης για ανταλλαγή άμεσα του Χαβίτο με τον Μήτρογλου σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, νωρίς το πρωί στην ΕΡΑ Σπορ. Ο εκτελεστικός διευθυντής του Αρη πρότεινε να παραχωρηθεί ο Κώστας Μήτρογλου με δανεισμό για 1,5 χρόνο και όχι 6 μήνες όπως θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» με αντάλλαγμα την ενεργοποίηση από τώρα της συμφωνίας που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» με τον Χαβίτο για το καλοκαίρι.
Ο Κόντης είπε χαρακτηριστικά: «Πάρτε τώρα τον Χαβίτο και δώστε μας τον Μήτρογλου. Αν τον θέλουν τόσο πολύ, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να τον παραχωρήσουμε από τώρα. Επειδή όμως ο Μήτρογλου, από όσο γνωρίζω, έχει ακόμη άλλα δύο τρία χρόνια συμβόλαιο, θα μας ενδιέφερε να τον πάρουμε με δανεισμό για 1,5 χρόνο. Κάνω από εδώ ανοιχτά πρόταση στον Ολυμπιακό. Τους καλούμε αν θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket