Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Έχουν πάρει την απόφασή τους.


Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.
Αυτό που θα κριθεί σήμερα είναι πως θα φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Νιόπλιας.
Με σκυμμένο κεφάλι ή περήφανος για τη νίκη επί του Ολυμπιακού; Όπως και να έχει θα αφήσει πίσω του ένα νταμπλ χωρίς όμως συνέχεια και πλάνο για το μέλλον. Εδώ και καιρό έχουν πάρει απόφαση στον Παναθηναϊκό να διώξουν τον Νιόπλια. Ωστόσο θεωρούν ότι το «timing» δεν είναι καλό για τον νέο προπονητή τον οποίον δεν θέλουν να «κάψουν» και επιθυμούν να γίνει πρώτα το ντέρμπι των «αιωνίων».
Από τον Μάρτιο έχει να σκοράρει ο Κόκε. Η μπίλια δεν του κάνει τα χατήρια στη ρουλέτα αλλά αυτός δεν αφήνει με τίποτε το καζίνο.
«Οδυσσέας» ο Τεννές και «σύντροφοί» του, οι παίκτες της Κέρκυρας. Έχουμε και λέμε: μετά το ματς στις Σέρρες την περασμένη Κυριακή, διανυκτέρευσαν στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψαν αεροπορικώς στην Κέρκυρα, αναχώρησαν για τη Βέροια να παίξουν Κύπελο, κατέβηκαν Αθήνα αεροπορικώς και από εκεί Πάτρα όπου θα «υποδεχτούν» τον Αστέρα Τρίπολης για την Σούπερ Λιγκ. Και ακόμη στη φυσική τους έδρα γίνονται εργασίες!
Τρίτο σερί εκτός έδρας ματς της Ξάνθης σε επτά μέρες. Την περιμένει η Λάρισα στο ντέρμπι των ουραγών. Το πρόβλημα στο γκολ παραμένει άλυτο για την ομάδα του Παράσχου η οποία τα τρία από τα τέσσερα τέρματά της τα έχει σημειώσει με πέναλτι. Καλά ξεμπερδέματα να ευχηθώ στο μεγαλομέτοχο της Σκόντα, που ψάχνει φως σε σκοτεινό πηγάδι. Αναρωτιέμαι πόσα ρεκόρ θα σπάσει αν επιστρέψει στην Ξάνθη ο Μαντζουράκης!
Ο Κομπότης αντί να ψάξει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων προκειμένου να ανακάμψει βαθμολογικά, άρχισε πάλι τις ενστάσεις. Κατέθεσε ένσταση για οφειλές του Αναστόπουλου προς την Καλλιθέα!
Στο Μάιντζ-Ντόρτμουντ, οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή τύχη να κερδίσουν, τουλάχιστον μεγαλύτερη από όσο οι τιμές στις αποδόσεις του κουπονιού μαρτυρούν. Φορμαρισμένη η Ντόρτμουντ, βρίσκεται και αυτή ψηλά στην βαθμολογία, όμως δεν είναι δα και η Μπαρτσελόνα.
Η Καϊζερσλάουτερν αναζητά εναγωνίως τη νίκη που δικαιούται εδώ και αρκετές εβδομάδες με τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα. Στο κύπελλο προκρίθηκε άνετα εις βάρος της Μπίλεφελντ. Η Γκλάντμπαχ προέρχεται από την καταπόνηση των 120 λεπτών κόντρα στην Λεβερκούζεν, έστω και αν ακολούθησε η γλυκιά πρόκριση στα πέναλτι.
Στην Αυστρία όλο το ζουμί είναι το αυριανό Σάλτσμπουργκ – Ραπίντ, όπου η ειδησεογραφία ευνοεί ξεκάθαρα τους γηπεδούχους.
Στο Championship αξίζει κάποιος να ρισκάρει στο over του Κάρντιφ–Νόριτς, σε εξαιρετική φόρμα είναι η Πόρτσμουθ, που πλέον έχει νέο ιδιοκτήτη και τα οικονομικά της προβλήματα τελείωσαν, ενω στη League 2 η υποτίμηση της Μπέρι από τους απανταχού bookmakers συνεχίζεται.
Η Κρουζέιρο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Προυντέντε, η οποία είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα και μόνο με θαύμα θα μείνει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μπορεί να κέρδισαν με 2-3 εκτός έδρας τη Σάντος με ανατροπή, αλλά θα παραταχθούν με 10 συνολικά απόντες, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι βασικοί. Όταν παίζει η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με μία εκ των καλύτερων και διεκδικήτρια του τίτλου και οι αποδόσεις στο διπλό κυμαίνονται από 1.80 ως 2.00, δεν θέλω κάτι παραπάνω για να το ποντάρω.
Στην Primera, υπάρχει πολύ παρασκήνιο για το Έρκουλες-Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τρεζεγκέ εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει. Απών ο Ντρέντε ο οποίος είναι δανεικός από την Ρεάλ και για να παίξει οφείλει βάσει ρήτρας, η Έρκουλες να πληρώσει στην βασίλισσα 2 εκ. ευρώ! Οι Αλικαντίνοι δεν έχουν τα λεφτά. Ο Ντρέντε μέσα στην εβδομάδα, εξέφρασε την επιθυμία να πληρώσει το ποσό από την τσέπη του. Ρε τον άπλα...Οι ποδοσφαιριστές της Έρκουλες αρνήθηκαν να προπονηθούν χθες γιατί δεν είχε ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο! Η Ρεάλ στην Μούρθια, αν και αγωνίστηκε με αρκετά βασικά της στελέχη, έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα. Με την επιστροφή του Σέρχιο Ράμος, ο Μουρίνιο έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του. Την Τετάρτη, η Ρεάλ παίζει στο Μεάτσα με την Μίλαν. Η Ρεάλ μετρά φέτος τρεις λευκές ισοπαλίες σε πόλεις που «βλέπουν» Μεσόγειο. Έφερε 0-0 με το Λεβάντε στην Βαλένθια, στην Μαγιόρκα και στην Μούρθια. Και το Αλικάντε Μεσόγειο «βλέπει».
Την τελευταία διετία και στο πλαίσιο της Primera, η Σεβίλλη χάνει στη Βαρκελώνη με το ίδιο σκορ, 0-4!

Παιχνίδι με το «μεγάλο» νησί 2/3:
Έβερτον-Στόουκ Χ (3,60)
Πόρτσμουθ-Νότιγχαμ 1 (2,10)
Άστον Βίλα-Μπέρμιγχαμ 1 (1,70)

4-6 γκολ / under-over:
Ρόμα-Λέτσε over (1,55)
Eξέλσιορ-Χέρενφεν 4-6 γκολ (2,20)
Σπόρτινγκ Χιχόν-Βιγιαρεάλ over (1,75)
Άαλεσουντ-Μπραν 4-6 γκολ (2,30)

3/4 Σαββάτου:
Τσιταντέλα-Γκροσέτο 1 (2,10)
Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ 1 (2,00)
Γρανάδα-Χερέθ 1 (2,20)
Προυντέντε-Κρουζέϊρο 2 (2,00)

3/4 Κυριακής:
Μπρέσια-Νάπολι 2 (2,20)
Πάρμα-Κιέβο 1 (1,95)
Σάλτσμπουργκ – Ραπίντ Βιέννης 1 (1,80)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε 1 (1,85)

Μονό αποδεκτό:
Βέρντερ Βρέμης-Νυρεμβέργη 2 (5,50)

Για τους «βισατικούς»:
Τσιταντέλα-Γκροσέτο 1 (2,10)
Βόλφσμπουργκ-Στουτγάρδη 1 (1,95)
Καϊζερσλάουτερν-Γκλάντμπαχ 1 (2,00)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

2 σχόλια:

charalampos είπε...

Στον ΠΑΟ, ο Πατέρας θέλει να επιδείξει οτι ελέγχει το καράβι. Δεν γουστάρει την γκρίνια του ραλίστα, του ξιφομάχου και των φαρμάκαδων. Θα κόψει...θα ράψει...θα το φέρει στα μέτρα του. Οχι οτι δεν συμφωνώ μαζί σου.

Dacotieris είπε...

Μπραβο φιλε Cooltobeblue!!! Παλι εδωσες ταμεια και τι ταμεια φιλε μου!!!
Νυρεμβεργη στο 5.50 καρφι;
Respect!!!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket