Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

«Τα χρόνια της-χαμένης-αθωότητας»

Καλό μεσημέρι σε όλους.
Αν κάνουμε σήμερα μια στάση στη Τούμπα, θα καταγράψουμε πολλά στοιχεία από τον περσινό καλό ΠΑΟΚ. Για όσο καιρό του έμελλε του Μάκη Χάβου να καθήσει στον πάγκο του Δικεφάλου είμαι σίγουρος ότι είχε αποφασίσει να ακολουθήσει την δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή του Σάντος. Παράλληλα για να έχει την ησυχία του «έκοψε» τον βήχα στο πρωτοπαλίκαρο της ομάδας τον Γκαρσία, ο οποίος πήγε στο Βιγιαρεάλ σαν τουρίστας. Ο Πάμπλο γύρισε μετανιωμένος γνωρίζοντας ότι ο Ζαγοράκης δεν θα δεχτεί άλλη «μαγκιά» στα αποδυτήρια, μάλιστα παίζει καλύτερα και ο Χάβος «μεταλλαγμένος σε Σάντος» οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα από νίκη σε νίκη. Ακόμη και η αλλαγή θέσης του Βιερίνια έστω και για δέκα λεπτά στα δεξιά και η επίτευξη από τον Πορτογάλο από αυτή την θέση, ενός εξαιρετικού γκολ στον αγώνα με την ΑΕΚ, θυμίζει «κόλπο» που το εφάρμοζε ο Σάντος. Είναι φανερό ότι ο Ζαγοράκης από την ώρα που αποχώρησε ο Σάντος δεν έψαχνε προπονητή αλλά τον «σωσία» του που θα επέβαλε την περσινή επιτυχημένη «συνταγή». Τώρα πια η αντικατάσταση του Χάβου είναι παρακινδυνευμένη και λογικά πήρε οριστικά το χρίσμα του πρώτου προπονητή.
Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι, σπάζοντας μια αρνητική παράδοση 5 ετών, σπάζοντας το σερί των ισοπαλιών στο φετινό πρωτάθλημα και παίρνοντας βαθμολογική ώθηση. Ο Ηρακλής σε ακόμα έναν αγώνα μπήκε «διαβασμένος», προσπάθησε και κατάφερε να φέρει τον αντίπαλο του εκεί που ήθελε (εκτός από το τελευταίο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου). Με την αμυντική λειτουργία της ομάδας να είναι για πολλοστή φορά φέτος, αυτή που έπρεπε και αποτέλεσε την βάση της, δεν επέτρεψε στους παίκτες του Άρη να γίνουν απειλητικοί και σταδιακά στο β' μέρος ο Ηρακλής άρχιζε να παίζει καλύτερα. Ο Ουζουνίδης κατάφερε να κερδίσει την μάχη των πάγκων από την στιγμή που έριξε στον αγώνα τον Σίσιτς στην θέση του Αραμπατζή, άλλαξε πλευρά τον Σολτάνι και η ομάδα του έγινε περισσότερο επιθετική και πέτυχε το γκολ (έστω και τυχερό) που ήθελε. Ο Ηρακλής είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και δείχνει ότι έχει δημιουργήσει μια ανταγωνιστική και σταθερή ομάδα. Είναι ένα σύνολο παικτών με αρχή, μέση και τέλος. Έγινε ομάδα συντομότερα απ’ ότι θα περίμενε κανείς, βάσει των δεδομένων που ίσχυαν το καλοκαίρι: ελλιπέστατη προετοιμασία, αλλαγή προπονητή λίγο πριν την έναρξη της περιόδου, μεταγραφές στο φινάλε κτλ. Η θέση της ομάδας είναι πράγματι καλή, ιδιαίτερα μετά την νίκη επί του Άρη, αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη. Στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει.
«Τα χρόνια της –χαμένης- αθωότητας, ο Άρης και ο Κούπερ». Αυτό είναι το έργο που παίζεται σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Έκτορ Κούπερ πριν λίγες μέρες έκλεισε έναν χρόνο στον Άρη. Μετά από 370 περίπου μέρες που βρίσκεται στον πάγκο του Άρη για πρώτη φορά δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο από πλευράς «διοίκησης», αλλά και μέρος του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο ότι:
Για πρώτη φορά οι οργανωμένοι μέσω του site του Super 3 άφησαν επιθετικές αιχμές και «καρφώνουν» τον Κούπερ, μετά την ήττα από τον Ηρακλή.
Στη «διοίκηση» μιλούν για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για το γεγονός ότι «παραδώσαμε εν λευκώ το αγωνιστικό στον Κούπερ, αυτός έχει το απόλυτο κουμάντο και την ευθύνη», ενώ ακούγεται για πρώτη φορά επίσης, το θέμα του μεγάλου συμβολαίου του, που δεν συμβαδίζει με τα αποτελέσματα της ομάδας!!! Δηλαδή, η συμμετοχή σε έναν τελικό, η είσοδος στους ομίλους του Europa League, η νίκη μετά από 12 χρόνια στην Τούμπα, η νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και οι εμφανίσεις απέναντι στην Λεβερκούζεν, όλα αυτά λίγη σημασία έχουν για το επίπεδο του Άρη, ο οποίος κάθε χρόνο σαρώνει τους τίτλους…
Γνώμη μου είναι ότι ο Άρης διοικείται απο «αόρατους και ανύπαρκτους ανθρώπους» που πάντα ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους, που βάζουν πλάτη τον σύνδεσμο για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους. Το ταμείο είναι μείον και το υλικό το χειρότερο των τελευταίων 3 ετών.
Σε μια μέτρια πορεία, όπως αυτή που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα ο Άρης μετά το 1/3 των αγώνων και με ένα αποκλεισμό από τα Τρίκαλα (που δεν χωνεύεται με τίποτα) όλοι έχουν ευθύνες. Φυσικά ευθύνες έχει και ο προπονητής. Νομίζω ότι όσο ο Κούπερ προσπαθεί με το υπάρχον υλικό να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα του είναι σαν να προσπαθεί να θεραπεύσει τον καρκίνο με ασπιρίνες... Η ενίσχυση είναι απαραίτητη και επιτακτική. Αν λείπουν παίκτες από την ομάδα κι αυτό στοιχίζει αγωνιστικά και βαθμολογικά, δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ο Άρης για μια ακόμα φορά στο πρωτάθλημα ήταν προβληματικός. Κινήθηκε στο πουθενά και στο καθόλου. Στο τέλος εισέπραξε το τίποτε. Αυτό του άξιζε, έτσι όπως παρουσιάστηκε. Η προσγείωση στο Καυταντζόγλειο ήταν ανώμαλη και η «διοίκηση» του Άρη καλά θα κάνει να διαχειριστεί σωστά την χθεσινοβραδινή ήττα, παρά να «απαξιώνει» την αντίπαλη ομάδα... (έτσι κ. Κόντη;)

Υ.Γ. Ρε Σολτάνι, είσαι μεγάλο...αλάνι.

2 σχόλια:

Dacotieris είπε...

Μεσα εισαι Χαρη!!!
Το αυτοματο ποτισμα στο γηπεδο παθαινει βλαβη και ανοιγει με καθε γκολ του Ηρακλη;
χαχαχα Μεγαλη μαγκια κανατε!!!!

cooltobeblue είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket