Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Εσύ είσαι χειρότερος!



Καλημέρα σε όλους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν χάνει την ευκαιρία να «διαφημίζει» τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και κάτι ανάλογο συνέβη και στην κοπή της πίτας των Ακαδημιών της ομάδας, όπου δήλωσε «χαρούμενος που βραβεύω παιδιά τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, όπως οι Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, αλλά και ο Φορτούνης που θα είναι σύντομα μαζί μας».


Συγκεκριμένα, τα λόγια του προέδρου των Ερυθρόλευκων, κατά την κοπή της πίτας των Ακαδημιών, την Τρίτη (25/1):

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι εδώ με τα παιδιά και τους γονείς τους. Χθες βράβευσα τρία παιδιά. Τα δύο που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και παίζουν στην πρώτη ομάδα μας και τον Φορτούνη που ίσως να είναι μαζί μας σύντομα.

Επιτυχία θεωρώ να είναι σε λίγα χρόνια να βραβεύσω έξι, επτά παιδιά που θα είναι από τις ακαδημίες και θα παίζουν στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε τα πρωταθλήματα αλλά και παιδιά που θα πονάνε την ομάδα και θα τρέφουν συναισθήματα για αυτή.

Ο Κοβάσεβιτς ανέλαβε τις ακαδημίες και σε λίγες ημέρες θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές. Το σύστημα που θα παίζει η πρώτη ομάδα θα ακολουθούν και οι ακαδημίες και οι προπονητές, γυμναστές της πρώτης ομάδας θα είναι και στις ακαδημίες. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια».

Συγγνώμη πρόεδρε, αλλά μόλις θυμήθηκα και κάποιες «άλλες μεταγραφικές κινήσεις σου». Η Κέρκυρα έδιωξε τον Τεννέ για να πάρει τον Μπάντοβιτς και περιμένει το «ok» για τον δανεισμό του Νέμεθ. Ο Πανσερραϊκός απομάκρυνε τον Κοκότοβιτς για να πάρει πιθανότατα τον Αλεξανδρή!!! Σε αυτές τις δύο ομάδες κύριε πρόεδρε να προσθέσουμε και τον Πανιώνιο του Τάκη Λεμονή, του Κώστα Μήτρογλου και του Βάτσλαβ Σβέρκος; Πρόεδρε, «βγάζει ατμούς» ο μέσος Ελληνας ποδοσφαιρόφιλος με αυτά που βλέπει κάθε Κυριακή στα γήπεδα. Και φορτώνει ενόψει της συνέχειας. Γεμίζει αρνητικά συναισθήματα και προκατάληψη. Θα πάει αύριο στο γήπεδο με λυμένο το ζωνάρι, έτοιμος για καβγά στην πρώτη αφορμή. Είναι που είναι «φορτωμένος» με όλα τα υπόλοιπα που του συμβαίνουν και του δυσκολεύουν τη ζωή, έχει και τους διαιτητές και όσα φαντάζεται ότι συμβαίνουν πίσω τους, δεν θέλει πολύ να ξεφύγει. Ειδικά αυτή την εποχή. Πιο πολύ από ποτέ στη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών μοιάζει πιθανό να γίνει το κακό. Διότι περί μεγάλου κακού θα πρόκειται. Και αυτό δεν είναι κινδυνολογία, αλλά μια άκρως ρεαλιστική εκτίμηση για την εξέλιξη και την κατάληξη αυτού του επικίνδυνου παιχνιδιού που «μοιάζει» με ποδόσφαιρο και παίζεται στα ελληνικά γήπεδα. Πρόεδρε, έχει πάρει μαζί σου τόσο θάρρος το παραποδόσφαιρο, που δεν μπορείς πια να του το κόψεις. Κι αυτή είναι ακόμη μια μεγάλη «ήττα» για την ομάδα σου. Γιατί εσύ δεν είσαι σαν τους «άλλους». Εσύ είσαι χειρότερος από τους «άλλους». Ένας άνθρωπος που μπήκε στο ποδόσφαιρο με όρεξη, όχι για να «προσφέρει» κι ούτε για να «πάρει», αλλά για να «αρπάξει». Είναι μια μεγάλη «ήττα». Βαριά. Πρόεδρε, αν δεν το έχεις καταλάβει, μπορεί να είσαι λίγους μήνες στο ποδόσφαιρο να είσαι πολύ πιο δυνατός και ψηλότερος, αλλά η σκιά σου έχει αρχίσει να γίνεται ίδια με αυτή του προκατόχου σου. Περπάτησε λίγο, μόλις βγει ο ήλιος, και δες τον ίσκιο σου. Θα σοκαριστείς. Πρόεδρε, την πρώτη φορά που θα πεις: «Αϊ σιχτίρ, πάρτε τους βαθμούς πίσω, εμείς έτσι δεν κερδίζουμε» ύστερα από σφυρίγματα σαν το προχθεσινό, τότε θα πω ότι έχω μπροστά μου έναν «πραγματικό μάγκα» και όχι κάποιον που πιστεύει ότι το δίκαιο του ισχυροτέρου είναι απλά ένα…τυχαίο γεγονός που δεν το προκαλεί κανένας. Μέχρι τότε ο «διασυρμός» σου θα συνεχίζεται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket