Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ξέρει ο Ότο Ρεχάγκελ!!!

Και τώρα Μουντιάλ!!!
Μεγάλη νίκη,πρόκριση-απάντηση προς όλους έδωσε η Εθνική μας εχθές. Έδειξε ότι έχει ΚΑΙ παίκτες ΚΑΙ προπονητή. Οι τελειωμένοι του χθες, έγιναν και πάλι ήρωες του σημερα. Η Εθνική που όλοι λένε, ότι την αγαπάνε και τους έχει κάνει περήφανους, είναι αυτή που δέχτηκε, την ποιο άδικη και βρώμικη κριτική.
Ο φαφούτης ακόμη δεν έχει πάρει μυρωδιά, τι έχει κάνει ποδοσφαιρικά η Ελλάδα με τον Οτο Ρεχαγκελ στον πάγκο. Ο Σωτηρακό σε ρόλο προπονητή, υποδεικνύει αλλαγές και τρελαίνεται όταν δεν εισακούεται!!! Βλέπει με συμπάθεια (λύπηση) τον Οτο, όταν τον συγκρίνει με νεότερους. Αλλάζει τα πουλέν του σαν τα πουκάμισα. Ακόμη ένα πουλέν του μεγαλοδημοσιογράφου το έφαγε ο Οτο Ρεχαγκελ. Πάει και ο Μιχαηλιτσενκο!!!
Αφήστε την ομάδα στην ησυχία της.
Ξέρει ο ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ τι ΠΡΕΠΕΙ να ΚΑΝΕΙ.
Η ομάδα ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι έχει παίκτες και ΜΠΟΡΕΙ. Στο γήπεδο ΟΛΑ τα παιδιά έδωσαν το 110%. Ακόμη και με ένα πόδι, (Πλιατσικας- Μορας) για δεκαπέντε και πλέον λεπτά, έτρεχαν και προσπαθούσαν. Η συγκινητική προσπάθεια του Παπασταθοπουλου να συνεχίσει να παίζει, μετά από το χτύπημα που δέχτηκε αξίζει ένα παρατεταμένο χειροκρότημα και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μην χτυπάτε ΠΛΕΟΝ την ομάδα.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ
ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket