Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο;

Πάει ένας Κύπριος στα everest.
- Θέλω ένα σάντουιτς.
- Τι να βάλω μέσα;
- Τυρίν, ντομάταν, πιπεριάν...
- Ρε φίλε, σε παρακαλώ, μπορείς να μη βάζεις "ν" στο τέλος των λέξεων;
- Εντάξει!
- Συνέχισε λοιπόν, τί άλλο να βάλω στο σάντουιτς;
- Ζαμπό, μπέικο...

Εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Ξεκινά το ξετύλιγμα του κουβαριου με ταυτόχρονο πλέξιμο ριγέ πουλόβερ για τους πρωταγωνιστές του;

Οι Ιταλοί είναι οι πρώτοι διδάξαντες. Συνυπάρχουν με τη βρωμιά αλλά όταν μαζεύεται σε αρκετή ποσότητα και κινδυνεύουν από αρρώστιες καθαρίζουν το τοπίο. Από τη δεκαετία του 80' ανα τακτά χρονικά διαστήματα υποβιβάζουν, διαλύουν ομάδες φυλακίζουν παράγοντες ανεξάρτητα από ονόματα και ιστορία. 

Οι Τούρκοι το τόλμησαν και εκείνοι. Έκαναν κάτι ανάλογο το οποίο για τα δικά τους μέτρα ήταν αδιανόητο, αλλά το τόλμησαν. 

Οι κομπλεξικοί Γερμανοί  αφήνουν τη βρωμιά στο κάτω ράφι κρατώντας τη βιτρίνα της Bundesliga  πεντακάθαρη. 

Οι Άγγλοι επίσης έχουν τις δυο κατηγόριες πεντακάθαρες και σχετικά ελεγχόμενες τις υπόλοιπες. Μην ξεχνάμε ότι το πρώτο στήσιμο έγινε στη Αγγλία στις αρχές του αιώνα στη κωπηλατοδρομια. Η κωπηλατοδρομια ήταν άθλημα αιχμής και μακράν το δημοφιλέστερο γεγονός στο νησί. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου παρακολουθούσαν τους αγώνες.Τα συνεχόμενα στημένα event την απαξίωσαν και τη στο τέλος την εξαφάνισαν. Δεν θέλουν κάτι ανάλογο να ξανασυμβεί. 

Εδώ στην Ελλάδα θεωρούμε φυσιολογικό το στήσιμο, την αδικία, την αλητεία, τη δωροδοκία και τα υπόλοιπα οθωμανικά κατάλοιπα. Είναι μαγκιά να υπάρχει ένας δυνατός που θα μαμαει τους υπόλοιπους χωρίς ηθικούς φραγμούς χωρίς κανόνες με όρους του κοινού ποινικού δικαίου. Την αρχή έκανε ο πάλε πότε ΠΟΚ. Όταν εγκαθίδρυσε το σύστημα παράνομης διανομής εξουσίας οι εμπλεκόμενοι ανεξαρτητοποιηθηκαν και απόλαυσαν τα χρόνια της παντοδυναμίας τους. Στο εκ Βορρά κίνδυνο το σύστημα με ταχύτατα αντανακλαστικά ήταν ενωμένο. Το ΠΟΚ πάντα υπήρχε και θα υπάρχει. 
Κόκκινος, Πράσινος, Κίτρινος , Κόκκινος, Πράσινος, Κόκκινος, Κίτρινος Κόκκινος, κπλ. Κάπως έτσι άλλαζαν την πρωτοκαθεδρία τους. Όλοι αυτοί οι τύποι εγκλιμάτησαν κατά των υπολοίπων ομάδων κατά των φιλάθλων κατά του αθλητισμού. Σε προηγμένη χώρα που σέβεται τους πολίτες της εαν μια ομάδα χρωστούσε 450 εκατομμύρια ευρώ όπως η ΑΕΚ απλά η ομάδα θα διαλυόταν και έχετε γεια βρυσούλες. Εδώ όχι μόνο υπάρχει αλλά έχει όραμα και αναλαμβάνει ρόλο τιμητή και τιμωρού του συστήματος!!!

Όλα όμως κάποτε αλλάζουν, μήπως ήρθε η ώρα για κάποια θεαματική ενέργεια; Μήπως; 


Let's bet...
  • Fiorentina - Juventus -over- (2.10) επί 700 μον
  • Frosinone - Ternana -1- (1.75) επί 800 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket