Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΠΑΟΚ των ρεκόρ!


Καλησπέρα σε όλους.
Σίγουρα οι υπεύθυνοι της Uefa με το που θα είδαν τα προχθεσινά έκτροπα στο Ζagreb θα δυσανασχέτησαν και θα τους «γύρισαν» τα μυαλά. Δεν είναι λίγο πρωί-πρωί σε κεντρική λεωφόρο «πολιτισμένης» δυτικοευρωπαϊκής πρωτεύουσας να βλέπεις αντρόγυνα να σπάνε παράθυρα λεωφορείου και να πηδάνε κάτω για να μην καούν από τις φωτοβολίδες και τις πέτρες 30-40 χούλιγκαν της Dinamo. Τέτοιου είδους έκτροπα δεν είναι άγνωστα στην Ελλάδα, ίσα-ίσα γίνονται και χειρότερα, αλλά ποτέ έτσι «φόρα παρτίδα». Ποτέ με το φως της μέρας και κυρίως σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, χαρακτηριζόμενο μάλιστα ως παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας.
Οι Κροάτες εκτός από το αναμφισβήτητο γεγονός ότι διαθέτουν την πόλη που «γεννάει» τις πιο ωραίες γυναίκες στην Ευρώπη, το Split, είναι ένας λαός παθιασμένος και παρόλο που η προϊστορία του και οι πολιτικές τους πεποιθήσεις είναι συνυφασμένες με τους Γερμανούς και την συντηρητική παράταξη, στην καρδιά και στην ψυχή είναι Βαλκάνιοι. Δεν είναι «γατάκια» ίσα-ίσα μάλιστα η χώρα γεννάει μεγάλους αλήτες, νταβατζήδες και κάθε λογής νταήδες. Ευρύτερα γνωστή η κροάτικη μαφία της Αυστραλίας αλλά και η μαφιόζικη δράση των κροατών μεταναστών στην Δυτική Ευρώπη που κάθε άλλο παρά «αγγελικά πλασμένη» μπορεί να χαρακτηριστεί. Βέβαια, σαν Ενωμένη Γιουγκοσλαβία είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω σε μία φάρα πιο «αλήτικη» και «αλανιάρικη» όπως είναι οι Σέρβοι και επί περίπου 40-50 χρόνια είχαν τον δεύτερο λόγο στην συνομοσπονδία της «λαμογιάς».
Η «υποταγή» απέναντι στα «αφεντικά» Σέρβους είναι και ο λόγος των όσων κόμπλεξ βγάζουν, όχι τώρα, αλλά από την αρχή της δημιουργίας του Κροατικού ανεξάρτητου κράτους.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε, προκρίθηκε και κατά τα λοιπά:
Για πρώτη φορά στην ιστορία του και με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της ευρωπαϊκής σεζόν ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα σε προσφορά βαθμών στον εθνικό συντελεστή με 10,5 πόντους και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα κι αν νικήσουν σήμερα ο Αρης και η ΑΕΚ στην έκτη αγωνιστική των δικών τους ομίλων.
O ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ελληνική ομάδα στην εφετινή βαθμολογία όλων των συλλόγων που μετείχαν στην Ευρώπη! Βρίσκεται στη λίαν τιμητική 39η θέση, δέκα θέσεις πάνω από τον 49ο Παναθηναϊκό και χωρίς μέχρι σήμερα να έχει πάρει κανένα μπόνους πρόκρισης από το Europa Ligue, κάτι που συμβαίνει μόνο με 14 ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτόν. ΑΕΚ και Αρης εν αναμονή των αποψινών τους αγώνων βρίσκονται στην 57η θέση της εφετινής κατάταξης και ο Ολυμπιακός είναι... 99ος!!!
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει απλώς την καλύτερη σεζόν της 5ετίας του από πλευράς συντελεστή αλλά ο εφετινός του με 9.360 είναι απλώς ο τριπλάσιος από την αμέσως προηγούμενη καλύτερη χρονιά που ήταν η περσινή με συντελεστή 3.060 πόντων!!!
Ο εφετινός συντελεστής του ΠΑΟΚ είναι ο τρίτος καλύτερος της ευρωπαϊκής του ιστορίας συνολικά, αν και αδικείται από το γεγονός ότι οι βαθμοί του στα τέσσερα ματς της προκριματικής φάσης με Αγιαξ και Φενέρ μέτρησαν μόνο για τον εθνικό συντελεστή και όχι για τον δικό του.
Tέλος, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ανέβει μέσα στη σεζόν 34 θέσεις στη βαθμολογία της UEFA! Ξεκίνησε 146ος και βρίσκεται στην 112η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket