Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Σισέδες και Μιραλάδες!

Καλησπέρα
και καλό Σ/Κ σε όλους.


Σαββατοκύριακο κυπέλλου για την Αγγλία, με τις ομάδες της Premier League να μπαίνουν στη διοργάνωση, έχοντας φτάσει στον τρίτο γύρο του θεσμού, ο οποίος χαρακτηρίζεται για τις εκπλήξεις του. Φυσικά το μεγάλο παιχνίδι γίνεται την Κυριακή, ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ στο «Old Trafford» μαζί με άλλες τρεις αναμετρήσεις.
Αρκετές πιθανότητες πρόκρισης έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία μπορεί να κερδίσει μέσα στην έδρα της Πρέστον. Το έχει κάνει ήδη φέτος για το πρωτάθλημα, σπάζοντας μία αρνητική παράδοση 40 ετών, ενώ έχει τρεις νίκες στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δε χάνει και μόλις μία ήττα στα εννιά τελευταία παιχνίδια. Αντιθέτως η Πρέστον έχει τρεις σερί ήττες και μόνο μία νίκη στους 11 τελευταίους της αγώνες. Θα έχει βέβαια ντεμπούτο νέου προπονητή, πήρε τον Φιλ Μπράουν, πρώην τεχνικό της Χαλ, αλλά στην Αγγλία οι νέοι προπονητές συνήθως θέλουν χρόνο και το ντεμπούτο τους δεν συνδυάζεται τόσο συχνά με νίκη όσο σε άλλες χώρες.
Ντόνκαστερ και Μπράιτον μπορούν να κάνουν την έκπληξη παίζοντας στο γήπεδο τους απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, αφού και οι δύο είναι σε ανοδική πορεία.
Στη League 1 προκαλεί έκπληξη το ότι θεωρείται αουτσάιντερ η Ρότσντεϊλ, στη League 2 υπάρχει το διπλό της Όξφορντ και στην Premier Conference κρατάμε το διπλό της Κέιμπριτζ.

Στη Serie BWIN και στο Τριεστίνα-Ασκολι, από την φιλοξενούμενη ομάδα έχουν αφαιρεθεί ήδη πέντε βαθμοί που μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν έξι, καθώς η διοίκηση δεν κατέβαλε τους μισθούς του πρώτου τριμήνου της σεζόν και αναγκαστικά παραχωρήθηκαν δύο βασικοί παίκτες. Υπάρχει θεαματικό ποντάρισμα στον άσο στην Ιταλία, το αρχικό 2,70 της Snai έχει γίνει 2,55. Για ευνόητους λόγους, θα ακολουθήσω κι εγώ.
Θα ποντάρω και στον άσο της Εμπολι αφού η Βιτσέντζα δεν είναι δυνατή στα εκτός έδρας ματς (2-0-8), και από το 1998 μετρά οκτώ σερί ήττες στο «Κάρλο Καστελάνι».

Στον δικό μας «οίκο ανοχής», μετά τον «τηλεοπτικό απαγχονισμό» του Κωνσταντινέα και τη νέα δήλωση Μαρινάκη ότι «αγωνίζεται για καθαρή διαιτησία σε όλο το πρωτάθλημα»: πώς να σηκώσει κεφάλι η ΑΕΛ με όσα γίνονται; Μάλλον, μόνο με αλλαγή προπονητή και προσθήκη ορισμένων ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Το θέμα είναι πως η Καβάλα με προπονητή τον Κάσπερτσακ (η διοίκηση περιμένει την απάντηση του Σέρσε Κόσμι), δεν είναι καλή.
Στον Αρη, ο Κούπερ αντιμετωπίζει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, με το σημαντικότερο στην επίθεση όπου οι Κόκε και Τσέζαρεκ τέθηκαν νοκ άουτ. Το ματς στο Ολυμπιακό στάδιο είναι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά: ο Αρης δεν έχει πετύχει δύο σερί νίκες φέτος στο πρωτάθλημα, ο Κούπερ σε 6 ματς στην Αθήνα κόντρα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχει απολογισμό 0-1-5, ο Σισέ φέτος έχει 14 γκολ σε 15 ματς και 37 σε 43 παιχνίδια από πέρυσι. Μου φαίνεται δύσκολο, ο Αρης που βάζει λιγότερο από ένα γκολ ανά ματς, χωρίς Κόκε και Τσέζαρεκ να σκοράρει σήμερα.
Φυσικά, το μεγάλο παιχνίδι γίνεται αύριο στο νησί των «Φαιάκων» εκεί όπου ο πρωταθλητής επ’ αόριστον Ολυμπιακός των Μπάντοβιτς, Στολτίδη, Επστάιν και των άλλων παιδιών αντιμετωπίζει την Κέρκυρα του Βαλβέρδε!!! Από την στιγμή που η Κέρκυρα δεν κατάφερε να κόψει βαθμό πριν 40 μέρες από τους Σισέδες, πώς είναι δυνατόν να αρνηθεί τώρα το «παραδοσιακό διπλό» στους Μιραλάδες; Αν είστε άρρωστος οπαδός του Ολυμπιακού υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή, η τηλεοπτική ατάκα του διαιτητή της αναμέτρησης Ανδρέα Παππά προς στον Βασίλη Τοροσίδη σε αυστηρό μάλιστα ύφος που σκοτώνει, με την σχετική χειρονομία: «γδύσου»!!!

Πρόταση:
ΕΜΠΟΛΙ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 1 (1,90)
ΠΡΕΣΤΟΝ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ 2 (2,15)
ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 (2,15)

Σύστημα 3/4:
ΤΡΙΕΣΤΙΝΑ - ΑΣΚΟΛΙ 1 (2,40)
ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ 2 (2,50)
ΜΠΑΡΟΟΥ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ 2 (2,35)
ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΣΕΒΙΛΛΗ 2 (2,20)

«Παιχνίδι» με την Ισπανία:
ΚΟΡΔΟΒΑ - ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ 1 (1,70)
ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1 (1,75)
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ NG (1,70)

Μονό αποδεκτό:
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΑΝΣ 2 (5,65)

Αφού σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις επιλογές σας, να σας υπενθυμίσω ότι στη φωτό βλέπουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν το γκολ του Πάντελιτς εναντίον του Ηρακλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket