Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Γιόμα βρε γίδι, τρέχα βρε πεθαμένο, γέμισε βρε ταγάρι!!!

Dinamo Moscow - Omonia 2-2!!!, Aab - Apoel 1-1!!!, Zibrou - PAOK 1-0!!! Κατάντια!!! 

Παίκτες ατάκτως ειριμένοι στο χώρο!!!

Χωρίς προσανατολισμό χωρίς σχέδιο, έτρεχαν άσκοπα, παίζοντας το αγαπημένο σύστημα του Πατήρ Άγγελου. 

Γιόμα βρε γίδι, τρέχα βρε πεθαμένο, γέμισε βρε ταγάρι!!! δικαιώνοντας τα σοβαρά ρεπορτάζ των ρεπόρτερ-φίλαθλων-σχολιαστών όπου όλο το καλοκαίρι το σοβαρό τους θέμα ήταν οι ατάκες του Άγγελου στις προπονήσεις. Βρε τον μπαγάσα!!! και τους πολύξερους μπαγάσηδες. 

Τα πέτρινα χρόνια του ΠΑΟΚ πλησιάζουν επικίνδυνα με αυτό το σχήμα. Πρόσωπα φθαρμένα (δικαίως), πρόσωπα που έχουν κουράσει και δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτε το καινούργιο.  Τι να πρωτοπεί κανείς. 

Η ομάδα έχει δώσει μέχρι στιγμής 10!!! αγώνες, και μέχρι τέλος Αυγούστου θα συμπληρώσει το μαγικό αριθμό 13!!! Σχεδόν ένα γύρο πρωταθλήματος μέχρι τον Αύγουστο. Στα δέκα αυτά παιχνίδια πέτυχε εφτά γκολ εκ των οποίων δυο αυτογκόλ!!! Οι συνδυασμοί και οι αυτοματισμοί σε όλα τα παιχνίδια μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Όσο για παραγωγή παιχνιδιού, ηρεμία και σκοπό μέσα στο αγωνιστικό χώρο, ανήκουν σε ανέκδοτα με τον Τοτο. Τόσο χάλια αγωνιστικά η ομάδα είχε να εμφανιστεί από εποχές Σαραφη-Μπελη-Μπερετα. 

Στο όνομα της πειθαρχίας τα αποδυτήρια είναι μπαρούτι. και ήδη ο προπονητής-πρόεδρος-μάνατζερ-διευθυντής έχει προλάβει να μαλώσει με τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές. 

Θέμα χρόνου είναι η ανακάλυψη των νέων Ζαφειριου και Βελη για να γυρίσουμε σελίδα!!! και μαζί με το επιτελείο του να βρουν και το νέο Αμαφουλε. Η πρώτη τους προσπάθεια με τον Πίου από το Ζάγκρεμπ μπορεί να απέτυχε αλλά με υπομονή, επιμονή και τη βοήθεια της Παναγίας θα βρεθεί στο δρόμο μας. Το Μαιο θα είμαστε καλά!!!

Το πρωτάθλημα αρχίζει και τα πρώτα δείγματα είναι ... οτι θέλει παίκτες και νοοτροπία για να ξαναγίνει ΠΑΟΚ.  

Μαγικές συνταγές, φίλτρα, Παοκτζηδιλίκια και Μακεδονομάχοι πέρασαν και είναι παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket