Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

«Ξεβράκωμα» με μέτρο!


Καλησπέρα σε όλους
και Χρόνια Πολλά
στους εορτάζοντες.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν αθλητή και για το ρυθμό ενός αγώνα (και για την ηρεμία και την ψυχική ισορροπία του οπαδού) από έναν διαιτητή που σφυρίζει με διαφορετικά κριτήρια. Με «κυμαινόμενα» κριτήρια κατά τη διάρκεια του ίδιου παιχνιδιού. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια. Αλλά προχθές τουλάχιστον τα έκανε μούσκεμα…

Kοιτάξτε το βλέμμα ικανοποίησης και χαράς του Κωνσταντινέα που δίνει την κόκκινη κάρτα στον Σολτάνι. Ο Ηρακλής δεν έχασε στο Καραϊσκάκη λόγω Κωνσταντινέα. Ηταν κακός, στο δημιουργικό κομμάτι. Ο διαιτητής όμως του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει με έντεκα παίκτες, έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας. Η φάση που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 73ο λεπτό. Στη μοναδική σωστά οργανωμένη επίθεση του Ηρακλή, ο Σολτάνι βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Πάρντο, αλλά αντί να πλασάρει, προτίμησε να αποφύγει τον Ποτουρίδη. Ο νεαρός αμυντικός «βρίσκει» καθαρά με το χέρι τον Γαλλοαλγερινό ο οποίος πέφτει εντυπωσιακά στο χορτάρι. Αγγιγμα Θεού; Δυναμόμετρο κανείς; Παρόμοια πέναλτι έχουν δοθεί δεκάδες ειδικά υπέρ του Ολυμπιακού, ωστόσο η δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντικρίζει ο Σολτάνι από τον γραφικό και επικίνδυνο διαιτητή είναι τουλάχιστον αυστηρή, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα αποβάλλεται και ο Ουζουνίδης για διαμαρτυρία.
Οι φήμες που αναφέρουν ότι μετά το τέλος του αγώνα ο Κωνσταντινέας (αφού ευχαρίστησε το Θεό για τη νίκη του Ολυμπιακού) ζήτησε και αυτόγραφο από τον «παικταρά» του Τοροσίδη, ελέγχονται ως ανακριβείς.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, παραμυθιάζονται εύκολα. Μάλλον τους αρέσει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Γνωρίζουν την πραγματικότητα αλλά προσποιούνται ότι είναι διαφορετική. Μαγεύονται από την εξουσία, τα πρωταθλήματα.
Πέρυσι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε όλα τα επίπεδα. Το «κόστος» ήταν βαρύ και οι «απώλειες» μεγάλες. Εχασε δικαιώματα για τα οποία είχαν χυθεί αίμα από παλαιότερες παράγκες!!!
Και επειδή τα μαύρα σύννεφα είχαν σκεπάσει την «ζούγκλα» του λιμανιού και τα «ζώα» ανησυχούσαν για την «καταιγίδα» που έρχεται, επειδή είναι και της μόδας παντού να λαμβάνονται μέτρα, έτσι και ο Ολυμπιακός μετά τη δυναμική επιστροφή στο προσκήνιο/παρασκήνιο με την άφιξη Μαρινάκη, «παίρνει επίσης μέτρα» (και…παίκτες) για να παραμείνει στην κορυφή επ’ αόριστον. Πάντως δοσοληψίες στην «ζούγκλα» όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη δεν εντοπίστηκαν...

1 σχόλιο:

Dacotieris είπε...

Το χαμόγελο -'η χαρά του πούστη'- έχει ο Κωνσταντινέας!!! Εκδικητικό χαμόγελο παρατημένης γκόμενας που εφαγε τον πρωην της κολητής της!!!
Στα σοβαρά, ο Μαρινακης ηρθε για να μεινει χωρις να τον ενδειαφερει το ευ'αγωνιζεσθαι.
Νικη και μονο νικη.
Εαν ερθει με μαιμου πεναλντι, με κοκκινες στον αντιπαλο, με γκολ οφσαιντ, με χειρουργειο ή με καθαρη σφαγη δεν τον νοιαζει.
Το καλο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι θα απλαυσουμε ξανα τις επιβλητικες εφταρες και πενταρες του Gay στην Ευρωπη!!!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket