Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Καλή τους επιτυχία...


Οι δύο «Δικέφαλοι» και ο Αρης, παίζουν τα «ρέστα» τους αυτό το διήμερο. Και για τους ίδιους και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που κυνηγά ακόμη μία θέση στο Europa Ligue.

Kαι οι τρεις έχουν πολλές πιθανότητες, γιατί δεν εξαρτώνται από αποτελέσματα άλλων, αλλά μόνο από την δική τους εικόνα στο γήπεδο. Εάν φέρουν το επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα, αδιαφορούν πλήρως για το τι θα κάνουν οι αντίπαλοι τους. Κάτι που στην προηγούμενη αγωνιστική ίσχυε μόνο για τον ΠΑΟΚ. Oι δύο «κίτρινοι» όμως απέκτησαν και αυτοί το «προνόμιο», γιατί η Ζενίτ έκανε την «χάρη» στην ΑΕΚ να κερδίσει την Αντερλεχτ και ο Αρης με την «επική βραδιά του» στην Μαδρίτη.

Πρώτος από όλους θα παίξει τα «ρέστα» του ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ. Δυστυχώς οι δύο ισοπαλίες με την Μπριζ, τον υποχρεώνουν να δώσει έναν «τελικό», στο Μάξιμιρ, κόντρα στις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Οι Κροάτες είχαν «προειδοποιήσει» μετά και την ήττα τους από την Βιγιαρεάλ. Προκλητικές δηλώσεις από τον Χαλίλχοτζιτς, ότι δεν ξαναχάνει από τον Δικέφαλο, που τις ακολούθησαν ίδιου τύπου τοποθετήσεις από παίκτες και ΜΜΕ της Κροατίας όλο αυτό διάστημα. Δεν ήθελαν και πολύ στην Κροατία να δημιουργήσουν πολεμικό κλίμα. Υποδέχθηκαν με πέτρες και μολότοφ τους «τρελλούς» που ακολούθησαν την ομάδα στο ταξίδι, δίνοντας σε όλους μια γεύση από το «κλίμα», που θα βρουν. «Κλίμα» που στο παρελθόν έζησαν και η Εθνική Ελλάδος, αλλά και η ΑΕΚ στο Σπλιτ. Σε μια χώρα όπου η κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο άγρια, ακόμη και από το δικό μας «μπάχαλο».
Ο ΠΑΟΚ δεν φτάνει να κάνει καλό παιχνίδι, για να μείνει αήττητος και να πάρει την πρόκριση. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων μόνο. Αυτήν την φορά είναι ζήτημα καρδιάς και θέλησης για να ξεπεράσουν τα εμπόδια, που θα βρουν μπροστά τους. Μια βραδιά ας πούμε, όπως στην Πόλη το καλοκαίρι, εκεί όπου ξεκίνησε να γράφει την δική του πορεία (ιστορία), στο φετινό Europa Ligue ο Δικέφαλος, αποκλείοντας την Φενέρ.

Οι άλλοι δύο την Πέμπτη, θα κληθούν να δώσουν «ποδοσφαιρικούς αγώνες». Ζητούμενο είναι να έχουν δίπλα τους, όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους. Και αν το «Βικελίδης» γεμίζει εύκολα, όμως το ΟΑΚΑ θα πρέπει να είναι και αυτό ντυμένο στα κίτρινα. Η δύναμη του κόσμου, θα είναι ένα επιπλέον όπλο για την ΑΕΚ και τον Αρη.

Η Ρόζενμποργκ στην Θεσσαλονίκη δεν έχει να κυνηγήσει κάτι, αλλά δεν είναι και από τις ομάδες που χαρίζονται. Στα ίσια θα έρθουν να παίξουν το παιχνίδι, χωρίς άγχος. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είναι εκείνοι, που θα κυνηγήσουν τη νίκη ώστε να είναι σίγουροι για την πρόκριση, άσχετα με το τι θα κάνει η Ατλέτικο στο Λεβερκούζεν. Και μπορεί να λέμε πολλές φορές, ότι η δίψα και το πάθος του κόσμου σπρώχνει μια ομάδα, αλλά δεν έιναι πάντα αρκετό. Επιβάλλεται απόλυτη πειθαρχία για τους ποδοσφαιριστές του Αρη, σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Εδώ που τα λέμε, θα είναι άδικο, μια ομάδα που κέρδισε 2 φορές την Ατλέτικο, βάζοντας της 4 τεμάχια, να μην προκριθεί τελικά.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον «ευεργέτη» της: οι πρωταθλητές Ρωσίας της έκαναν το μεγάλο δώρο, κερδίζοντας την Αντερλεχτ στην Αγία Πετρούπολη, παρότι ήδη είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση. Ένα ακόμη «δωράκι», δεν θα κακοπέσει στην Ένωση, που της αρκεί ένας βαθμός για να προκριθεί. Ο Σπαλέτι άφησε 5 παίκτες βασικούς στην Ρωσία για διακοπές (που ήδη έχουν ξεκινήσει), αλλά οι αναπληρωματικοί, μπορούν να κάνουν την ζημιά. Θα έχουν και έναν λόγο παραπάνω να αποδείξουν, ότι μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Μην ξεχνάμε, ότι η Ζενίτ είναι ο κακός δαίμονας της ΑΕΚ την οποία έχει φιλοδωρήσει, με πολλά γκολ, τις προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν. Περισσότερο και από τον Αρη, η ΑΕΚ οφείλει από την αρχή να μπει στο γήπεδο, σαν να θέλει μόνο νίκη για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Η πρόκριση για τις τρεις ομάδες, δεν σημαίνει μόνο πρεστίζ. Προστίθενται βαθμοί στην ειδική βαθμολογία τους, και το πιο σημαντικό: έρχονται χρήματα στα ταμεία, τόσο από μπόνους νίκης, όσο και από το μπόνους πρόκρισης στους «32». Κοντά στα 2,5 εκατομμύρια €, θα είναι μια καλή τονωτική ένεση, σε εποχές δύσκολες για τους συλλόγους (και όχι μόνο)...

3 σχόλια:

trelamenos_nikitis είπε...

3/3 νίκες και παμε για ταμείο απο τη Vistabet και σήμερα;

cooltobeblue είπε...

Μακάρι να προκριθούν και οι 3 αλλά δεν το βλέπω. Ενας θα αποκλειστεί. Η Ζενίτ «παικτικά» είναι διπλό, αν το δει το ματς στα «σοβαρά». Το αν ήρθαν για διακοπές ή για να πάρουν το ματς, ένας Θεός το ξέρει! Η δική μου αίσθηση είναι ότι αυτοί δεν ήρθαν για να χάσουν...

Dacotieris είπε...

Respect!!!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket