Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ερνέστο εσύ «Super Star»


Έβλεπα το βράδυ του Σαββάτου μαζί με τον φίλο μου τον Dacotieri το ντέρμπι των «αιωνίων» και κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του λέω: κάτι μου θυμίζει αυτό το ματς...Και φυσικά ήρθε στο μυαλό μου η μεγάλη ανατροπή του Ηρακλή στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.
Λοιπόν, ο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής, αλλά υπερεκτιμημένος. Χάνει δύο φορές σε 8 ματς με τον ίδιο τρόπο. Προηγείται η ομάδα του, παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας για 50' περίπου λεπτά, αλλά καταρρέει στην επανάληψη, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στις κινήσεις που κάνει ο αντίπαλος προπονητής για να ισορροπήσει ένα ματς που φαίνεται χαμένο.
Μήπως ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη; Σίγουρα πάντως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τα είπε με τον συμπατριώτη του Μανόλο Χιμένεθ μετά την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.
Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ ότι κι ο Ουζουνίδης στην πρεμιέρα. Διόρθωσε τα δικά του λάθη στο α' ημίχρονο, όπου ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνος του στο γήπεδο, έβγαλε τους αρνητικούς Κατσουράνη (Πίτου Γκαρσία) και Γκοβού (Σίσιτς), πέρασε τους φρέσκους Μαρίνο (Σολτανί) και Γκαρσία (Βέλλιο), άλλαξε θέση στον Χριστοδουλόπουλο (Μάρα), τον οποίο έφερε στο κέντρο να οργανώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και κατάφερε να πάρει το ντέρμπι.
Για ένα ακόμα ματς στο οποίο προηγήθηκε, ο Βαλβέρδε βαθμολογήθηκε με μηδέν στην αντίδραση από τον αντίπαλο πάγκο. Κι ενώ στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής χρειάστηκε 7 λεπτά να γυρίσει το σκορ (και σε εκίνο το ματς έπρπε να είχε αποβληθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος), στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός το πέτυχε σε 6 λεπτά! Με δύο γκολ του Σισέ στο 57' και στο 63'.
Η ανωτερότητα ενός ημιχρόνου δεν μπορεί να μεταφράζεται σε αλαζονεία στη συνέχεια του ματς, ενώ το γεγονός ότι ο Ριέρα είναι ακριβός δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και πολύ καλός για να έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα της ομάδας του.
Τώρα θέλω να δω τον Ισπανό που δεν έχει ακόμα νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και οφείλει να διαχειριστεί σωστά μια ήττα για την οποία φέρει βασική ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket