Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Με κίνητρο και ένστικτο

Xαιρετώ την παρέα του Dacotieris Bet.

Μια αγωνιστική, μάλλον ξενέρωτη είναι αυτή που έχουμε μπροστά μας στο Champions League.
Nίκη γοήτρου, επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιντερ ψάχνει η Βέρντερ Βρέμης που απόψε αποχαιρετάει την Ευρώπη, καθώς ό,τι και να γίνει στα σημερινά παιχνίδια του 1ου ομίλου του Champions League, θα τερματίσει στην 4η θέση. Η Ιντερ πήγε με πολλές απουσίες στη Γερμανία και θα παραταχθεί με πειραματική ενδεκάδα, ενώ ο Μπενίτεθ είναι και πάλι στο στόχαστρο. Οι «νερατζούρι» θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από την Τόττεναμ, που την ίδια ώρα αγωνίζεται στην έδρα της Τβέντε. Η Βέρντερ θέλει μια νίκη γοήτρου, η Ιντερ με ενδεκάδα να ’χαμε, να λέγαμε (45 τραυματίες από την αρχή του χρόνου), τον Μουντάρι αριστερό χαφ και με δυο πιτσιρικάδες από την εφηβική ομάδα. Θα ρισκάρω στον άσο.
Η Κοπεγχάγη χρειάζεται το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρει η Ρουμπίν στο «Καμπ Νόου» για να γίνει η πρώτη ομάδα από τη Δανία που θα πάρει την πρόκριση από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο γήπεδό της παραμένει αήττητη στους ομίλους του Champions League με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί για το γόητρο αλλά και για να αποφύγει την ισοφάριση ενός αρνητικού ρεκόρ. Οι «πράσινοι» έχουν μόλις δύο βαθμούς στον όμιλο και αν ηττηθούν στην Κοπεγχάγη, θα ισοφαρίσουν το αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών ελληνικής ομάδας στους ομίλους του Champions League που έχει η ΑΕΚ. Αν η Ρουμπίν δεν κερδίζει στη Βαρκελώνη, οι Δανοί «περνάνε» και με ισοπαλία. Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός δεν παύει να έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από τους Δανούς στην Ευρώπη και παρατάσσεται με βασικό σχήμα. Δεν είναι κάνα κελεπούρι ο άσος…

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Ligue 2 γίνονται απόψε στη Γαλλία και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, προκύπτει ξεκάθαρη επιλογή στο ένα από αυτά. Στο Μπουλόν-Μετς, υπάρχει ξεκάθαρο προβάδισμα στον άσο και στο under. Η Μπουλόν επέστρεψε την Παρασκευή στις νίκες κερδίζοντας μέσα στο χιόνι 2-0 την ουραγό Γκρενόμπλ. Είναι αήττητη εντός έδρας κι έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η Μετς έχασε την Παρασκευή στην Χάβρη (2-1) και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Εχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Πρόταση Διημέρου:
Copenhagen-PAO 2-3 goals (1.80)
Boulogne-Metz 1 (1,80)
Werder-Inter 1 (2.35)
Real Betis-Barcelona B 1 (1.50)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket