Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Θα μετρήσουν οι απουσίες της Real?



Update
Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο Real Madrid - Atl Madrid. Το 0:0 στο πρώτο προημιτελικό αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς και τώρα και οι δύο ομάδες έχουν πραγματική ευκαιρία να προκριθούν στον ημιτελικό του Champions League. Είναι πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες και θα παίξουν πολύ προσεκτικά κοιτώντας πρώτιστα την αμυντική τους γραμμή. Απλοϊκό σκεπτικό που αδικεί και τις δύο ομάδες.


Σούπερ ντέρμπι θα έχουμε με τις δυο ομάδες να σκυλιάζουν για τη νίκη. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα και οι φάσεις να δίνουν το δικαίωμα και στους δυο να σκοράρουν. Συνήθως η  Real κάνει ένα εξαιρετικό ημίχρονο και ένα επιεικώς  άθλιο. Στο καλό της ημίχρονο μπορεί να διαλύσει την αντίπαλο. Στο κακό της άστα βράστα.



Τελευταία νίκη της Real στο πρωτάθλημα επί της Atletico  έγινε εκτός έδρας στις 27-4-2013!!! Έκτοτε είχε σε διάστημα 6 ημερών τον Φεβρουάριο του 2014 δυο ακόμη νίκες και πλέον τρέχει ένα σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη επί της Atletico.  Εάν  Ατλέτικο Μαδρίτης θα προσπαθήσει να σκοράρει σε αυτό το παιχνίδι σίγουρα και επίσης θα παίξουν πολύ ισχυρή και επιθετική ποδόσφαιρο στην αμυντική γραμμή. Εάν θέλει η Real να προχωρήσει θα πρέπει να σκοράρει, χωρίς να δεχτεί γκολ.  Η Atletico από τη μεριά της θα έχει τις δικές της στιγμές στο παιχνίδι και μπορεί να άνετα να κάνει τη ζημιά στη Real. Και οι δύο μπορούν να προκριθούν.



Απουσίες: Real Madrid σίγουρα εκτός Gareth Bale, Luka Modric and Marcelo. Fábio Coentrão and Karim Benzema προσπαθούν να παίξουν.

Atletico  Madrid έχει εκτός μόνο τον Mario Suarez.


Πρώτη μας η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Δεύτερο επιλογή μας το over!!!

Let's bet...
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
  • Real Madrid - Atletico Madrid  -g/g- (1.95) (1-0) επί 500 μον
  • Real Madrid - Atletico Madrid -over- (1.90) (1-0) επί 500 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket