Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Shakhtar vs Malmoe

Update
Shakhtar vs Malmoe: Τελικός για την ομάδα του Mircea Lucescu. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης (με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά), κατα 90% θα σημαίνει τον αποκλεισμό της Shakhtar από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι Σουηδοί της Malmoe θα γίνουν τα αφεντικά της τρίτης θέσης και της συνέχειας στο Europa League. H μεγάλη αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων και η χαώδης διαφορά στο μπάτζετ, δεν έχει αποτυπωθεί μέχρι στιγμής στο χορτάρι. 

Η Shakhtar μετα από τρεις αγώνες γράφει ενα ατιμωτικό 0-0-3 και 0-8 γκόλ!!! ενώ η Malmoe είχε δύο τιμητικές ήττες από Rael and Paris SG και ένα θρίαμβο επί της σημερινής της αντιπάλου. 

Τα θαύματα κάπου τελειώνουν και περιμένουμε από τους παίκτες του Mircea Lucescu να αντιδράσουν. Alex Teixeira, Fred, Eduardo and the other's μπορούν άνετα να μας δώσουν μια νίκη της Shakhtar με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. 

Οι δύο ομάδες προέρχονται από εκ΄διαμέτρου αντίθετες εμφανίσεις. Η Shakhtar έκανε πλάκα την Παρασκευή με 1-7 επί της Zoria ενώ η Malmoe το Σάββατο έχασε στο γήπεδό της από τη Norrkoeping (με αυτή τη νίκη στέφθηκε πρωταθλήτρια) την τέταρτη θέση και τώρα η Ευρωπαϊκή έξοδος μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του κυπέλλου. Το παιχνίδι είχε και δύο αποβολές για τη γηπεδούχο Malmoe!!! Μια και μοναδική η επιλογή μας για το παιχνίδι.
  • Shakthar Donetsk (-1) - Malmoe -1-  (1.90) (yes 4-0) επί 2000 μον

Μην ξεχνιόμαστε: 
 Η  HELLAS DIRECT ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ 20 EUROS ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 
M20150585

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket