Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ηour rollover for F group

Ώρα ανατροπής λοιπόν. Από το πουθενά έγινε όμιλος φωτιά. Η νίκη της Dinamo and Olympiakos επί της Arsenal και η νίκη της Arsenal επί της Bayern έκαναν τον όμιλο άνω κάτω.

Bayern Munich - Arsenal: Παράξενη η προϊστορία των δύο ομάδων στο Allianz Arena. Η τελευταία νίκη της γηπεδούχου ήταν στις 22/5/2005!!! έκτοτε η Arsenal γράφει ένα 1-1-0!!! αλλά και δύο αποκλεισμούς στη φάση των 16 του Champions. Σε εννέα μεταξύ του παιχνίδια έχουμε 3 over - 6 under  - 4 goal/goal και 5 no/goal!!! Η χρονική συγκυρία βρίσκει και τις δύο ομάδες πρωτοπόρες στις χώρες τους. Η φετινή Bayern είναι και πάλι η ομάδα φόβητρο και το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League, ενώ η Arsenal έχοντας πολλούς τραυματίες (μια ενδεκάδα που άνετα έπαιρνε το πρωτάθλημα σε πολλές χώρες), βγάζει μια ιδιόμορφη ποιότητα. Για την Arsenal το παιχνίδι είναι must win ή τουλάχιστον ο ένας βαθμός, ενώ η Bayern έχει μια άνεση. Το σετ αποδόσεων είναι επιεικώς απαράδεκτο 1.35- 5.00-7.70!!! Έχοντας κατά νου τα παραπάνω αγοράζω το -Χ2- and under στο 2.50!!!

Olympaikos - Dynamo Zagreb: Μετά από σφαλιάρες και αποτυχίες ετών ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έκανε και ομάδα. Η δύναμή του είναι ο τερματοφύλακας Roberto μιας και σε αυτόν σταματούν όλα. Εάν κατεβάσει ρολά (συνήθως το κάνει ) όλα τελειώνουν. Από την άλλη όλες οι κηδείες που έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης ήταν με ομάδες του χεριού του Ολυμπιακού και τη στιγμή που δινόταν και ως το μεγάλο φαβορί. 1.40- 4.40- 8.20 το σετακι και μου μπήκαν ιδέες για την κόντρα. Book, Bayern and Arsenal θα το χαρούν ιδιαίτερα!!! 

Υψηλού ρίσκου και με ιδιαίτερο σκεπτικό οι επιλογές μας παρόλα αυτά let's bet...

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
  • Bayern Munich - Arsenal -X2- (3.00)
  • Bayern Munich - Arsenal -under- (2.50)
  • Olympaikos - Dynamo Zagreb -X2- (2.90)

Μην ξεχνιόμαστε: 
 Η  HELLAS DIRECT ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ 20 EUROS ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ 
ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 
M20150585

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket