Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Οσα λένε οι «κύκλοι» μεταξύ τους

Καλημέρα στους φίλους του Dacotieris Bet και φυσικά στις απανταχού Φιλιππινέζες της υφηλίου!!!
Χόρτασα από Κόντη τις τελευταίες μέρες! Πιστός στο ραντεβού κάθε εβδομάδα με το πολυπληθές κοινό της επίσημης αγαπημένης των FM o Γιάννης εξέφρασε το παράπονο του στον άλλο Γιάννη και ανέφερε πως όλο χτυπούν τον Κόντη τα γνωστά Αρχιπαπαγαλάκια!!!
Βεβαίως ο άλλος Γιάννης τον καθησύχασε και τον προέτρεψε στο να δείξει ανωτερότητα καθώς ο λαός ξέρει, κρίνει και γνωρίζει! Ετσι είναι αν δεν ανεβάσεις και το ηθικό του κολλητού έμμισθου υπαλλήλου των αφεντικών σου, είναι δύσκολη η βιωσιμότητα!!! Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα δηλαδή!!!
Αλλά ο Γιάννης δεν μας άφησε παραπονεμένους και έτσι μετά από λίγες ώρες «βγήκε φόρα παρτίδα» στα ερτζιανά όπου καθιέρωσε μια νέα μέθοδο όσο αναφορά τις αγοροπωλησίες παιχτών, την «Ραδιοπανήγυρι».
Στην «ραδιοπανήγυρι» λοιπόν, εκθέτεις την «πραμάτεια» σου, και καταθέτεις προτάσεις στον αέρα για αγορές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών, και φυσικά λαμβάνεις τις ανάλογες απαντήσεις μέσω Sms κυρίως, κινούμενες φυσικά και αυτές στο ίδιο κλίμα σοβαρότητας με τις ραδιοπροτάσεις σου! Σε όλα πρωτοπόρος ο Γιάννης. Είπαμε, Αρης είσαι!!!
Αιτία να ξεσπάσει μία μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αρη που εκδηλώθηκε μέσω «κύκλων» των δύο πλευρών και τον λεχθέντων τους, έγινε ο Χαβίτο. Μία ατάκα του Γιάννη Κόντη για φάουλ των «ερυθρολεύκων» με αφορμή την προσέγγισή τους στον Ισπανό μεσοεπιθετικό, άναψε το φυτίλι, με την αντίδραση των Πειραιωτών, που «έβαλαν» στο παιχνίδι και τις σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον εκτελεστικό διευθυντή του Αρη για να εισπράξουν άμεση απάντηση γεμάτη αιχμές.
«Ο Κόντης είναι η φιλιππινέζα του Πατέρα», ήταν τα λόγια ανθρώπου του Ολυμπιακού τα οποία αντικατοπτρίζουν τον εκνευρισμό που έχουν προκαλέσει στους ερυθρόλευκους τα όσα υποστήριξε ο εκτελεστικός διευθυντής του Αρη. Φυσικά, στο όλο ζήτημα έπαιξε ρόλο και η αντίδραση που είχε ο Αρης στην αμφισβητούμενη φάση στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή, στο γκολ του Ρουίς που δεν μέτρησε. «Οταν ο Αρης αδικείται στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό χάνει την φωνή του. Δεν το λέμε μόνο εμείς, εδώ και εφημερίδα της Θεσσαλονίκης σε σχετικό της δημοσίευμα αναρωτιόταν για την στάση που κράτησε», ανέφερε άνθρωπος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.
Δεν έμειναν για πολλή ώρα αναπάντητα τα όσα ανέφεραν κατά του εκτελεστικού διευθυντή του Αρη, Γιάννη Κόντη, «κύκλοι» του Ολυμπιακού.
«Ο Γιάννης Κόντης αποφοίτησε από την σχολή εμποροπλοιάρχων, υπηρέτησε ως αξιωματικός στο πολεμικό ναυτικό, ενώ εργάστηκε ως αξιωματικός σε ποντοπόρα πλοία. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο όμως τον οδήγησε σήμερα στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Αρης μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε ποτέ Φιλιππινέζα στο σπίτι του και δεν απέφυγε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα όπως κάποιοι άλλοι», λέχθηκε από «κύκλους» που πρόσκεινται στον Aρη.

Για μένα, μοναδικό «θύμα» παραμένει η ομάδα του Αρη, η οποία συνεχίζει να παραμένει όμηρος των τραγελαφικών δηλώσεων και συμπεριφορών του «εκτελεστικού μηχανισμού» της.
Κόντη, αν είναι να «πάρεις» Καστίγιο «φέρε» και τον Τζιμπούρ, θα φύγει πριν την ώρα του από νευρικό κλονισμό ο Κούπερ!!!
Ετσι είναι, σε αυτή την πόλη εκτός από τους λαούς, πλέον «παίζουν μπάλα» και οι ισολογισμοί!!!
Τουλάχιστον, σε θέματα ποδοσφαιρικής πρωτοτυπίας, ποιος να συγκριθεί μαζί σου Μάνα Σαλονίκη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket