Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Champions League: Τhe F-Day

Group B:  Το βαρύ όνομα σε αναμμένα κάρβουνα!!! H μεγάλη Man U για να προκριθεί θέλει ή να μη χάσει μέσα στο Wolfsburg και να κερδίσει εκτός έδρας η CSKA Moskva την Eindhoven ή να κερδίσει μέσα στο Wolfsburg Arena αγνοώντας το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού. 
H Wolfsburg εάν δεν χάσει προκρίνεται σε κάθε περίπτωση. Η Eindhoven με νίκη προκρίνεται ανεξάρτητα του άλλου αποτελέσματος, ενω σε περίπτωση ήττας χάνει και την θέση στο Europa League και η CSKA Moskva με νίκη και μόνο με νίκη συνεχίζει στο Europa League. 
Βάλτε το ΜΥΛΟ να γυρίζει και διαλέξτε!!!

Group D:  Ακόμη μια Αγγλική ομάδα στο προσκήνιο. Έχει προκριθεί η Man C, δεν την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, δύσκολα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση από τη Juventus, παίζει και χάλια ποδόσφαιρο ενώ η αντίπαλός της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και η απόδοση του διπλού είναι value-bet. Επίσης θα έχουμε γκολ.

Group F:  Ακόμη μια Αγγλική ομάδα σε κίνδυνο. Η Arsenal θέλει μόνο νίκη και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά ή με απλή νίκη πετυχαίνοντας πάνω από τρία γκολ. Απέναντι της έχει τον Olympiako που του αρκεί να μη χάσει. Γκολ πάντως θα έχουμε!!!
 
Group G:  Άλλος ένας όμιλος  με το βαρύ όνομα σε κίνδυνο. Η Chelsea έαν δεν χάσει από την Porto προκρίνεται. 
Η Porto προκρίνεται μόνο με νίκη επί της Chelsea ενώ η δεδομένη νίκη της Dynamo Kiev επί της Maccabi Tel Aviv την οδηγεί στην επόμενη φάση του Champions League. 
Η απομυθοποίηση του Special One? Θα δείξει...

Μην ξεχνιόμαστε: 
 Η  HELLAS DIRECT ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ 20 EUROS AMEΣΑ ΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 
ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 
ΠΑΤΩΝΤΑΣ 

  ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 

M20150585

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket