Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ελληνική συνέπεια και συνέχεια

Αθάνατο Ελληνικό κράτος με συνέπεια και συνέχεια.  

Στις 14/5/2005 η διοίκηση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, ανακοίνωσε με περηφάνια ""την συμφωνία της με τις 2 κατά τεκμήριο κορυφαίες Ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, για την εξασφάλιση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε στα 14,5 million euro για την περίοδο 2006-2008, ενώ ο Παναθηναϊκός  συμφώνησε στα 16 million euro για το διάστημα 2007-2010"". 

Η είδηση της συμφωνίας μεταδόθηκε με πανηγυρικό χαρακτήρα από τους κρατικούς τηλεοπτικούς & ραδιοφωνικούς σταθμούς ως ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΕΡΤ & απαρχή μιας νέας εποχής για το αθλητικό τμήμα της.

Λίγο αργότερα: Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος του Άρη για την προσεχή τριετία (2007-2009) εξασφάλισε η κρατική τηλεόραση. Για την συμφωνία αυτή η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα εισπράξει 5 million euro ενώ θα λάβει ένα ακόμα million euro, σαν τηλεοπτικό χρόνο από την Δημόσια τηλεόραση!!!

Σύνολο κλεμμένων χρημάτων πάνω από 37 million euro!!!

Μετά από αυτή την αηδία και πολλές ακόμη, κάποιος έκλεισε την ΕΡΤ ώστε οι πολίτες να γλιτώσουν τα 3 ευρώ το μήνα και να γίνει και η απαραίτητη οικονομική (και ιδεολογική) της εξυγίανση.  

Ακολούθως το Ελληνικό κράτος (με συνέπεια και συνέχεια) υπό νέα πλέον διεύθυνση ξανανοίγει την ΕΡΤ και ξαναγράφει στους όρχεις του τι σημασία και το ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης. Δεν μετέδωσε τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδος (Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004), γιατί δεν τα βρήκε στο οικονομικό (μερικές χιλίαδες ευρώ) με τη παραγωγή του αγώνα τη στιγμή που είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Ευρωπαϊκό κανάλι που εισπράττει μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ ένα ποσό γύρω στα 120 million euro!!! 

Πολλά λεφτά για να βλέπουμε μαϊμούδες να γαμιούνται, κουλτουριάρηδες πανεπιστημιακούς και ειδικούς να μας μιλούν για το τα βυζιά της κότας και πάει λέγοντας.

Άει σιχτίρ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket