Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Καταραμένο «Σαν Σίρο» για Ρεάλ.


Καλησπέρα σε όλους.
«Χάσαμε την μπάλα» χθες, πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Στο Μιλάνο γίνεται το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, με τη Μίλαν να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «ροσονέρι» έδειξαν «λίγοι» στα δυο δύσκολα παιχνίδια που έδωσαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο καθώς ηττήθηκαν τόσο από τη Ρεάλ όσο και από τη Γιουβέντους και απόψε θέλουν τη νίκη. «Είναι δύσκολο μια ομάδα σαν τη Μίλαν να χάσει δύο κρίσιμα παιχνίδια στη σειρά» είπε ο Μουρίνιο, αναφερόμενος στην ήττα των «ροσονέρι» από τη Γιουβέντους. Κάκιστη η παράδοση των μαδριλένων στο Μιλάνο, σε καμία από τις 13 επισκέψεις τους δεν έφυγαν νικητές (10 ήττες και 3 ισοπαλίες). Η Ρεάλ είναι πιο ποιοτική και φορμαρισμένη ομάδα, αλλά σε τέτοιου είδους παιχνίδια «παίζουν» κι άλλοι παράγοντες. Με βαθμολογική άνεση η Ρεάλ, ακολουθεί και το ντέρμπι με την Ατλέτικο -αν και δεν νομίζω ότι θα ξαναβρεί σε τέτοια κατάσταση τη Μίλαν, μια ομάδα που δεν «στρίβει» στην άμυνα- έχω την εντύπωση ότι ο Μουρίνιο θα κάνει «τα στραβά μάτια» απόψε. Κοινό σπόνσορα έχουν και οι δύο, λέω να ρισκάρω στον άσο.

Η Παρτιζάν θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League. Έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Μπράγκα στη Σερβία θα κυνηγήσει κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στο παρελθόν ομάδα από την Πορτογαλία. Να νικήσει στην έδρα της Παρτιζάν. Με 9 γκολ παθητικό έχει τη χειρότερη άμυνα του Champions League. «Αν δεν νικήσεις ρε Παρτιζάν και την Μπράγκα εντός, τότε ποια θα νικήσεις;». Ο άσος παίζεται, καθώς η Μπράγκα μακριά από την έδρα της είναι αδύναμη και ευρωπαϊκά άπειρη σε σχέση με την Παρτιζάν.

Η Μπάγερν ταξίδεψε στη Ρουμανία με μόλις 15 παίκτες. Με νίκη εξασφαλίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ενώ έχει κι άλλους λόγους για να κερδίσει το αποψινό παιχνίδι. Η Μπάγερν δεν έχει χάσει ποτέ από ρουμάνικη ομάδα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ αγνοεί την ισοπαλία στα τελευταία 14 παιχνίδια της στο Champions League. Αν κερδίσουν οι Βαυαροί σήμερα, θα σημειώσουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, το οποίο θα αποτελεί ρεκόρ συλλόγου σε ξεκίνημα στο Champions League. Από το 1992, μόνο τέσσερις ομάδες έχουν ξεκινήσει στο θεσμό με τέσσερις σερί νίκες: η Μίλαν, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Σπαρτάκ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα με τον Φαν Γκάαλ στον πάγκο της το 2002-2003.

Η Ρόμα θέλει τη νίκη για να πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Λάτσιο. Πάντως, τα στατιστικά των δύο ομάδων ευνοούν πολύ το over, καθώς η Βασιλεία δέχεται ανελλιπώς γκολ στα 12 τελευταία της παιχνίδια στο Champions League. Επίσης, η Ρόμα αγνοεί την ισοπαλία σε αγώνα Champions League από τη σεζόν 2007-08 κι έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, μόλις σε 2 από τα 20 τελευταία της παιχνίδια σε αυτόν τον θεσμό. Τέλος, δέχεται ανελλιπώς τουλάχιστον ένα γκολ στους 11 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της στο Champions League και δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ελβετία (2 ισοπαλίες, 2 ήττες). Το 1-3 πριν από 15 βράδια, ήταν τεράστιο μπαμ, αλλά δεν το βλέπω να επαναλαμβάνεται. Οι Ρωμαίοι είναι μια ομάδα με περίεργη ιδιοσυγκρασία. Η ίδια ομάδα είναι με πέρυσι, τον ίδιο προπονητή έχει, είναι σίγουρο ότι τα αποτελέσματά της είναι θέμα αποδυτηριών, εκεί που «λύνει και δένει» ο Τότι. Όποτε αποφασίζει λοιπόν ο αρχηγός πως «τώρα παίζουμε», βλέπεις μια διαφορετική Ρόμα. Τώρα σοβάρεψε το πράγμα και περιμένω να δω τη σοβαρή πλευρά της.

Καραμπινάτη τριπλή είναι το Οσέρ-Αγιαξ, όμως δεν πιστεύω πως η Οσέρ που είδαμε τις τελευταίες 10 ημέρες θα τερματίσει χωρίς βαθμό στον όμιλο. Οι Γάλλοι μπορεί να μην είναι η πιο εντυπωσιακή ομάδα του κόσμου, αλλά είναι οργανωμένη και σφιχτή, σε επίπεδο να μπορεί να χτυπήσει ομάδες όπως ο αφελής και επιθετικογενής Αγιαξ. Και αν μπορεί να πάρει από κάποια ομάδα βαθμούς, αυτή είναι σίγουρα ο Αγιαξ. Νομίζω πως η Οσέρ έχει πάρει πολύ λιγότερα από όσα άξιζε βάσει εμφανίσεων στον όμιλο.

Η Άρσεναλ δεν νιώθει άνετα σε ουκρανικό έδαφος. Σε 4 επισκέψεις γνώρισε 3 ήττες και απέσπασε 1 ισοπαλία. Το πρόβλημα της στα εκτός έδρας ματς στο Champions League είναι η άμυνα, καθώς δεν έχει κρατήσει το μηδέν στα τελευταία 13 παιχνίδια. Ο Βενγκέρ έχει πρόβλημα στο κέντρο καθώς εκτός από τον αρχηγό Φάμπρεγκας, θα απουσιάσουν και άλλοι 4 παίκτες. Η Σαχτάρ φέτος μετρά 10/10 στο γήπεδό της και με νίκη απόψε θα βρεθεί πολύ κοντά σε νοκ-άουτ φάση του Champions League για πρώτη φορά. Εντός, παραμένει αήττητη σε Ουκρανία και Ευρώπη με ρεκόρ 24-3-0. Τελευταία της εντός έδρας ήττα το 2008 με 0-1 από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Το πρώτο ματς δεν ήταν για 5-1, με την Άρσεναλ να έχει με το μέρος της τόσο την τύχη όσο και τη διαιτησία. Ο άσος για μια τόση δυνατή έδρα και καλή ομάδα που θέλει εκδίκηση αξίζει.

Πρόταση 2/3:
Οσέρ-Αγιαξ 1 (2,30)
Μίλαν-Ρεάλ Μαδρίτης 1 (2,85)
Βασιλεία-Ρόμα 2 (2,50)

«Παιχνίδι» με τη Βραζιλία:
Γκουαρανί-Ατλ. Μινέϊρο 2 (2,80)
Mποταφόγκο-Ατλ. Γκοϊανιένσε under (1,72)
Κρουζέϊρο-Σάο Πάολο over (1,70)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket