Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Οκτώβριος, ο μήνας της Εθνικής Ελλάδος!



Καλησπέρα στην παρέα του Dacotieris Bet.
Η Εθνική μας ομάδα, έχει την ευκαιρία με νίκη επί του Ισραήλ να ανέβει στην πρώτη θέση για τουλάχιστον ένα μήνα, μιας και το επόμενο παιχνίδι της Κροατίας είναι στις 17 Νοεμβρίου. Η Ελλάδα έχει στο πλευρό της και μια φοβερή παράδοση τον Οκτώβριο με 12 σερί νίκες σε προκριματικά Euro. Κορυφή μπορεί να πιάσει και η Γεωργία σε περίπτωση που νικήσει την Λετονία. Toν μήνα Οκτώβριο η Εθνική ομάδα έχει 14 νίκες και 1 ήττα σε 15 αγώνες προκριματικών EURO. H μοναδική ήττα σημειώθηκε το 1967 από την Σοβιετική Ένωση! Έχοντας δει και τις δύο ομάδες, το 1,70 στον άσο μου φαίνεται αρκετά καλό. Όχι πως θα νικήσουμε εύκολα (Σάντος είσαι, πώς να ξεφύγεις...), αλλά είμαι αισιόδοξος...
Ο Βίγια θέλει ένα γκολ, για να φτάσει τα 44 που έχει ο Ραούλ, με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.
Στο Μαυροβούνιο, ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι η ομάδα θα έκανε τέτοιο ξεκίνημα, αφού βρίσκονται στην πρώτη θέση, έχοντας κάνει το απόλυτο 3 στα 3, με τρεις νίκες με το ίδιο σκορ 1-0! Πιο πρόσφατη, η εντός έδρας επί της Ελβετίας, με τον Βούτσινιτς να… ξεσαλώνει. Ήδη δέχεται προτάσεις από εταιρείες εσωρούχων! Κάτι 1,15 και 1,20 που κυκλοφορούν στον άσο είναι αστεία, ενώ δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα στο σύνολο γκολ, με την Αγγλία να έχει φουλ του over και το Μαυροβούνιο φουλ του under!
Στη Γένοβα, η Ιταλία υποδέχεται τη Σερβία έχοντας πέντε παίκτες, στο αρχικό σχήμα, από τις τοπικές ομάδες, Σαμπντόρια και Τζένοα. Έστω και με 1-0 πιστεύω θα κερδίσουν οι Ιταλοί.
Το Βέλγιο πήρε την πρώτη του νίκη στον όμιλο στο Καζακστάν και σήμερα θα προσπαθήσει να τις διπλασιάσει, έχοντας όμως αντίπαλο και την πολύ κακή παράδοση κόντρα στην Αυστρία: 9 ήττες 2 ισοπαλίες και μόλις μία νίκη! Το Βέλγιο όμως ακόμα και στις ήττες του ήταν αρκετά καλό, ενώ οι δύο νίκες της Αυστρίαςμε Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν δεν αποτελούν ιδιαίτερα σοβαρό δείγμα αγώνων. Πιθανός άσος σε πολύ μέτρια απόδοση.
Όλα under είναι μέχρι στιγμής τα παιχνίδια της Λευκορωσίας και της Αλβανίας δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σήμερα, καθώς και οι δύο θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Πιθανό και το 0-1 γκολ εδώ.
Η Ρωσία είναι ανώτερη ομάδα και θα ισοδυναμεί με «αυτοκτονία» ενδεχόμενη γκέλα της στα Σκόπια, μετά τη μεγάλη νίκη στο Δουβλίνο. Ικανοποιητική η απόδοση στο διπλό.
Η Κύπρος είχε ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε δύο γκολ από τη Νορβηγία και παρά την καλή της εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει. Μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός του Αλωνεύτη μιας και ήταν ο κορυφαίος τόσο με την Πορτογαλία όσο και την Παρασκευή με την Νορβηγία. Σίγουρα το κλίμα στην Κύπρο χάλασε, αλλά και η Δανία δεν βρίσκεται σε καλύτερη φάση. Τριπλή.
Οι επιλογές για σήμερα:
α) Λευκορωσία-Αλβανία 0-1 γκολ (2,40) (2-0)
Ελλάδα-Ισραήλ 1 (1,70) (2-1)
Ολλανδία-Σουηδία 2-3 γκολ (1,80) (4-1)
Ιταλία-Σερβία 1 (1,60) (Διακοπή)
β) Δανία-Κύπρος Χ2 (2,83) (2-0)
Εσθονία-Σλοβενία 2 (1,90) (0-1)
Λετονία-Γεωργία 2 (3,20) (1-1)
Καλό βράδυ και νίκη στην Εθνική μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket