Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ποτέ στο «Σαν Μαμές»


Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει όρια, ενώ η βλακεία δεν έχει...
Δυστυχώς σε αυτήν την χώρα οι βλάκες περισσεύουν και «βασιλεύουν»!!!

Βλάκες παντού, σε όλα τα επίπεδα και δυστυχώς στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, οι βλάκες είναι ακόμα περισσότεροι, άλλοι επειδή γεννήθηκαν έτσι και άλλοι επειδή έγιναν (ή τους έκαναν)!!!
Βλάκες στον παραγοντισμό, βλάκες στην διαιτησία, βλάκες στην δημοσιογραφία, βλάκες στην προπονητική, βλάκες ακόμα και ανάμεσα στους φιλάθλους!!! Πήξαμε στους βλάκες!!!

Έχει ξεκινήσει απο χθές στο διαδίκτυο και στα ραδιόφωνα της χώρας, διάλογος μεταξύ «δικαίων» και «αδίκων» για τα δύο πέναλτι «ανακαλύψεις» σε Τρίπολη και Νέα Σμύρνη για λογαριασμό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα, ενώ σήμερα συνεχίζεται με «περισπούδαστα» άρθρα και στο σύνολο του τύπου!!! Για να μας πείσουν τι;
Ποιανής ομάδας ήταν περισσότερο ή λιγότερο «μαιμού»; Έλεος πια...

Στοιχηματικά:
Άρχισε να παίρνει μπρος η Τριεστίνα, με τον Σαλβιόνι, στην τεχνική της ηγεσία. Μετά την εντός έδρας νίκη επί της Άσκολι (2-0), ήρθε η ισοπαλία στο Μπέργκαμο, στην αναμέτρηση με την Αλμπινολέφε (1-1). Ο τεχνικός της ομάδας της Τεργέστης, θα καθίσει για πρώτη φορά απόψε στον πάγκο, καθώς στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, ήταν τιμωρημένος, από την περσινή του θητεία στην Ανκόνα. Η Νοβάρα έχει χάσει τη φόρμα της, δεν κερδίζει στα 4 τελευταία παιχνίδια (0-3-1) και την προηγούμενη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη, με την Πάντοβα (1-1). Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον προπονητή της, ο οποίος θήτευσε με επιτυχία την τριετία 2003-2005 στον πάγκο της Τριεστίνα. Η Τριεστίνα είναι μια μέτρια ομάδα, σε ανοδική πορεία με τον Σαλβιόνι στον πάγκο της και η Νοβάρα μια πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται σε κάμψη.

Με τον αγώνα της περσινής πρωταθλήτριας Τσέλσι στο «Reebok Stadium» κόντρα στη Μπόλτον, ολοκληρώνεται η αγωνιστική της Premier League. Φυσικά αυτή τη στιγμή οι Λονδρέζοι είναι αυτοί που χρειάζονται περισσότερο τους βαθμούς, έχοντας την ευκαιρία να τους διεκδικήσουν σε μία εξαιρετική φιλόξενη έδρα γι’ αυτούς. Η Μπόλτον έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Στόουκ και διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης, αφού στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει μόνο την ερασιτεχνική Γιορκ εντός έδρας για το FA Cup και αυτό δύσκολα. Η Μπόλτον δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια κόντρα στην Τσέλσι για όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον δεν έχει πετύχει γκολ στους εφτά τελευταίους εντός έδρας αγώνες απέναντι στην Τσέλσι, το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έχει σκοράρει κάποια ομάδα στο γήπεδο της απέναντι σε συγκεκριμένο αντίπαλο στην Premier League. Η Τσέλσι είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις στους 15 τελευταίους της αγώνες κόντρα στη Μπόλτον, ενώ στα 20 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι σε αυτή την αντίπαλο έχει σκοράρει. Επιλογή το «No goal».

Επιστροφή στις νίκες για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ράσινγκ Σανταντέρ. Η ομάδα του Καπαρός έχει την ευκαιρία απόψε, να πάρει άλλους τρεις βαθμούς και να περάσει στην 6η θέση, που οδηγεί στο Europa Ligue. Μια ακόμη εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Χέρκουλες, αυτή τη φορά από τη Σπόρτινγκ Χίχον (2-1). H Χέρκουλες είναι ανύπαρκτη μακριά από το γήπεδο τους (σαν τον Ηρακλή της Ελλάδος), καθώς μετά το «διπλό» επί της Μπαρτσελόνα τη 2η αγωνιστική, δεν κερδίζει στα δέκα τελευταία εκτός. Πολύ σημαντική η απουσία του Ολλανδού εξτρέμ, Ντρέντε (2 γκολ), ο οποίος είναι τραυματίας. H Χέρκουλες δεν έχει κερδίσει ποτέ στο «Σαν Μαμές», σε 19 παιχνίδια ο απολογισμός της είναι 0-3-16! Η Μπιλμπάο στο «λάκο των λεόντων» αναμένεται να την «κατασπαράξει». Άσος


Πρόταση:
ΜΠΟΛΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ Νο Goal (1,70)
ΤΡΙΕΣΤΙΝΑ - ΝΟΒΑΡΑ Χ (2,80)
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ 1 (1,60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket