Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μαύρη Παρασκευή για την «μικρή» Βιγιαρεάλ!


Kαλησπέρα σε όλους.

Η «μικρή» Βιγιαρεάλ έχει δώσει φέτος τέσσερα παιχνίδια ημέρα Παρασκευή και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Η Νουμάνθια η οποία είναι αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια, απέχει τρεις βαθμούς από την 6η θέση που οδηγεί στα play off. Σήμερα, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου «θέλει» το πρώτο της φετινό διπλό...
Tο Ανζέ-Ναντ, ως τοπικό ντέρμπι μεταξύ δύο περίπου ισάξιων ομάδων, είναι κλασικό παράδειγμα πιθανής ισοπαλίας. H Ναντ έχει μια τάση για ισοπαλίες τώρα τελευταία, της εύχομαι να συνεχίσει έτσι και το βράδυ.
Στο Γκρενόμπλ-Τουρ, έχουμε την ουραγό να αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο. Στη Γαλλία δε λέει πολλά πράγματα αυτό από μόνο του όπως φαίνεται άλλωστε και από τις αποδόσεις. Θα ποντάρω στο 2,40 της καλύτερης ομάδας, με το ανάλογο ρίσκο βέβαια, να πέσω πάνω στην «ανάσταση» της Γκρενόμπλ.
Η πιο «ζεστή» μου επιλογή, αλλά λόγω απόδοσης δεν θα τιμηθεί, ήταν ο άσος της Μπουλόν. Μπορεί να είναι «κολλημένη» με τις ισοπαλίες φέτος και να προέρχεται από την παρθενική της ήττα στο πρωτάθλημα (2-0 από την Τουρ τη περασμένη Δευτέρα), υπάρχει όμως διαφορά κλάσης και δυναμικής από την φετινή Μετς. Το 1,85 στον άσο δεν μου κάνει...
Μεγάλη βραδιά σήμερα στο «Westfalenstadion», όπου περισσότεροι από 80.000 οπαδοί της Ντόρτμουντ θα βερθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν άλλο ένα παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας. Βέβαια ο αριθμός των θεατών δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο για το συγκεκριμένο γήπεδο, αφού είτε στους +15 βαθμούς είτε στους -30 βαθμούς από την Μπάγερν, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ είναι πάντα εκεί, θυμίζοντάς μας πως στο γήπεδο δεν πηγαίνει κανείς για να υποστηρίξει τη «νίκη» ή τους «τρεις βαθμούς», αλλά την ομάδα του σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται αυτή. Το Αμβούργο θα παίξει και πάλι με πολλά προβλήματα και δύσκολα θα αντέξει στο ρυθμό της Ντόρτμουντ. Πιθανός άσος, αλλά η απόδοση δεν «φωτογραφίζει» το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Πρόταση:
Ανζέ-Ναντ Χ (2,85)
Γκρενόμπλ-Τουρ 2 (2,40)
Βίλεμ-Ντε Γκρααφστσαπ 4-6 γκολ (2,30)

Καλό βράδυ.

Υ.Γ. «Βελτιωμένο» μοντέλο Πανόπουλου στο Πανιώνιο. Ήρθε ο Παράσχος, ήρθε ο Κιντής, έφυγε ο Παράσχος, ήρθε ο Στόρε, έφυγε ο Κιντής, έφυγε ο Στόρε, επέστρεψε ο Παράσχος (χαχαχα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket