Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Ο κυρ-Αλέκος»

Kαλησπέρα στην παρέα του Dacotieris Bet.

Με δύο άσους θα ασχοληθώ σήμερα στο «Κόπα ντελ Ρέι».
Η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Μαγιόρκα που έχει το προβάδισμα από το 3-1 του πρώτου αγώνα. Την Κυριακή η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Ρεάλ και η Μαγιόρκα την Ντεπορτίβο λα Κορούνια. Ο προπονητής της Σπόρτινγκ δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει ο θεσμός. Ο Λάουντρουπ, άφησε εκτός αποστολής τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Αουάτε, έναν κεντρικό αμυντικό ενώ υπάρχει και η σημαντική απουσία λόγω τραυματισμού του επιθετικού Κάστρο. Η Χιχόν στο γήπεδο της είναι δυνατή, η Μαγιόρκα στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια ανύπαρκτη (γκολ στο τέλος με Σαραγόσα), και επιπλέον προκρίνεται ακόμα και με ήττα. Θα πάω με τον ρισκαδόρικο άσο.
Με τον Πελεγκρίνι στον πάγκο (σε μια διοργάνωση, που η αλήθεια είναι πως δεν του «πάει» καθώς έχει γνωρίσει τα προηγούμενα χρόνια αποκλεισμούς από την Αλκορνκόν, σαν προπονητής της Ρεάλ και από την Πόλι Εχίδο όταν ήταν στη Βιγιαρέαλ), η Μάλαγα θα αντιμετωπίσει τη Χέρκουλες με στόχο την πρόκριση μετά το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού στο Αλικάντε. Ο Πελεγκρίνι θα «κατεβάσει» καλή ενδεκάδα, ενώ ο προπονητής της Χέρκουλες, θα παρατάξει την ομάδα του με πολλούς αναπληρωματικούς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Βαλντές, ενώ στον πάγκο θα μείνουν οι άλλοι δυο σταρ, Τρεζεγκέ και Ντρέντε.
Θα ποντάρω στον άσο της Μάλαγα, είναι το ντεμπούτο του Πελεγκρίνι, θα βάλει βασικούς και η Χέρκουλες δεν δείχνει να πολυενδιαφέρεται για το θεσμό.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα η Πάρμα «έμεινε μόνη σαν την καλαμιά στον κάμπο», στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του καμπιονάτο. Αντιμετωπίζει την Σαμπντόρια η οποία είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (6) και με τον Αντόνιο Κασάνο να έχει τεθεί οριστικά εκτός ομάδας. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν δύσκολα. Η Πάρμα πάντως «έχει σφίξει αρκετά» και εάν δεν κερδίσει απόψε «ο χασάπης πρόεδρός της θα κόψει πολλά κεφάλια». Από ότι θυμάμαι πέρυσι, τέλη Φλεβάρη η Πάρμα βρισκόταν στην ίδια θέση και είχε κερδίσει 1-0 την Σαμπντόρια. Βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται…

Πρόταση:
Πάρμα-Σαμπντόρια 1 (2,25)
Σπόρτινγκ Χιχόν-Μαγιόρκα 1 (2,05)
Μάλαγα-Χέρκουλες 1 (1,90)

Καλό σας βράδυ.

Υ.Γ. Με ή χωρίς το «πράσινο γιλέκο» δεν έχει σημασία, ο κυρ-Αλέκος παραμένει αήττητος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket