Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Λύπη και οίκτο για τους μάγους της μπάλας, τραγικό!!!

Μπαίνεις στο μπάνιο στο 23' και το σκορ στην άκρη της ΤV δείχνει  0-1, βγαίνεις στο 29' και το σκορ είναι στο 0-5!!! 

Ανοιγοκλείνεις τα μάτια, σκέφτεσαι μήπως είσαι αλλού, χτυπάς την TV μη τυχόν και χάλασε η γραμματοσειρά, ανοίγεις τέρμα την ένταση του ήχου, μήπως και δεν καταλαβαίνεις τι λέει και στο τέλος για το επιβεβαιώσεις παίρνεις και το αναγκαίο τηλέφωνο!!! 

Κατόπιν κοιτάζεις για κάμποση ώρα σαν χαζός το χαζοκούτι. Ανακαλύπτεις ότι το ποδόσφαιρο διδάσκετε και ότι το ταλέντο μόνο του δεν μπορεί να επιβιώσει ( Α, ρε Fernado Santos γίγαντα) στη σύγχρονη εποχή. Στη διάρκεια του παιχνιδιού κάνει και την εμφάνιση του το χειρότερο συναίσθημα: ΛΥΠΗ για τη Brazil!!! 

Αισθάνεσαι λύπη και οίκτο για τους μάγους της μπάλας, τραγικό. Βλέπεις με οίκτο τις προσπάθειες της Brazil να παίξει ποδόσφαιρο, λες δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα αντιδράσει. Μόλις υπήρχαν σημάδια αντίδρασης (δηλ τρεις σωστές πάσες), η Germany ανέβαζε ρυθμό και η Brazil κατέβαζε υποτακτικά το κεφάλι.  

Brazil και ποδόσφαιρο δεν συμβάδιζαν φέτος άλλα το 1-7 είναι .... 

Τελικό Brazil - Germany 1-7 σε ημιτελικό μέσα στη Βραζιλία  και  σκέφτεστε τι θα γινόταν εάν η δική σου ομάδα έχανε π.χ από την Κόστα Ρίκα με το ίδιο ή ανάλογο σκορ.

Εδώ έχασε από τους φανατισμένους Αλβανούς μετά το μαγικό Euro 2004, και βγαίναν  ξεφτίλες υπουργοί και μιλούσαν για Εθνική κουρελαρία και τον Γερμαναρά Κοθωνα!!! Αυτός δε που τα έλεγε  αντι να είναι σήμερα στη φυλακή για φοροδιαφυγή είναι και πάλι υπουργός και κάνει τα μπάνια του στη Μύκονο. ΛΥΠΗ και οίκτο για τον Ελληνικό λαό!!!

Πήγαμε σε αλλά μονοπάτια, αλλά τα δράματα έχουν την τάση να μοιάζουν μεταξύ τους.

Διακόσια εκατομμύρια πονεμένοι, λυπημένοι, τρομαγμένοι και το πιο σοβαρό φοβισμένοι Βραζιλιάνοι. Όσο πιο γρήγορα καλύψουν τον φόβο τους τόσο το καλύτερο για αυτούς και το ποδόσφαιρο. 

Από την άλλη ενενήντα εκατομμύρια προτεστάντες, επιβάλουν και πάλι την δική τους οπτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket