Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«Ραδιο-φω(ο)νική» προσγείωση στο κεφάλι του...

Καλό Σαββατοκύριακο στους φίλους του «αθλήματος».
Μπορεί η εξέλιξη της τεχνολογίας να είναι καθημερινή, αλλά ένα ραδιοφωνάκι με μπαταρίες έχει πάντοτε τη δική του χρησιμότητα. Αυτό το διαπίστωσε με «πόνο» ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι που δέχθηκε στο κεφάλι ένα ραδιόφωνο μετά την εκτός έδρας νίκη της Παλμέιρας επί της Γκοϊάς, στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι οπαδοί των γηπεδούχων ήταν εξοργισμένοι για ένα γκολ που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις και σημάδεψαν το κεφάλι του ενώ εκείνος μιλούσε ζωντανά στην τηλεόραση λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Το χτύπημα που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος προπονητής ήταν τόσο δυνατό, που το κεφάλι του «άνοιξε» αμέσως έστω κι αν η πληγή ήταν επιφανειακή. Ο Σκολάρι δήλωσε: «θα χρειαστούν κάτι περισσότερο από ένα ραδιοφωνάκι για να με ρίξουν κάτω», ενώ στράφηκε προς την πλευρά των οπαδών και τους έκανε χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου.
6.000 προφυλακτικά θα μοιραστούν πριν τον αγώνα της Γάνδης με την Βέστερλο. Λογική επιλογή «δείχνει» το «no goal» και το «under».
Aφού έχουν «χάσει» την μπάλα τώρα τελευταία οι παίκτες της Βέρντερ, είπαν να το ρίξουν στο χάντμπολ. Εδωσαν μια φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα του συλλόγου, όχι όμως την ανδρική. Επαιξαν με την γυναικεία μπας και χαμογελάσουν λιγάκι!
Πάντως ο Έκτορ Κούπερ και προπονητικά να «τελειώσει» από τον Άρη, έχει εξασφαλισμένη θέση στο πέταλο του «Βικελίδης» παρέα με το σαξόφωνο του, για να συντροφεύει μουσικά την μπάντα του συνδέσμου. Οπως θα καταλάβατε και τα μουσικά όργανα αυτής της πόλης, Άρης είναι, και γράφονται στην Λέσχη για να εκλέγουν διοίκηση!
Καλά αυτός ο Γκοβού δεν έχει καθόλου μυαλό; Γιατί δεν κάνει ένα τηλέφωνο στους συναδέλφους του εδώ στην Θεσσαλονίκη, για να μάθει με «ποιον τρόπο» τα καταφέρνουν αυτοί και κρύβουν επιμελώς τα ξενύχτια τους από τα ρεπορτάζ της επόμενης ημέρας;
To 1,20 στον άσο του Παναθηναϊκού δεν το παίζει ούτε κάποιος που βλέπει πρώτη φορά κουπόνι στοιχήματος.
Τρεις είναι οι βασικές κινήσεις για να μπορέσει ένα πολύ καλό μπακάλικο, όπως είναι ο ΟΠΑΠ, να ανταγωνιστεί το μεγάλο πολυκατάστημα που θα χτιστεί απέναντι. Πρώτα να μεγαλώσει το μαγαζί, ώστε να ταϊζει και να ποτίζει περισσότερους πελάτες, μετά να προσφέρει υψηλή ποιότητα των προϊόντων και τέλος να καταφέρει να γεμίσει τα ράφια με περισσότερα προϊόντα. Το «goal» και το «no goal» ανοίγει το δρόμο προς την αλλαγή σκηνικού. Το θέμα είναι πόσο εμείς θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε.
Η ουσία είναι μία: στις μέρες μας είναι πιο δύσκολο να πουλήσεις τον Πανιώνιο, παρά να ξεπουλήσεις ολόκληρη την Ελλάδα...
Παιχνίδι με το «μεγάλο νησί» 3/4:
Γουόλσολ-Καρλάιλ 2 (2,10)
Ακρινγκτον-Στίβενεϊτζ 2 (2,25)
Μπράντφορντ-Μάκλσφιλντ 1 (1,85)
Μπλάκμπερν-Αστον Βίλα 2 (2,75)

Τριάδα Σαββάτου:
Ασκολι-Βαρέζε 1 (2,20)
Γκλάντμπαχ-Μάιντζ 1 (2,25)
Βιγιαρεάλ-Βαλένθια 1 (1,90)

Με ρίσκο 3/4:
Nέουσταντ-Στουρμ Γκρατς 2 (2,20)
Βιγιαρεάλ-Βαλένθια 1 (1,90)
Νανσί-Βαλενσιέν 1 (2,00)
Ντε Γκράαφστσαπ-Ρόντα 2 (2,15)

Για τους «βιαστικούς:
Γκροσέτο-Αλμπινολέφε 1 (1,80)
Σασσουόλο-Τριεστίνα 1 (1,75)
Νυρεμβέργη-Καϊζερσλάουτερν (1,85)
Αϊντραχτ Φρανκφ.-Χοφενχάιμ over (1,60)

3/4 Κυριακής:
Σαο Πάολο-Φλουμινένσε 2 (2,25)
Λανς-Λυών 2 (1,95)
Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2 (2,30)
Γκοϊάς-Σάντος 1 (2,35)

Μονό αποδεκτό:
Τορίνο-Μόντενα 2 (4,85)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket