Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Φθηνές δικαιολογίες!


Καλημέρα στην παρέα του Dacotieris Bet.

Ένα από τα βασικά προβλήματα που έχει αυτή η πόλη σε επίπεδο νοοτροπίας είναι αυτό της «παραδοχής». Το να μην παραδέχεσαι δηλαδή κάτι που είναι οφθαλμοφανές σε όλους τους υπόλοιπους, καταφεύγοντας σε φθηνές δικαιολογίες για να καλύψεις τα λάθη σου.
Πολλές φορές μας φταίει το «αθηναϊκό κατεστημένο», άλλες τόσες η διαιτησία, η ζέστη, ο κακός αγωνιστικός χώρος, μια τηλεοπτική μετάδοση και προσφάτως μας προέκυψαν τα μπεκ.
Κάποιοι θεώρησαν ότι τα μπεκ άνοιξαν σκοπίμως στο Καυτανζόγλειο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αρη, προκειμένου να γίνουν καθυστερήσεις. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να σκεφτούν ότι ο μηχανισμός λειτουργεί με χρονοδιακόπτη και ότι επειδή το παιχνίδι έγινε Δευτέρα ο αρμόδιος υπάλληλος (που δεν είναι της ΠΑΕ Ηρακλής) αμέλησε να αλλάξει την ώρα. Δεν σκέφτηκαν καν ότι την ώρα που άνοιξαν τα μπεκ το ρολόι έδειχνε 9 ακριβώς.
Γι’ αυτούς που θέλουν να βρουν δικαιολογίες ή ακόμα και να ειρωνευτούν, πράγμα συνηθισμένο για κάποιους, όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα. Το ζητούμενο για αυτούς είναι να αποκαλύψουν την «πλεκτάνη». Να βρουν τι κρύβεται πίσω από καθετί που συμβαίνει, ακόμη και το τι κρύβεται πίσω από τα μπεκ. Η απρόοπτη εξέλιξη γι’ αυτούς δεν υπάρχει, όλα γίνονται για κάποιο σκοπό.
Όπως και η τύχη του Σολτάνι βέβαια έκατσε σε κάποιους βολική, λες και στο ποδόσφαιρο δεν ισχύει το ρητό «αν έχεις τύχη διάβαινε». Λες και το γκολ του Λέμπο(!) στο 93ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες το 2008 δεν μπήκε από τύχη. Λες και η μπάλα δεν στρώθηκε στον αμυντικό του Αρη, αφού πρώτα χτύπησε στην πλάτη του Κατσαμπή μετά την τυφλή απόκρουση του Κοβαλέφσκι στη σέντρα του Κάλβο.
Τέτοιου είδους σκέψεις, η Θεσσαλονίκη δεν τις σηκώνει έχει άλλη νοοτροπία. Σ’ αυτήν εδώ την πόλη, όσο κι αν δεν θέλει κανείς να το παραδεχτεί η ζωή αρχίζει και τελειώνει μόνο όταν κερδίσεις το συμπολίτη. Μόνο όταν δείξεις ποιος είναι το αφεντικό. Ελάχιστοι καταλαβαίνουν ότι το πραγματικό αφεντικό της πόλης είναι η μιζέρια μας.
Όλοι το γνώριζαν, όλοι το περίμεναν αλλά κανείς δεν ήξερε πότε θα ξεσπάσει η τελική «μάχη» ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που για αρκετά χρόνια ήταν στενοί συνεργάτες και διοικούσαν τον ποδοσφαιρικό Άρη. Μετά την ήττα του Άρη από τον Ηρακλή βγήκαν τα μαχαίρια με τον πρώην πρόεδρο και με την ιδιότητα του εκδότη σήμερα να «φωτογραφίζει» τον εκτελεστικό διευθυντή του Άρη. Ο Λάμπρος Σκόρδας δεν θα μπορούσε ποτέ του να χωνέψει ότι ο στενός του συνεργάτης Γιάννης Κόντης θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην απομάκρυνσή του. Και περίμενε την κατάλληλη «στιγμή». Οι οπαδοί του Άρη, οργανωμένοι και μη, θα γίνουν θεατές αποκαλύψεων και από τη μία και από την άλλη πλευρά που στόχο θα έχει να πλήξει τον αντίπαλο. Γιατί και ο Σκόρδας γνωρίζει πολλά για τον Κόντη, αλλά και ο Κόντης γνωρίζει πολλά για τον Σκόρδα. Υπάρχει από προχθές διάσταση απόψεων ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς και την «διοίκηση» της ΠΑΕ Άρης σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή. Οι οργανωμένοι με την τοποθέτηση τους στην ανακοίνωση με τίτλο: «Ιστορίες από το γαλατικό χωριό» αδειάζουν τον Κούπερ (τα γραπτά μένουν), αποδίδοντάς του μέγιστη ευθύνη, ενώ η «διοίκηση» με την ανακοίνωση της στηρίζει απόλυτα τον προπονητή, άσχετα αν αφήνει και εκείνη αιχμές (όπως φαίνεται και στην φωτό ο Κούπερ δεν βρίσκεται «υπ' ατμόν»).
Ο πρώην πρόεδρος κάνει με την ιδιότητα του εκδότη, αυτό ακριβώς που πολεμούσε, ότι ακριβώς τον οδηγούσε να υποβάλλει μηνύσεις στα ΜΜΕ. Τότε όμως όποιος ασκούσε κριτική ήταν εχθρός του Άρη και ήθελε το κακό του. Τώρα η κριτική είναι αυτονόητη και πρέπει να γίνεται. Η ζωή παντού κύκλους κάνει...
Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι και ποτέ εμείς. Ναι, αλλά τους πέντε προπονητές και τους εκατό ποδοσφαιριστές δεν τους έφερα εγώ. Και πολύ περισσότερο δεν τους έφερε ο κόσμος του Άρη ο οποίος στέκεται δίπλα και πιστεύει τυφλά εκείνους που ηγούνται τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Ο «υγιώς» σκεπτόμενος και υποστηρικτής αυτής της ομάδας πλήρωσε και την αποζημίωση του Όγιος και τις γκάφες του Αμορόζο, του Αμπρέου και όλων των άλλων. Ο μοναδικός χαμένος αυτής της κόντρας θα είναι ο «απλός φίλαθλος» του Άρη.

1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Τα μπεκ άνοιξαν γιατί οι άνθρωποι του γηπέδου πετούσαν αετό.

Η πλάκα είναι ότι είχε ρίξει και βροχή.

Από και πέρα μπράβο στον Σολτάνι για τις στραβοπεταλιές του.

Όσο για τον Σκόρδα είναι γνωστό ότι κάνει ένα είδος αντιπολίτευσης. Τώρα για τον Κόντη τι να πούμε. Το τι έχει πει και τι έχει κάνει κατα καιρούς δεν λέγεται.

Έχει όμως κονέ σε Λατινική Αμερική και Ισπανία και μάλλον αυτά τον σώζουν.

Η γνώμη μου είναι ότι αν ο Κόντης ανακατευόταν στις δουλειές του Κούπερ ο Αργεντίνος θα είχε πάρει το καπελάκι του και θα είχε φύγει προ πολλού.

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket