Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Aγώνας της χρονιάς για Ηρακλή



Δεν μας έκανε τη «χάρη» χθες βράδυ η Κρου, ενω η Νιούπορτ Κάουντι «κάτι παθαίνει» στο τέλος, καθώς είναι ο δεύτερος αγώνας (συνεχόμενος μάλιστα), που χάνει με ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο!

Η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου περνά σήμερα από τα νησιά. Στις 3 το μεσημέρι, στη Ρόδο ο Διαγόρας υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα και στις 5.30 το απόγευμα στην Κέρκυρα η τοπική ομάδα παίζει με τον Ηρακλή. Σε περίπτωση ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Με τον Ατρόμητο θα παίξει στη συνέχεια ο νικητής του Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας, ενώ η ομάδα που θα περάσει από τον Κέρκυρα-Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αήττητο σερί ήταν και πάει. Ο «λειψός» Διαγόρας, μετά από 3 ολόκληρους μήνες, 11 ματς πρωταθλήματος και 2 Κυπέλου, γνώρισε την ήττα στα Τρίκαλα με 1-0.
Ο Εθνικός Αστέρας προέρχεται από δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει. Δεδομένο το πρόβλημα στο γκολ για την ομάδα της Καισαριανής που έχει πετύχει 15 τέρματα (τα 11 στο πρώτο ημίχρονο) σε 20 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ο Διαγόρας παραμένει αήττητος στην έδρα του εδώ και σχεδόν 10 μήνες. Από τις 28/3/2010 και την ήττα με 1-2 από την Ηλιούπολη, οι Ροδίτες μετρούν 9 νίκες και 3 ισοπαλίες. Προβάδισμα στον Διαγόρα λόγω του αήττητου εντός έδρας σερί.

Τρίτο φετινό ραντεβού για Κέρκυρα και Ηρακλή, σε τρίτο διαφορετικό γήπεδο. Στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ στο Παμπελοποννησιακό, ενώ πριν από τρεις εβδομάδες στο πρώτο ματς κυπέλλου «έφεραν» 1-1 στο Καυτανζόγλειο. Ο Ηρακλής δεν έχει χάσει ποτέ από την Κέρκυρα. Σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου μετρά 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Διαιτητής ο Χαραλαμπίδης. Δύο διπλά έχει μαζί του φέτος η Κέρκυρα σε ισάριθμα ματς σε Σέρρες (0-2) και Νέα Σμύρνη (0-1). Τον Ηρακλή τον έπαιξε στο 1-0 επί της Λάρισας. Φέτος, έπειτα από αρκετά χρόνια, προσφέρεται στους «κυανόλευκους» μια σπάνια ευκαιρία για διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ωστόσο, τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει η ομάδα είναι λιγότερο υψηλά από όσο θα μπορούσαν να είναι, μιας και η κληρωτίδα «χαμογέλασε» στoν Ηρακλή. Επομένως, εκείνος με τη σειρά του οφείλει να εκτιμήσει το «δώρο» και να κάνει το παν για να γίνει ο ένας από τους δύο φιναλίστ του τελικού.

Με τους αγώνες της προημιτελικής φάσης, του «Κόπα ντελ Ρέι», συνεχίζεται το πρόγραμμα στην Ισπανία απόψε. Τα ματς είναι διπλά, καθώς θα υπάρξουν επαναληπτικοί, στις έδρες των σημερινών, φιλοξενούμενων. Στο «Μαδριγάλ» η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Σεβίλλη, σε μια αναμέτρηση που υπόσχεται γκολ. Στο «Καμπ Νόου» η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Μπέτις, που έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρo, αποκλείοντας τη Χετάφε. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Γκουαρντιόλα, ενώ για τους Ανδαλουσιάνους, νοκ άουτ έχει τεθεί ο ηγέτης τους, Εμανά (10 γκολ). Από τη στιγμή που λείπει αυτός, ενισχύεται περισσότερο, το εξ’ αρχής πιθανό, no goal.

Στον αγώνα εξ' αναβολής κόντρα στη Μπλάκπουλ εκτός έδρας, θα αναζητήσει ο Kenny Dalglish την πρώτη του νίκη στη νέα εποχή ως προπονητής της Λίβερπουλ, λίγες μέρες πριν το τοπικό ντέρμπι με την Εβερτον. Στα παιχνίδια της Μπλάκπουλ έχουν μπει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλης ομάδας, περίπου 3.11 κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα. Η Μπλάκπουλ έχει σκοράρει και έχει δεχθεί γκολ και στα εφτά παιχνίδια στο γήπεδο της ως τώρα. Επίσης, η Μπλάκπουλ είναι αήττητη όταν σκοράρει πρώτη, έχοντας εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Μπλάκπουλ παίζει επιθετικά συνήθως, ειδικά στο γήπεδο της. Ενα γκολ στην άμυνα της Λίβερπουλ πιστεύω ότι θα το βάλει, αλλά δύσκολα να κρατήσει το μηδέν. Εξαιρετικά πιθανό goal-goal και over 2.5 goals, αξίζει κάποιος να ρισκάρει λίγο περισσότερο στο over 3.5 goals.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket