Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κόλαση και διακοπή στη Γένοβα!



Καλησπέρα σε όλους.
Ο «κύριος» της φωτογραφίας είναι (σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ) ο πρωταγωνιστής των χθεσινών επεισοδίων που είχαν ως αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί το παιχνίδι της εθνικής Ιταλίας και της Σερβίας. Το όνομά του είναι Ιβάν και όπως μεταδίδει η Gazzetta dello Sport οι αρχές τον βρήκαν μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης να κρύβεται στο χώρο των αποσκευών του τελευταίου πούλμαν που μετέφερε Σέρβους και ήταν έτοιμο να αποχωρήσει από την Γένοβα. Για να συμβεί αυτό οι Αρχές είχαν συγκεντρώσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσαν από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που υπήρχαν με τον Ιβάν να κόβει τα δίχτυα και να πετά αντικείμενα. Εκτός από τον Ιβάν, οι ιταλικές αρχές προχώρησαν σε άλλες 17 συλλήψεις ατόμων που διαπιστώθηκαν να έχουν συμμετοχή στα χθεσινοβραδινά επεισόδια. Από τις συμπλοκές μεταξύ των Σέρβων με τους Ιταλούς οπαδούς αλλά και αστυνομικούς υπήρξαν 16 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο είναι αστυνομικοί.
Εμβόλιμη αγωνιστική στη Serie B' και η πρωτοπόρος Σιένα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Πάντοβα, ενώ σούπερ παιχνίδι είναι αυτό που θα γίνει ανάμεσα στη Νοβάρα και την Αταλάντα. Αρκετό παρασκήνιο υπάρχει στα παιχνίδια Πιατσέντζα-Τριεστίνα και Τορίνο-Βιτσέντζα, δυο ζευγάρια με άριστες σχέσεις.
Στην Αλμπινολέφε είχαμε τραγωδία καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αδερφός του πρώτου σκόρερ της ομάδας. Δεν έχει νίκη τα δέκα τελευταία χρόνια η Φροζινόνε στο Μπέργκαμο. Οι γηπεδούχοι έχουν επιστροφές, με απουσίες στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι. Θα προτιμήσω τον άσο.
Στο γειτονικό ντέρμπι της Λομβαρδίας (χωρίς οπαδούς η Αταλάντα), η Νοβάρα αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη σαν ομάδα από την Αταλάντα. Πλεονέκτημα για τους γηπεδουχους ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου, «έχει» πολύ Χ το παιχνίδι, θα ρισκάρω όμως στον άσο!
Στο Πιατσέντζα-Τριεστίνα έχουμε δύο ομάδες με άριστες σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο, με ανταλλαγές βολικών αποτελεσμάτων στο παρελθόν. Η Πιατσέντζα έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη. Άσος.
Διαβασμένος ο ΟΠΑΠ με το 1,65 που προσφέρει στον πιθανό άσο της Τορίνο με την «φίλη» Βιτσέντζα, θεωρώ αδιάβαστους αυτούς που προσφέρουν 1,90 υπέρ του Τορίνο, ενώ στο Τσιταντέλα-Σασσουόλο οι φιλοξενούμενοι δεν είναι για να βρίσκονται τόσο χαμηλά αφού παίζουν καλά σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρουν αποτέλεσμα. Διπλό το βλέπω.
Πιθανή ισοπαλία το Βαρέζε-Λιβόρνο. Αήττητη εδώ και δυο χρόνια στο γήπεδό της η Βαρέζε, αλλά με σημαντικές απουσίες στην άμυνα απόψε. Με καλή ψυχολογία η Λιβόρνο, από τις δύο τελευταίες νίκες.
Τέλος, θα πάω με τον άσο στο Άσκολι-Κροτόνε καθώς η δύναμη της Κρότονε είναι η έδρα της και το παιχνίδι είναι κρίσιμο για τους «τρυποκάρυδους» της Άσκολι (ωραίο παρατσούκλι ε;).
Παρολί λοιπόν με:
1) Πιατσέντζα (2,35) / Άσκολι (2,05) / Νοβάρα (2,35)
2) Αλμπινολέφε (2,00) / Σασσουόλο (2,50) / Τορίνο (1,65)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket