Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Παραλίγο πήδημα

με αντίτιμο λίγα κάστανα και ζέστη!!! Κάπως έτσι ο δημοσιογράφος Κ. Χαρδαβέλλας θα είχε πέσει θύμα βιασμού στα βάθη της γείτονος χώρας πριν από 36 χρόνια. Στη συνέντευξη του πάντως δεν διευκρίνισε εάν ξανάφαγε κάστανα ... ο μπαγάσας!!! 

Στάσου ''κάστανα'' του φώναζαν αλλά ο φίλος μας έγινε Λούης!!!

Στα καθ' υμάς, το Genoa - Sassuollo ήταν 1-0 στο 93' και έληξε στο 96' με σκορ 2-1!!! Πάει περίπατο το no goal και για ''κάστανα''  το under!!!  

Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η συμπεριφορά των παικτών του ΠΑΟΚ. Μου θύμισε την ιστορία του Κ. Χαρδαβελλα. Το σύνολο των παικτών ήθελε να προσφέρει ''κάστανα'' στον Τουντορ. Μερικοί το κρατούσαν κρυφό, μερικοί απλά έκλειναν το μάτι στην πλειοψηφία αλλά όχι φανατικά ενώ ο Jairo  έσπασε όλα τα κοντέρ. Ποτέ στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ ποδόσφαιρο δεν ξαναείδα παίκτη να μπαίνει στο 85' και επί 10' λεπτά να καταστρέφει επιδεικτικά το παιχνίδι της ομάδας του. Μόνο αυτογκόλ δεν πρόλαβε να βάλει!!! 

Κατά άλλα οι ομάδες ήταν σαφώς επηρεασμένες από τη πολυήμερη διακοπή και την πλημμελή προετοιμασία έχοντας στο μυαλό τους και στους επερχόμενους αγώνες για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι μπουκ μάζεψαν αρκετό λίπος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket