Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Στη χώρα του Πελέ τα βλέπω όλα μπλε!!! Mε Uruguay για το Mundial 2014!!!

Μετά από αναμονή τεσσάρων ετών ήρθε η στιγμή να αρχίσει η γιορτή. Στη χώρα του Πελέ τα βλέπω όλα μπλε!!! Με πολύ ωραίο σύνθημα η Εθνική μας θα είναι και αυτή παρών στο μεγάλο πανηγύρι!!! 

Το νούμερο 12 στην Παγκόσμια κατάταξη εξ'ορισμού έχει δικαίωμα στο όνειρο. Η πρόκριση στο δεύτερο γύρο θα είναι εξαιρετική εξέλιξη, μη ξεχνώντας ότι και μόνο η συμμέτοχη στη μεγάλη αυτή διοργάνωση είναι από μόνη της μεγάλη επιτυχία. Όλες οι χώρες ασχολούνται με το Mundial, την πορεία των ομάδων τους και η αναχώρηση τους έγινε με επίσημες τελετές. Μεγάλο γεγονός και δυστυχώς εδώ στο μίζερο Ελλαδισταν δεν το έχουμε καταλάβει. 

Ασχολούμαστε με Φιγκομπαζον, Βιερα, Πιτσι, Μιτσι και το κακό συναπάντημα!!!

Το στοιχηματικό ενδιαφέρων στο Μundial, είναι τεράστιο, οι επιλογές σχεδόν άπειρες και η γνώμη του καθενός διαφορετική. Λόγω του τόπου (Brazil), μπορεί να δούμε ένα καθαρό Νοτιοαμερικανικό τελικό. Το φαβορί σύμφωνα με τους Μπουκ είναι η γηπεδούχος Brazil πληρώνοντας 4.00 για κατάκτηση και η παρουσία της στα ημιτελικά δίνει 1.75!!! 

Οι αποδόσεις των φαβορί στοιχηματικα δεν αξίζουν το ρίσκο που περιέχουν και το Dacotieris bet διαλέγει μια ομαδα με σχεδόν ίδια σημαία με την δική μας. 

Η ιστορικη Uruguay και δις Παγκόσμια πρωταθλήτρια θα είναι η επιλογή μας. Η παρουσία στον τελικό και πρόκρισή της στον ημιτελικό θα είναι στις βασικές μας επιλογές για τα μακρυά bet!!!

Η ομάδα που θα κυνηγήσουμε στα over θα είναι η Chile!!! 


Παρουσία στον Τελικό:
  • Uruguay (15.00) επί 1000 μον
Παρουσία στον Ημιτελικό: 
  •  Uruguay (7.00) επί 1000 μον
Ζευγάρι Τελικού: 
  • Brazil - Uruguay  (41.00) επί 500 μον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket