Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πιάσε πέντε... special!

Καλημέρα στην παρέα του Dacotieris Bet.
Ήταν, λέει, ο «φονιάς» της. Ήταν, λέει, ο μόνος που μπορούσε να τη σταματήσει. Ήταν, λέει, ο «special one». Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ήθελαν η ομάδα τους να εκδικηθεί τον Μουρίνιο κι εκείνη «χωρίς έλεος» σκόρπισε στους πέντε ανέμους τη Ρεάλ.
Απίστευτη παράσταση από τους «μπλαουγκράνα», που «κέρασαν» τον Πορτογάλο τη μεγαλύτερη ήττα της καριέρας του και ισοφάρισαν τη μεγαλύτερη νίκη τους επί της μισητής αντιπάλου.

«Ποδοσφαιρικός οργασμός στο «Καμπ Νόου», είναι ο τίτλος της Καταλανικής «SPORT», η οποία στον υπότιτλο κάνει λόγο για «φεστιβάλ» της Μπαρτσελόνα, απέναντι στους «απελπισμένους παίκτες της Ρεάλ» και καταλήγει τονίζοντας ότι «στο γήπεδο βρισκόταν μόνο μια πρωταθλήτρια και αυτή λέγεται Μπαρτσελόνα».

O Γκουαρδιόλα, στην ιστορία θα περάσει ως ο άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε για το θέαμα εξίσου με το αποτέλεσμα, σε μια εποχή όπου η νίκη και η επιτυχία είναι τα μόνα ζητούμενα. Στην πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας προπονητής κέρδισε με την Μπαρτσελόνα και τις έξι διοργανώσεις στις οποίες μετείχε. Αυτό και αν είναι φαινόμενο.
Η ομάδα του παίζει από την αρχή το πιο προβλέψιμο ποδόσφαιρο. Η αγωνιστική φιλοσοφία και η λογική όμως που ακολουθείται στις μεταγραφές διαφέρει αρκετά για τις δύο ομάδες. Η Μπαρτσελόνα βασίζεται κυρίως σε παίκτες που βγάζει από τις ακαδημίες της, στους οποίους διδάσκει από νεαρή ηλικία το ξεκάθαρο αγωνιστικό της πλάνο. Συνεχής κατοχή της μπάλας, πολλές πάσες και επιθετική προσέγγιση όλων των αγώνων, είναι μερικά από όσα μαθαίνουν οι νεαροί παίκτες των «μπλαουγκράνα». Δεν λείπουν πού και πού και οι ακριβές προσθήκες παικτών πρώτης κλάσης, αλλά πάντα αυτοί που έχουν προτεραιότητα για τη βασική εντεκάδα, είναι όσοι μεγάλωσαν στις ακαδημίες της ομάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Μπούσκετς, ο οποίος κράτησε τη θέση του βασικού παρά τον ερχομό του Μασκεράνο.
Από την άλλη η Ρεάλ προτιμά να αγοράζει οτι καλύτερο κυκλοφορεί από παίκτες και προπονητές, προσπαθώντας να είναι η πρώτη δύναμη στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αγωνιστική της φιλοσοφία να μεταβάλλεται ανάλογα με τα πρόσωπα που υπηρετούν τις τάξεις του συλλόγου κάθε περίοδο. Την Μπαρτσελόνα όμως είναι αδύνατο να την αντιμετωπίσεις. Ακόμη και στον «Mr Special One» έδωσε ένα σπέσιαλ «μάθημα ζωής». Δεν είναι τόσο το χθεσινοβραδυνό 5-0 στο «Καμπ Νόου». Ούτε ο τρόπος που κυριάρχησε η Μπαρτσελόνα της Ρεάλ μέσα στο γήπεδο, όπου για να χρησιμοποιήσω και μια γηπεδική έκφραση, στην κυριολεξία την ξεφτίλισε.
Οσο και αν παριστάνει τον επαγγελματία ο Μουρίνιο του στυλ «ήταν μια ήττα και πέρασε», ο κόσμος είδε την πραγματικότητα. Και ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι για να γίνει Γκουαρδιόλα, δεν αρκεί η έντονη προσωπικότητα και οι έξυπνες ατάκες στους δημοσιογράφους.
Ακόμη και αν πάρει το πρωτάθλημα η Ρεάλ στο τέλος της σεζόν, ακόμη και αν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ ή κάνει το τρεμπλ, η τέλεια ομάδα θα είναι η Μπαρτσελόνα. Αυτό δεν αλλάζει. Χθες βράδυ το ποδόσφαιρο «τερμάτισε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket