Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

PIPPO REAL


Πολύ καλησπέρα σε όλους τους φίλους του… αθλήματος.

Πέμπτη σήμερα και το Europa League έχει την τιμητική του παίρνοντας την σκυτάλη από το Champions League. Πλέον όλοι οι όμιλοι είναι σε κρίσιμη καμπή καθώς αρχίζει και ξεκαθαρίζει η κατάσταση στο «θέμα» πρόκρισης.

ΛΩΖΑΝΝΗ-ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ
Στην Πράγα η Λωζάννη «έφερε τα πάνω-κάτω», καθώς αν και έχανε με 3-1, ισοφάρισε τη Σπάρτα με δυο γκολ στις καθυστερήσεις. Στη 2η κατηγορία της Ελβετίας, παραμένει στην κορυφή και είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Για τη Σπάρτα η νίκη είναι μονόδρομος μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λωζάννη. Η Σπάρτα είναι πιο ποιοτική ομάδα και θα πάει υποψιασμένη στη Λωζάννη μετά την ανέλπιστη ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Πράγα. Θα πάω με το διπλό.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΛΕΡΜΟ
Στη Σικελία, η ΤΣΣΚΑ ήταν σαρωτική με το τελικό 0-3 να δείχνει και την ποιοτική διαφορά των ομάδων τουλάχιστον στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Παλέρμο που έχει σημαντικές απουσίες απόψε, δεν «καίγεται» για το Europa League. Αν δεν γίνει κάτι «απρόβλεπτο» στο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ θα κερδίσει με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά.

ΣΤΕΑΟΥΑ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Η Στεάουα στο γήπεδο της παραμένει αήττητη φέτος! Ο Παντελής Καπετάνος παραμένει τιμωρημένος και δεν θα παίξει σε άλλο παιχνίδι του ομίλου (ευτυχώς!). Η Ουτρέχτη έχασε τον καλύτερο επιθετικό της,
τον Μουλένγκα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σαιζόν. Πάντως στον όμιλο του Europa League έχει ως τώρα μόνο ισοπαλίες! Η Στεάουα δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 28 παιχνίδια που έχει παίξει στην Ευρώπη, εξαιρουμένων των προκριματικών γύρων. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το αρνητικό σερί και η Ουτρέχτη μοιάζει ιδανικός αντίπαλος. Οι Ρουμάνοι είναι δυνατοί εντός...Ήρθε η ώρα να κερδίσουν! Άσος.
AEK-ANTEΡΛΕΧΤ
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Άντερλεχτ με στόχο να σπάσει την παράδοση που την θέλει να μην έχει νικήσει ποτέ βελγική ομάδα! Στα προηγούμενα επτά ματς κόντρα σε Βέλγους η ΑΕΚ γνώρισε δύο ήττες και πέντε φορές αναδείχτηκε ισόπαλη. Η Ένωση μέσα στο 2010 παραμένει αήττητη στην έδρα της σε Ελλάδα και Ευρώπη, με 12 νίκες και 5 ισοπαλίες. Τα προβλήματα για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι πολλά. Τζιμπούρ και Μπλάνκο ξεκινούν μαζί στην επίθεση για πρώτη φορά επί Χιμένεθ. Η Άντερλεχτ που προέρχεται από σπουδαίο διπλό στο πρωτάθλημα στην έδρα της πρωτοπόρου Γκενκ, αναζητά την πρώτη της νίκη στην 5η επίσκεψή της στην Ελλάδα (2 ήττες και 2 ισοπαλίες). Μου φαίνεται υπερβολικό να μην κερδίσει η ΑΕΚ για 8ο ματς Βέλγους.
ΠΑΡΙ–ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Η Παρί (ο προπονητής της δεν πρόκειται να ξεκουράσει πολλούς βασικούς σήμερα αν και ακολουθεί το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ την Κυριακή), θα παίξει επιφυλακτικά, γνωρίζοντας πως ακόμα και με ισοπαλία θα «αγκαλιάσει» την πρόκριση. Η Ντόρτμουντ θα παίξει με την καλύτερη δυνατή 11άδα απόψε στο «Παρκ ντε Πρενς». Η φετινή Ντόρτμουντ έχει δείξει πως ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Άσο δεν βλέπω, μου αρέσει το διπλό.
ΠΑΟΚ–ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με τον Μάκη Χάβο (δεν βιαζόμαστε να πάρουμε προπονητή, άλλωστε «μπήκαν» στην ζωή μας και οι Άραβες), με τον οποίο μετρά τρεις νίκες και μία ήττα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην Τούμπα από ισπανική ομάδα. Σε τέσσερα παιχνίδια πέτυχε δύο νίκες και δύο φορές αναδείχτηκε ισόπαλος. Έλα όμως που και η Βιγιαρεάλ δεν έχει χάσει ποτέ από ελληνική ομάδα! Σε πέντε ματς πέτυχε τέσσερις νίκες και παραχώρησε μία ισοπαλία. Ο Ολλανδός διαιτητής του αποψινού παιχνιδιού έχει σφυρίξει 11 φορές διεθνή ματς ισπανικών ομάδων. Στα 10 νίκησαν οι Ισπανοί και το 11ο ήταν «ισπανικός εμφύλιος» (Οσασούνα-Σεβίλλη). Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει εντός από Ισπανούς, η Βιγιαρεάλ γενικά δεν χάνει από Έλληνες...«Χ».
Η Λιλ (θα πάρει ποντάρισμα σήμερα), κάνει τη δουλειά της και με ισοπαλία, αφού διατηρεί το +1 από τη Λέφσκι, ενώ θα έχει και τη μεταξύ τους ισοβαθμία. Δύσκολα μετά οι Βούλγαροι να κάνουν το 2/2 οπότε με 4 βαθμούς στα δύο επόμενα η Γάλλοι περνάνε. Άλλωστε η Λιλ δεν έχει βγάλει διπλό στην Ευρώπη εδώ και 13 μήνες. Τελευταίο χαρτί παίζει η Κλαμπ Μπρυζ, που έχει τη σχετική εμπειρία στην Ευρώπη, όμως και η Δυναμό Ζάγκρεμπ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Αχίλλειος πτέρνα των Βέλγων και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας που στις εξόδους του θυμίζει πεταλουδοκυνηγό!!! Ματς που μπορεί να πάει οπουδήποτε…Με ισοπαλία επίσης, και η Ατλέτικο δεν καταστρέφεται, αφού αν κερδίσει μετά τον Άρη, θα έχει κάνει βήμα πρόκρισης. Η Ρόζενμποργκ μπορεί να υστερεί σε ποιότητα, όμως δεν παύει να είναι αήττητη στην έδρα της φέτος. Κλειδί του αγώνα ίσως ότι οι Νορβηγοί δεν έχουν νοοτροπία ομάδας που αμύνεται και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτούν οι Ισπανοί. Με προβλήματα και σχετικά άνετη η Σπόρτινγκ, η Γάνδη θα παίξει χωρίς τον καλύτερό της επιθετικό, «rotation» στη Πόρτο λόγω Μπενφίκα, χωρίς Κασάνο η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει τον κακό της δαίμονα, τα δυο τελευταία χρόνια στην Ευρώπη Μέταλιστ. Tέλος, χωρίς τον Τέβεζ η Σίτι είναι άλλη ομάδα και στο Europa League η Λεχ Πόζναν τα πηγαίνει θαυμάσια! Η έδρα των Πολωνών είναι «καυτή» και έχουν πλέον νέο προπονητή, τον Χοσέ Μαρία Μπακέρο (πρώην Μπάρτσα) που κάνει ντεμπούτο απόψε.
Πρόταση:
ΑΕΚ-Άντερλεχτ 1 (2,30)
Λωζάννη-Σπάρτα Πράγας 2 (1,80)
Παρί-Ντόρτμουντ 2 (2,35)

Μονό αποδεκτό:
Χετάφε-Στουτγάρδη 2 (3,20)
Υ.Γ. Ο Ιντσάγκι «έπιασε» στην κορυφή των σκόρερ για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις τον Ραούλ, καθώς αμφότεροι έχουν σημειώσει από 70 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket