Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

«Στοιχηματικό κωλοχανείο» ανέκαθεν

Φίλες και φίλοι του Dacotieris Bet, χαίρετε.
Δεύτερο μέρος για το CHL έχουμε σήμερα με τις ομάδες των A, B, Γ και Δ ομίλων να ρίχνονται στη μάχη. Στη χθεσινή μας πρόταση για το CHL επιβεβαιώθηκε ότι ο έτερος Αγιαξ, η «ακαδημία» του Βόρειου Λονδίνου Αρσεναλ, «στοιχηματικό κωλοχανείο» ανέκαθεν πάππου προς πάππου, συνέχισε την παράδοση. Στη φωτογραφία βλέπουμε το μπουφάν sleeping bag του Venger, χρήσιμο και για τους λάτρεις των εκδρομών στη φύση!
Πάμε να δούμε τι θα «κρατήσουμε» σήμερα.
Φαίνεται να «ξυπνάει» η Σάλκε που πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βέρντερ Βρέμης με 4-0. Πολύ καλός ο Ραούλ που πέτυχε τρία γκολ και έκανε το πρώτο του χατ τρικ στη Γερμανία. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και κόντρα στη Λυών, θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν άλλη μία νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μόνο θεωρητικά κινδυνεύουν με αποκλεισμό αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται στη Γαλλία την Χάποελ. Στο πρωτάθλημα η Λυών έχει δύο σερί νίκες και άρχισε να ανεβαίνει βαθμολογικά. Μπορεί να είναι πιο έμπειρη ομάδα αλλά πιστεύω πως σήμερα η Σάλκε μπορεί να πάρει ένα μεγάλο «τρίποντο». Είναι πλήρης και έχει ανεβασμένο τον έμπειρο στη διοργάνωση Ραούλ ο οποίος χρειάζεται ένα ακόμα γκολ στην Ευρώπη για να ισοφαρίσει τον 37χρονο ρέκορντμαν Πίπο Ιντζάγκι, που μάλλον δεν θα ξαναπαίξει μπάλα ύστερα από τον σοβαρό του τραυματισμό. Άσος με ρίσκο, πιο ασφαλής επιλογή το goal-goal.
Σε πολύ κατάσταση βρίσκεται η Τόττεναμ μετά την μεγάλη ανατροπή της εκτός έδρας επί της Αρσεναλ με 3-2. Στο CHL η Τόττεναμ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και θέλει τη νίκη για να διεκδίκησει την τελευταία αγωνιστική την πρωτιά μέσα στην Τβέντε (σενάριο που ισχύει αν νικήσει και η Ιντερ). Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πάρα πολλά προβλήματα και προέρχονται από την βαριά ήττα με τη Σάλκε. Ξεκάθαρο φαβορί η Τόττεναμ με την άμυνα των φιλοξενούμενων να θυμίζει «παιδική χαρά». Ο άσος προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις, θα κρατήσω το 4-6 goals.
Με μεγάλη μου λύπη, πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα έχει την τύχη του πρώτου παιχνιδιού και στον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα. Στα θετικά είναι πως η... 8άρα έπεσε πάνω στην Αλμερία και είναι απίθανο βάσει πιθανοτήτων να έχουμε διασυρμό τέτοιας έκτασης σε δεύτερο σερί παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά και ανεξάρτητα από το πόσες αλλαγές θα κάνει ο Γκουαρδιόλα, είναι τέτοια τα προβλήματα στο κέντρο του Παναθηναϊκού, που δεν γίνεται να μην τα πληρώσει κόντρα στο passing game των Καταλανών. Το να μην σκοράρει ο Μέσι κόντρα σε Μπουμσόνγκ, Καντέ και Τζόρβα, μοιάζει με ανέκδοτο.
Η Κοπεγχάγη με νίκη στο Καζάν παίρνει την πρόκριση στους «16» του CHL. Προκρίνεται και με ισοπαλία αν αργότερα ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει την Μπαρτσελόνα. Η σημερινή είναι η τρίτη επίσκεψη της Κοπεγχάγης στη Ρωσία, με τις δύο προηγούμενες να είναι νικηφόρες. Εχει σκοράρει στα 25 από τα 27 φετινά της παιχνίδια, οι μόνες ομάδες που την κράτησαν στο μηδέν ήταν η Μπαρτσελόνα και η Μπάτε Μπορίσοφ. Στο πρωτάθλημα κάνει περίπατο καθώς οι 45 βαθμοί σε 17 αγωνιστικές αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία της Δανέζικης Λίγκα. H Ρουμπίν αν και απομένει μία αγωνιστική για το φινάλε στη Ρωσία, είναι βέβαιο πως θα τερματίσει στην 3η θέση και θα συμμετέχει στα προκριματικά του CHL της επόμενης σεζόν. Παίζει όσο πιο σφιχτά μπορεί και το ένα γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές (και αυτό με πέναλτι), τα λέει όλα για τους Ρώσους. Κόντρα στην Κοπεγχάγη είναι αναγκασμένη να κάνει παιχνίδι, αφού θέλει πάση θυσία τη νίκη. O Νορβηγός προπονητής της Κοπεγχάγης ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να πάει το παιχνίδι. Ειδικά αν βγει το ημίχρονο στο «Χ» και καθώς η χρονιά στη Ρωσία είναι στο τέλος της, οι Δανοί θα έχουν τη δυνατότητα να «τρέξουν» και να «τελειώσουν» τη Ρουμπίν.
Το παιχνίδι στη Γλασκώβη είναι το σημαντικότερο της βραδιάς, όπως συμβαίνει συνήθως με αγώνες ανάμεσα σε Άγγλους και Σκοτσέζους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει οκτώ νίκες στα εννιά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη. Μάλιστα έχει μόνο μία ήττα στα 19 πιο πρόσφατα, αυτή που ήρθε πέρυσι στα προημιτελικά με το γκολ στις καθυστερήσεις από τη Μπάγερν. Ο Sir Alex μεγάλωσε στη Γλασκώβη υποστηρίζοντας τη Ρέιντζερς, στην οποία και αγωνίστηκε κιόλας τρία χρόνια. Οι Σκοτσέζοι έχουν κάποιες ελπίδες να συνεχίσουν στο CHL, αν και θα πρέπει να κερδίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε, αλλά και στην Τουρκία την τελευταία αγωνιστική, περιμένοντας και άλλο συνδυασμό αποτελεσμάτων. Η Ρέιντζερς θα παίξει σχετικά επιθετικά, ενώ από το κέντρο της άμυνας της Γιουνάιτεντ θα απουσιάσουν οι Vidic και Ferdinand που θα ξεκουραστούν. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξει από την αρχή ο Rooney, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή με τη Γουίγκαν. Με αυτά τα δεδομένα η απόδοση στο 2-3 goals είναι ελκυστική.
Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια με την Ίντερ, και καλά να πάθουν δηλαδή που πήγαν κι έμπλεξαν με τον Μπενίτεθ. Τέλος πάντων, με Κόρντομπα και Ματεράτζι στην άμυνα, ένα γκολ θα το βάλει η Τβέντε, ένα θα βάλει κι ο Ετό για να ξεπλύνει τη ντροπή της κουτουλιάς «αλά Ζιντάν», στον Σέζαρ της Κιέβο. Goal-goal η επιλογή...

1η πρόταση:
Τόττεναμ-Βέρντερ Βρέμης 4-6 goals (2.20)
Iντερ-Τβέντε goal/goal (1,65)
Ρέιντζερς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3 goals (1.80)

2η πρόταση:
Σάλκε-Λυών goal-goal (1.55)
Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα over (1.55)

Μονό αποδεκτό:
Ρουμπίν Καζάν-Κοπεγχάγη 2 (3,50)

Ειδικό Στοίχημα:
1st goal Raul (6.00)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket