Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Βραδιά των φαβορί;


Kαλησπέρα σε όλους.

Ευρωπαϊκή εβδομάδα είναι αυτή που διανύουμε με σπουδαία παιχνίδια σε Champions και Europa League να συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο τρέχον κουπόνι.

Το μεγάλο ματς του Β' ομίλου του Champions League, διεξάγεται απόψε στη Λισσαβόνα, όπου η 3η Μπενφίκα (3 β.) υποδέχεται την πρωτοπόρο Λυών (9 β.) απ' την οποία ηττήθηκε με 2-0 στη Γαλλία πριν από δυο εβδομάδες. Οι Αετοί» που δεν έχουν χάσει ποτέ εντός έδρας από γαλλική ομάδα, θέλουν τη νίκη και μόνο που θα τους διατηρήσει «ζωντανούς» στο κυνήγι της πρόκρισης, την στιγμή που οι «λυωνέ» χρειάζονται έναν ακόμα βαθμό για να οριστικοποιήσουν την πρόκρισή τους στους «16» του θεσμού για 8η σερί χρονιά. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι στοιχηματικά για τον λόγο ότι η Μπενφίκα με την απουσία του Παραγουανού σκόρερ Καρντόσο και την αποχώρηση του Ντι Μαρία δεν είναι η περσινή ομάδα. Και η Λυών έχει τα δικά της προβλήματα. Ο Λισάντρο Λόπες, που είχε σκοράρει στο πρώτο ματς με την Μπενφίκα, τραυματίστηκε εκ νέου και θα μείνει εκτός για άλλες 3 εβδομάδες. Η Λυών έχει το αβαντάζ «του παιχνιδιού χωρίς πίεση» και είναι ομάδα ικανή για την ζημιά. Δεν είναι για 2.00 το παιχνίδι (ήδη έχει πέσει η απόδοση), αλλά σαφώς δυσκολότερο και το αφήνω στην άκρη.

Tραγική η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Πήραν περίπου 20 εκατομύρια ευρώ από την συμμετοχή τους στους ομίλους και τους έγραψαν όλους στα @...@ τους. Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης. Βγήκε τζάμπα και η φετινή χρονιά και κατά τα άλλα οι μεγαλομέτοχοι τα «σπρώχνουν» χοντρά. Καλή και γρήγορη ομάδα οι Ρώσοι οι οποίοι έχουν κάποιες ελπίδες πρόκρισης. Ομάδες όμως με «αμαρτωλό» παρελθόν δεν μπορώ να τις εμπιστευτώ. Γι’αυτόν τον λόγο good bye.

Θεωρώ δίκαιες τις αποδόσεις που κυκλοφορούν στο διπλό της United η οποία έστω και χωρίς τον Ρούνεϊ είναι ομάδα άλλου επιπέδου από την Μπούρσα, ενώ εάν υπήρχε ποιοτικός έλεγχος ή κάποιου είδους «πόρτα» στον θεσμό του Champions League για τους Ρέϊντζερς σίγουρα θα τους είχαν απαγορεύσει την είσοδο στους ομίλους...

Στο Τότεναμ-Ιντερ αξίζει μάλλον, να ρισκάρουμε στο under 2,5. Η Ίντερ στα δυο τελευταία εκτός έδρας του καμπιονάτο με Μπολόνια (0-1) και Τζένοα (0-1) έπαιξε πολύ κλειστά και δεν πιστεύω πως θα κάνει «τρέλες» η Τότεναμ απόψε.

Ματς «ζωής ή θανάτου» είναι το Βέρντερ Βρέμης-Τβέντε με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη, για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για κάτι καλό στον όμιλο. «Ο χαμένος χάνεται». Σίγουρα η Βέρντερ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της. Η Τβέντε είναι μία καλή και πειθαρχημένη ομάδα, κυρίως μεσοαμυντικά και μπροστά όλα τα λεφτά είναι ο Κοσταρικανός Ρουίζ. Λογική επιλογή το over 2,5 και με ρίσκο το over 3,5.

H Χάποελ μετρά ήδη 3 ήττες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο και σήμερα παίζει τα «ρέστα της» αν θέλει να διεκδικήσει έστω και την 3η θέση. Η Χάποελ μόνο σε ένα επίσημο παιχνίδι της φέτος δεν έχει δεχθεί γκολ, ενδεικτικό της αμυντικής της αδυναμίας ενώ υπάρχει και η σημαντική απουσία του τραυματία σκόρερ της Σέχτερ. Η Σάλκε με νίκη σήμερα θα φτάσει τους 9 βαθμούς και θα πλησιάσει τον στόχο της πρόκρισης. Στην Γερμανία πάντως ο κατήφορός της συνεχίζεται. Το 0-1 του Σαββάτου από τη Λεβερκούζεν, την άφησε στην προτελευταία θέση της Bundesliga και ο Μάγκατ γνωρίζει πολύ καλά πως η θέση του δεν είναι και τόσο ασφαλής πλέον. Μπορεί η Σάλκε να κάνει μία νίκη σήμερα για να συνεχίσει να ελπίζει σε είσοδο στην δυάδα.

Το πρόγραμμα απόψε έχει και μικρές επαγγελματικές κατηγορίες Αγγλίας, με πλήρη εμβόλιμη αγωνιστική. Από τα 24 συνολικά παιχνίδια που διεξάγονται υπάρχουν κάποιες επιλογές.

Πρόταση:
Χάποελ-Σάλκε 2 (1,95)
Μπρέντφορντ-Μπόρνμουθ 1 (2,05)
Χέρεφορντ-Όλντερσοτ 1 (2,20)

Αξίζει το ρίσκο:
Καρλάιλ-Τρανμίρ 2 (4,00)

Καλό σας βράδυ.

...το κάναμε το τζακ-ποτ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket