Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σε ρυθμούς «Μπάρτσα-Ρεάλ»

Καλή εβδομάδα στην παρέα του Dacotieris Bet.
Χρόνια είχαμε να περιμένουμε τέτοια ματσάρα, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ πανίσχυρες και φαβορί όχι μόνο για το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ισως να τις δούμε και στον τελικό του Γουέμπλεϊ στις 28 Μαΐου, για να φανεί σε ουδέτερο έδαφος ποια είναι η καλύτερη.
Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε δεκτή από 2.000 οπαδούς της στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, αλλά δεν κύλησαν όλα τόσο ομαλά. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο, το λεωφορείο των Μαδριλένων πετροβολήθηκε από περίπου 100 χούλιγκαν με συνέπεια να σπάσει ένα τζάμι, κοντά στο σημείο όπου κάθονταν οι Αρμπελόα και Αλμπιόλ. Ευτυχώς γι’ αυτούς, δεν τραυματίστηκαν και το περιστατικό τελείωσε χωρίς άλλα προβλήματα. Τα πιο σημαντικά στατιστικά από στοιχηματικής άποψης για το Ελ Κλάσικο είναι τα παρακάτω:
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ιτουράλδε Γκονθάλεθ. Ο 44χρονος Βάσκος διαιτητής σφυρίζει για 3η φορά Ελ Κλάσικο. Στα δύο προηγούμενα νίκησε η Μπαρτσελόνα: 3-0 στο Καμπ Νόου το 1999 και 0-3 στο Μπερναμπέου το 2005. Ο Ιτουράλδε Γκονθάλεθ βγάζει πολλές κάρτες και δίνει εύκολα πέναλτι. Στα 266 παιχνίδια που έχει σφυρίξει, έχει βγάλει 707 κίτρινες στους γηπεδούχους και 777 στους φιλοξενούμενους, 53 κόκκινες στους γηπεδούχους και 59 στους φιλοξενούμενους. Τα πέναλτι είναι 58 για γηπεδούχους και 40 για φιλοξενούμενους. Φέτος η Μπάρτσα δεν έχει κερδίσει κανένα πέναλτι στην Πριμέρα. Η Ρεάλ 5.
Σε 80 παιχνίδια πρωταθλήματος στην Βαρκελώνη η Μπάρτσα έχει 46 νίκες και η Ρεάλ 18, με γκολ 156-93.
Η Μπάρτσα έχει 4 σερί νίκες επί της Ρεάλ. 5 συνεχόμενες νίκες σε Ελ Κλάσικο δεν έχει πετύχει ποτέ.
Ο Μέσι δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε 7 παιχνίδια κόντρα σε ομάδες του Μουρίνιο. Έχει πετύχει ωστόσο 7 γκολ σε 8 παιχνίδια εναντίον της Ρεάλ, ενώ έχει πετύχει και δύο κόντρα στον Κασίγιας με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής. Επίσης, ο Μέσι έχει σκοράρει 16 γκολ στα τελευταία 10 συνεχόμενα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Αργεντινή.
O Γκουαρντιόλα δεν έχει χάσει από τη Ρεάλ στο Καμπ Νόου ούτε ως ποδοσφαιριστής, 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, ούτε ως προπονητής, 2 νίκες.
Ο Μουρίνιο δεν έχει νικήσει ποτέ στο Καμπ Νου. Σε 5 επισκέψεις «γνώρισε» 3 ήττες και «απέσπασε» 2 ισοπαλίες.
Η Ρεάλ δεν έχει δεχτεί παραπάνω από 1 γκολ σε κανένα ματς πρωταθλήματος. 6 φορές δέχτηκε 1 γκολ και άλλες τόσες κράτησε το μηδέν. Η μοναδική ομάδα που σκόραρε δύο γκολ επί της Ρεάλ του Μουρίνιο, είναι η Μίλαν.
H Ρεάλ δεν κατάφερε να σκοράρει σε 11 από τις τελευταίες 17 επισκέψεις της στο Καμπ Νόου για το πρωτάθλημα.
Η Ρεάλ έχει μόλις μία εκτός έδρας ήττα το 2010, στο Σαν Μαμές από την Μπιλμπάο.
Η ομάδα του Μουρίνιο είναι αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με 14 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 18 ματς.
Τα γκάλοπ στην Ισπανία «δίνουν» και «παίρνουν». Πιο πρόσφατο αυτό της «Marca», το οποίο αναδεικνύει τη «βασίλισσα» νικήτρια σε όλα τα μέτωπα. Οι Μαδριλένοι, θα κατέβουν στο χορτάρι του Καμπ Νόου έχοντας την «αυτοδυναμία» με 53,1% έναντι 46,9% των «μπλαουγκράνα». Ο Ζοζέ Μουρίνιο συγκεντρώνει το 60,4% των ψήφων και υπερέχει σημαντικά του Πέπε Γκουρντιόλα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μικρό προβάδισμα απέναντι στον Μέσι με ποσοστό 50,8%.
Σήμερα το μεσημέρι τα ΜΜΕ της Μαδρίτης «Marca» και «AS», γράφουν πως ο Ιγκουαϊν δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απόψε το βράδυ, λόγω του προβλήματος τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Εάν δεν παίξει ο αργεντινός φορ, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ή ο Μπενζεμά ή ο Ντιαρά. Για εμένα, ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη είναι η Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες της έχουν παραστάσεις από ντέρμπι, ενώ οι Οζίλ, Ντι Μαρία και Κεντίρα, θα δώσουν για πρώτη φορά το παρών...
Ακόμη και οι...δορυφόροι θα είναι στραμμένοι στη Βαρκελώνη. Καλή τηλεθέαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket