Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Με «καλή ενδεκάδα» η Αρσεναλ

Kαλησπέρα σε όλους.

Η πρώτη έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδος έγινε χθες με τον Εθνικό Αστέρα να αποκλείει την Ξάνθη στα πέναλτι.
Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η μοναδική αήττητη επαγγελματική ομάδα στην Ελλάδα.
Το πιο υποβαθμισμένο κύπελλο πανευρωπαϊκά είναι αυτό στην Ιταλία. Μεγάλη αγγαρεία το θεωρούν σχεδόν όλες οι ομάδες κι αυτό το λόγο κατεβάζουν αναπληρωματικούς παίκτες.
Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Λιγκ Καπ Γαλλίας, με άλλα τέσσερα νοκ αουτ παιχνίδια. Νωρίς το απόγευμα η κάτοχος του τροπαίου Μαρσέιγ δοκιμάζεται στην έδρα της Γκινγκάμπ, εκεί όπου αποκλείστηκε η Ρεν πριν από λίγο καιρό. Η Λυών φιλοξενεί στο «Ζερλάν» την Παρί Σεν Ζερμέν, σ' έναν «τελικό» για τον Κλοντ Πιουέλ αφού σε περίπτωση αποκλεισμού, θεωρείται δεδομένη η απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «λυωνέ» με τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο (πρώην Μίλαν) να περιμένει στη «γωνία».
Επίσης, απόψε το βράδυ γίνονται στην Μεγ. Βρετανία τα άλλα τρία παιχνίδια του Carling Cup. Ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι αυτός της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ, ειδικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Αλσατού προπονητή ο οποίος παραδέχθηκε πως του λείπει ένας τίτλος (χωρίς τίτλο από το 2005), τονίζοντας πως η ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ θα είναι παρόμοια με εκείνη κόντρα στη Τότεναμ. Οι τιμές στις οποίες προσφέρεται το διπλό της Άρσεναλ είναι αρκετά ελκυστικές.
Στο Copa del Rey, ομάδα της Primera για μένα η Μπέτις, που θα έχει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με την Ράγιο Βαγεκάνο. Παραπαίει η Σαραγόσα, ο προπονητής της είναι υπό πίεση και για αυτό πήρε όλους τους διαθέσιμους στην αποστολή, πλην ενός τιμωρημένου και ενός τραυματία. Η μία πάει ολοταχώς για άνοδο και η άλλη για πτώση από την Primera. Άσος ρίσκου.
Για την Έρκουλες σίγουρος απών είναι ο τιμωρημένος Τρεζεγκέ. Η Μάλαγα θα παίξει με βασικούς.
Η Βαγιαδολίδ έχασε στην Χιρόνα και την Κυριακή την περιμένει το γειτονικό ντέρμπι με την Σαλαμάνκα. Στην 11άδα θα βρίσκονται μόλις τρεις ποδοσφαιριστές από τους θεωρητικά βασικούς. Ο τεχνικός της Εσπανιόλ θα παρατάξει μία άκρως ανταγωνιστική 11άδα. Άφησε εκτός αποστολής δύο ακραίους μπακ και έναν αμυντικό μέσο. Οι υπόλοιποι ταξίδεψαν κανονικά. Διπλό!
Σε δύο παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα του γερμανικού κυπέλλου αναμετρώνται ομάδες της Μπουντεσλίγκα, ενώ η πρωτοπόρος Μάιντζ δοκιμάζεται στο Άαχεν. Πέρυσι η Ντόρτμουντ είχε αποκλειστεί και πάλι από την πρωτοπόρο τότε της τρίτης κατηγορίας, Όσναμπρικ είχε χάσει 3-2 και μάλιστα ακριβώς πριν ένα χρόνο 27-10-2009. Η Όφενμπαχ είναι στην κορυφή της τρίτης κατηγορίας στη Γερμανία, έχοντας 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα και πηγαίνει φουλ για άνοδο. Εντός έδρας έχει κάνει το 7/7. 25.000 φίλαθλοι της Όφενμπαχ θα βρεθούν στο γήπεδο.
Η Γκλάντμπαχ είναι «τρύπια», αλλά και η Λεβερκούζεν έχει «σκάσει» από τα πολλά παιχνίδια. Η Λεβερκούζεν έχει δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Μία το 3-6 από την Γκλάντμπαχ και μία την προηγούμενη αγωνιστική, από τη Μάιντζ με 0-1. Λογικά θα δούμε αρκετά γκολ, αν και η κόπωση των δύο ομάδων δεν βοηθάει πολύ.
Aσος η Φρανκφούρτη κόντρα στο Αμβούργο! Η Αϊντραχτ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το Αμβούργο ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες επτά

Πρόταση 3/4
Αϊντραχτ Φρανκφ.-Αμβούργο 1 (2,60)
Βαγιαδολίδ-Εσπανιόλ 2 (2,50)
Έρκουλες-Μάλαγα over (1,90)
Νιούκαστλ-Άρσεναλ 2 (1,80)

Καλό σας βράδυ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket