Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Και εις ανώτερα!


Καλησπέρα σε όλους.

«Συμψηφισμός»
«O Koυκουλάκης έλεγε στους παράγοντες του Αστέρα Τρίπολης ότι δεν πρέπει να παραπονούνται για το πέναλτι που σφύριξε υπέρ του Ολυμπιακού, γιατί στον πρώτο γύρο δεν είχε δώσει 3 πέναλτι σε βάρος της ομάδας τους, στον αγώνα με την ΑΕΚ».
«Η ερώτηση της ημέρας»


Πόσο χρόνο χρειάζεται μια μαϊμού για να πάει από την Τρίπολη στη Νέα Σμύρνη; 20 λεπτά!!!
Καταργήθηκε το άρθρο 44, το οποίο ευγνωμονούν ΑΕΚ, Αρης και ΟΦΗ. Αντικαταστάθηκε από το άρθρο 99, το οποίο σχεδιάζει τώρα να καταργήσει η κυβέρνηση. Για να το αντικαταστήσει, γράφει το «Πρώτο Θέμα», με ένα βελτιωμένο 44!!! «Τρίβουν» τα χέρια τους οι «ποδοσφαιροπαράγοντες».

«Δεν είμαστε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος».
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποδεικνύει ότι είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας.
Π.Α.Ο.

Ο κώδικας δημοσιογραφικής δεοντολογίας του «καπετάνιου» εφαρμόστηκε στη Νέα Σμύρνη. «Ο Κάκος βλέπει πέναλτι», ήταν το πλέον «τολμηρό» σχόλιο της Nova στο καθαρό τάκλιν του Κουμορτζί στον Λέτο.

To dealnews.gr γράφει ότι το χαρτοφυλάκιο των μετοχών του Μαρινάκη ξεπερνά τα 180 εκατομμύρια δολλάρια. Πως να χάσει(;) το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός; Η «αγωνιώδης» προσπάθεια των Πειραιωτών να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο αποκαλύπτει κάθε αγωνιστική που περνάει και την μεγάλη «επένδυση» που έχουν κάνει παρασκηνιακά!!!

Σπάθας
Σπάθας κύριοι! Ο διεθνής διαιτητής, που δεν έδωσε από ένα πέναλτι σε Καβάλα και Ηρακλή. Δε μένει παρά να ορισθεί να διευθύνει το Άρης-ΠΑΟΚ και αυτή τη χρονιά.
Δεν πιστεύω να έχουν καμία αντίρρηση εκεί στον Δικέφαλο;
«Τσιμουδιά»
Εντάξει δε λέω, ακυρώθηκε το γκολ του Τόχα στο Παγκρήτειο, αλλά και στην Κέρκυρα ακυρώθηκε καθαρό γκολ στο «Βικελίδης», αλλά δεν έκαναν κι έτσι!
Λογικό ήτανε όμως να γίνουνε αυτά τα πράγματα στην Κρήτη, αφού ο Άρης δεν ενδιαφερόταν για το ματς της Κυριακής, αλλά για το ματς της επόμενης Κυριακής. Αυτό με τον ΠΑΟΚ.
«Πέρασμα»
Στο ΟΑΚΑ ο Βόλος έριξε «ντόρτι» στην ΑΕΚ ρίχνοντας στον κουβά πολύ κόσμο που εμπιστεύθηκε τους γηπεδούχους μετά τις νίκες σε Σέρρες, Τρίπολη και ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ.
Αυτά όμως γίνονται από ομάδες που έχουν φθάσει στα όρια της χρεωκοπίας σαν την Ένωση, ενώ το επόμενο παιχνίδι του Βόλου είναι στην έδρα του με τον Ολυμπιακό. Να μαντέψω από τώρα το «πέρασμα» του «αιώνιου πρωταθλητή» από το Πανθεσσαλικό;
«Το απόλυτο»
Τι, μόνο 6 από τους 8 διαιτητές του Σαββατοκύριακου, πήραν χαμηλή βαθμολογία; Υπάρχει περιθώριο και για το απόλυτο. Να έχουμε 8 στις 8 κακές διαιτησίες κάποια αγωνιστική! Τι θα πειράξει; Ίσα-ίσα, που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα!
«Σχόλιο»
Σχόλιο δημοσιογράφου με κόκκινο κασκόλ σε γνωστό site:
«Το πέναλτι που έδωσε ο Κουκουλάκης ήταν πολύ πιο πέναλτι απ' αυτό που έδωσε ο Κάκος, αλλά εγώ να δεχθώ ότι ήταν και τα δύο το ίδιο ανύπαρκτα».
Και εις ανώτερα!

Επειδή προβλέπω, ότι όσο πιθανό είναι να γίνει κάθαρση στην πολιτική, άλλο τόσο και το να τα βρουν οι «ποδοσφαιροπατέρες», ας σκεφτούν τουλάχιστον, μήπως για ένα διάστημα, απαγορεύσουν στους διαιτητές να σφυρίζουν!!! Λιγότερες διαφωνίες θα έχουν, αν παίζουν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές και σε κάθε αμφισβητούμενο, το συζητάνε μεταξύ τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket