Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Kapo, Kobotis και άλλα πτηνά!!!



Η διακοπή του πρωταθλήματος άφησε χώρο και για άλλες δράσεις από τους πρωταγωνιστές.

Είδαμε την διαμαρτυρία-παράσταση του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ.

Ακούς εκεί να παίζουν μπάλα και οι αντίπαλοί του, να τολμούν να κάνουν τάκλιν και να έχουν και πιο δυνατά κεφάλια. Όλα αυτά χωρίς κόκκινη κάρτα και χωρίς πέναλτι και αποβολή ώστε η σεμνή τελετή να λάβει τέλος και η καλύτερη ομάδα να πάρει τη νίκη, το κύπελλο, το πρωτάθλημα κλπ.



Είδαμε τον τρομερό Ivan να μαλώνει το επιτελείο του και να τους θέτει προ των ευθυνών τους. Ακούς εκεί να μην κάνουν μεταγραφές και να μην κλείνει το θέμα του Αθανασιάδη.
-Άρε εάν ήμουν εγώ πρόεδρος, θα τα είχα λύσει όλα τα θέματα αλλά δυστυχώς περιμένω από εσάς!!!.  

Αυτά τους είπε ο Ivan και αμέσως ο Πατήρ Άγγελος πραγματοποίησε εκδρομή στο Άγιο Όρος παίρνοντας όλο το επιτελείο μαζί του και όποιον άλλο ήθελε.!!! 












 





Olivier Kapo vs Kobotis.
 1.02 δίνει το διπλό του Kobotis, γατάκι Olivier!!! Πάρε βρε μια κόκκινη τι θα πάθεις;  Πάλι καλά που δεν σε έβαλε να κουρεύεις πράσα και να ψήνεις σουβλάκια Λιβαδειάς. Κάτι άκουσα ότι ο Εισαγγελέας θα ασχοληθεί  σοβαρά με την υπόθεση. Βλέπω όλο τον καλό χοντρό κόσμο να ξαναδίνει καταθέσεις!!!

Είδαμε ότι η ηρεμία, η σωστή επιλογή προπονητή, η δουλειά μακριά από κάμερες και χωρίς έριδες φτιάχνει ομάδα  και δίνει όραμα. Μιλάω για το Μπάσκετ και την Εθνική ομάδα.

Στα υπόλοιπα  η ανασκαφή στην Αμφίπολη συνεχίζεται και οι εφημερίδες μαζί με τα κανάλια έπαιρναν συνέντευξη από έναν γέρο αρχαιοκάπηλο που  εκθείαζαν "- έζησε μια ζωή σαν παραμύθι" αντι να τον ξεσκίσουν που τολμά και μιλάει ακόμη χωρίς να ζητά κάθε μέρα συγνώμη από τους υπόλοιπους.


Featured Post 8

 
◄Design by Pocket