Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ονειρεύονται την Club Brugge!!!

Update
-"Ναι επιστρέφουν, αλλά αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει πραγματικά είναι η υποστήριξη του κόσμου στο γήπεδο. Απευθύνω έκκληση σε όλους να έρθουν στο Petrovsky και να δώσουν ό, τι έχουν για το παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι μπορεί να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα." Τάδε έφη Andre Villas-Boas.
-''Δεν θέλουμε να παίξουμε μόνο σε αυτό το παιχνίδι-. Θέλουμε να γίνουμε οι νικητές της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά το Europa League είναι μια διοργάνωση που η Sevilla και οι οπαδοί της το θέλουν πάρα πολυ'' Τάδε έφη ο σκόρερ και λυτρωτής της Sevilla Bacca ο οποίος συνεχίζει και αναφέρεται στα παιχνίδια του επόμενου γύρου με την Club Brugge!!!. ""Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε τη Zenit και η Club Brugge επίσης να πάρει τη πρόκριση στον επόμενο γύρο, για να τους αντιμετωπίσουμε''!!!
Οτι πεις μεγάλε. 

Το θέμα είναι ότι η Zenit κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα της Ρωσίας και θα έχει τέσσερις επιστροφές βασικών παικτών. Domenico Criscito, Igor Smolnikov, Danny and Hulk επιστρέφουν ενώ ο Anatoliy Tymoshchuk δίδεται αμφίβολος και οι Ezequiel Garay and Ryazantsev εκτός λόγο τιμωρίας. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Emery πονοκεφαλιάζει μόνο για τον  Daniel Carrico.

Η Ζenit είναι δυνατή στο γήπεδό της αλλά και η Seville δεν χαρίζει. Θέλει να προχωρήσει και ξέρει ότι είναι μέσα στις δυνατότητες της. 
Πρώτη επιλογή μας το goal/goal ακολουθεί ο άσσος  και ένα τελικό πρόκληση.

Let's bet...
ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
  • Zenit - Seville  -g/g- (1.65) (yes 2-2) επί 800 μον
  • Zenit - Seville -1- (2.15) (2-2) επί 300 μον
  • Zenit - Seville -(2-1 score)- (9.00) (2-2) επί 200 μον


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket